![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, som pre nastavenie internetu pre školy a užívatelia budú mať jednotlivé prihlásení. Existuje spôsob, ako zaznamenávať, čo hľadajú na internete, blokovanie stránok a obsahu, a prepojiť doby, keď bol prístup k užívateľovi. Existuje spousta software tam ale chce uviesť na správnom smere. Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeden povraz na rovnakú tému, prosím.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wingate Ty si asi bude chcieť nejaký proxy server zvládať všetko von a prichádza palcov Aké je to, čo je Wingate.
|
| |||
| |||
| Môžete si kúpiť keylogging alebo softvér stiahnuť zdarma, ale tie sú obmedzené na to, čo rekord. Je to mojej starej školy, čo urobiť |
|
| |||
| |||
| vďaka za vaše odpovede. I'll pozrieť do Wingate voľba a keylogging. I'll či viete, ako to chodí. Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď. Z práce v pondelok. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Som použil pre mládež pred klub a to šlo veľmi dobre. Používa sa aj na mojej škole. Spôsob, ako sa nastaviť, aby všetci na internete je v jeho prostredníctvom. Je to beh na vlastné pole. Kedykoľvek nything spýta na niečo cez internet, že sa pokúsi overiť nich. Ak nie sú allready autentizovány bude dať im popup zadať užívateľské meno a heslo. Potom majú prístup v závislosti na tom, čo sú ich práva. Môžete mať rôzne skupiny pre používateľské mená a definovať privilégiá pre skupinu za skupinách. K filtrovanie obsahu postavené na to je dobrý, ako dobre a bude blokovať stránky v závislosti na tom, čo chcete blokovaný. Je tiež dobré, pretože neexistuje spôsob, ako sa vyhnúť, môžete získať na internete bez overovania s ním na rozdiel od miestnych monitorovacích systémov. Som si istá, že to tiež vedie protokoly presne to, čo používatelia navštívených stránok, takže môžete skontrolovať, že v prípade potreby. Ak je to príliš drahé, alebo nie to, čo po vás mohol pozerať na Linux založené firewallu / proxy. Smoothwall prichádza na myseľ je moja prvá a osobné obľúbené allthough existujú iné dostupné. Existuje množstvo doplnkov, ktoré môžete umiestniť na začiatok Smoothwall rád, že sa bude DansGuardian vyfiltrovať dodgey / nechcené webové stránky, ale nie ako plug and play ako Wingate a nie tak dobrý, na overenie užívateľa. Hoci som si istý, že sú addony, ktoré budú mať rovnaký functionaity z toho, ako Wingate.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Hardvér a softvér potrebný na poskytnutie Internet Fax Service? | knightriser | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 1. júla 2009 05:33 |
| Ako vytvoriť internetovú Proxy - Sedem Proxy? | ashaiba | Všeobecné Software Chat | 19 | 3. november 2008 13:07 |
| RE: nastavenie proxy | simon1990 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 2 | 1. marca 2008 15:32 |
| Browser Proxy | ashaiba | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 5 | 18. februára 2008 04:17 |
| Thread Tools | |
| |