menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Internet Proxy Software

Reply

Thread Tools
Old 16. mája 2008, 06:27
Nový člen skupiny

Default Internet Proxy Software

Ahoj, som pre nastavenie internetu pre školy a užívatelia budú mať jednotlivé prihlásení. Existuje spôsob, ako zaznamenávať, čo hľadajú na internete, blokovanie stránok a obsahu, a prepojiť doby, keď bol prístup k užívateľovi. Existuje spousta software tam ale chce uviesť na správnom smere.

Vďaka
Old 16. mája 2008, 07:20
Administrátor Skupina

Jeden povraz na rovnakú tému, prosím.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16. mája 2008, 11:01
Moderátor skupiny

Wingate

Ty si asi bude chcieť nejaký proxy server zvládať všetko von a prichádza palcov Aké je to, čo je Wingate.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 16. mája 2008, 11:05
Darcu Skupina

Môžete si kúpiť keylogging alebo softvér stiahnuť zdarma, ale tie sú obmedzené na to, čo rekord. Je to mojej starej školy, čo urobiť
Old 20. mája 2008, 02:31
Nový člen skupiny

vďaka za vaše odpovede. I'll pozrieť do Wingate voľba a keylogging. I'll či viete, ako to chodí.

Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď. Z práce v pondelok.
Old 20. mája 2008, 10:46
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal bigyin View Post
vďaka za vaše odpovede. I'll pozrieť do Wingate voľba a keylogging. I'll či viete, ako to chodí.

Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď. Z práce v pondelok.
Ak možno odôvodniť náklady Wingate je to veľmi príjemný spôsob, ako to robí. Myslím, že to robia lacnejšie vzdelávacie licencie rovnako.

Som použil pre mládež pred klub a to šlo veľmi dobre. Používa sa aj na mojej škole.

Spôsob, ako sa nastaviť, aby všetci na internete je v jeho prostredníctvom. Je to beh na vlastné pole.

Kedykoľvek nything spýta na niečo cez internet, že sa pokúsi overiť nich. Ak nie sú allready autentizovány bude dať im popup zadať užívateľské meno a heslo. Potom majú prístup v závislosti na tom, čo sú ich práva.

Môžete mať rôzne skupiny pre používateľské mená a definovať privilégiá pre skupinu za skupinách. K filtrovanie obsahu postavené na to je dobrý, ako dobre a bude blokovať stránky v závislosti na tom, čo chcete blokovaný.

Je tiež dobré, pretože neexistuje spôsob, ako sa vyhnúť, môžete získať na internete bez overovania s ním na rozdiel od miestnych monitorovacích systémov.

Som si istá, že to tiež vedie protokoly presne to, čo používatelia navštívených stránok, takže môžete skontrolovať, že v prípade potreby.

Ak je to príliš drahé, alebo nie to, čo po vás mohol pozerať na Linux založené firewallu / proxy.

Smoothwall prichádza na myseľ je moja prvá a osobné obľúbené allthough existujú iné dostupné.

Existuje množstvo doplnkov, ktoré môžete umiestniť na začiatok Smoothwall rád, že sa bude DansGuardian vyfiltrovať dodgey / nechcené webové stránky, ale nie ako plug and play ako Wingate a nie tak dobrý, na overenie užívateľa. Hoci som si istý, že sú addony, ktoré budú mať rovnaký functionaity z toho, ako Wingate.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Hardvér a softvér potrebný na poskytnutie Internet Fax Service? knightriser Siete, Modemy & VoIP 0 1. júla 2009 05:33
Ako vytvoriť internetovú Proxy - Sedem Proxy? ashaiba Všeobecné Software Chat 19 3. november 2008 13:07
RE: nastavenie proxy simon1990 Webových prehliadačov & FTP Klienti 2 1. marca 2008 15:32
Browser Proxy ashaiba Webových prehliadačov & FTP Klienti 5 18. februára 2008 04:17
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.