![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок, Иве 'је за подесити за школу, а корисници ће имати појединачне пријаве. Постоји ли неки начин снимања, који су то гледате на интернету, блокирање уеб странице и садржај, време и повезујући је Погледано се кориснику. Има пуно од софтвер тамо, али би желели да се указао у правом смеру. Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Једна нит по истој теми молим вас.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уинг Ти си вероватно лијегање оскудица некакву проксы сервер за управљање свему излазак и долази у. Уинг Који је оно што јесте.
|
| |||
| |||
| Можете купити кеылоггинг софтверу или преузмите бесплатан, али они су ограничени на оно што су снимили. То је оно што мој стари школски учинио |
|
| |||
| |||
| Хвала на одговорима. Ја ћу гледати у Уинг опцију и кеылоггинг. Ја ћу пустити да знате како то иде. Извињавамо се због касног одговора. Офф радити на понедељак. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ја сам га прије користили за омладински клуб и отишао врло добро. Такође се користи у мојој школи. Начин на који је подешен да се све интернет долази преко њега. Потребно је покренути на сопствену кутију. Кад год нытхинг пита за било шта преко интернета ће се покушати аутентичност њих. Ако нису аллреады овјерена да ће им дати да попуп унесите корисничко име и лозинку. Онда они имају приступ у зависности од тога шта су њихова права. Можете имати различите групе за корисничка имена и дефинисати дозволе на групу по групу основи. Филтрирање садржаја уграђене у је добар, али и да ће блокирати уеб странице, у зависности од тога шта желите блокиран. Такође је добар, јер не постоји начин избегавања га не можете добити на интернет без аутентичности са њега за разлику од са локалним мониторинг системи. Ја сам згодан сигуран такође чува логове и управо оно што корисници су посетили странице тако да можете проверити да ли је потребно. Ако је прескупо или не, након што сте могли да тражи Линукс базиран фиреуалл / проксы. Смоотхуалл долази у обзир прво и моја лична омиљена је аллтхоугх постоји други доступни. Постоји пуно аддинс можете ставити на врх Смоотхуалл као ДансГуардиан који ће филтрирати додгеы / нежељеним уеб страницама, али није као плуг анд плаы као Уинг а не као добри аутентикацију корисника. Иако сам сигуран да постоје аддонс ће добити из истог фунцтионаиты као Уинг.
__________________ сервергуы |