az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

İnternet Proxy Yazılım

Reply

Konu Araçları
Old Mayıs 2008, 06:27 16.
Yeni Üye Grubu

Default İnternet Proxy Yazılım

Merhaba, kurulum internete okul ve sonra kullanıcıların kişisel bağlantısı olacaktır. Var, onlar bu internette ne arıyor siteleri ve içerik engelleme kaydının bir yolu var mı ve bu kullanıcıya erişim olduğu zaman bağlantı. İşte orada bir yazılım çok isterim ama doğru yönde işaret gerekir.

Teşekkürler
Old Mayıs 2008, 07:20 16.
Yönetici Grubu

Aynı konu için bir iplik lütfen.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Mayıs 2008, 11:01 16.
Moderatör Grubu

Wingate

Muhtemelen her çıkıyor ve önümüzdeki in hangi Wingate ne is yönetmek için proxy sunucusu bir tür istiyorum gidiyoruz.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old Mayıs 2008, 11:05 16.
Bağış Grubu

Yazılım veya indirme ücretsiz olanlar keylogging ama satın alabilirsiniz ne kaydındaki sınırlıdır. Bu benim eski okul ne bitti
Old Mayıs 2008, 02:31 20.
Yeni Üye Grubu

sizin yanıtlar için teşekkürler. Ben Wingate seçeneği ve keylogging bakmak olacaktır. Senin nasıl gidiyor bildireceğiz.

Geç yanıt için üzgünüm. Pazartesi iş Kapalı.
Old Mayıs 2008, 10:46 20.
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by bigyin View Post
sizin yanıtlar için teşekkürler. Ben Wingate seçeneği ve keylogging bakmak olacaktır. Senin nasıl gidiyor bildireceğiz.

Geç yanıt için üzgünüm. Pazartesi iş Kapalı.
Eğer Wingate onu Bunu yapmanın çok güzel bir yoludur maliyetini haklı olabilir. Sanırım ucuz yapmak eğitim belgesi de düşünüyorum.

Daha önce bir gençlik kulübü için kullanılan ve çok iyi gitti. Ayrıca benim okulda kullanılır.

Bunu ayarlamak şekli tüm internet bu kadar gelmektedir. Kendi kutusunda çalışmak zorundadır.

Zaman nything onları doğrulamak için çalışacağız internet üzerinden bir şey ister. Eğer allready kendilerine bir kullanıcı adı ve şifrenizi yazın için açılan bir verecektir yetkilendirilir değildir. Sonra onların hakları ne bağlı olarak erişebilirsiniz.

Siz kullanıcı grupları için farklı olabilir ve grup başına bir grup üzerinde temel izinleri tanımlar. İçerik olarak çok iyi olduğu ve yerleşik filtreleme ne bloke istediğiniz bağlı olarak siteleri engeller.

Çünkü bu kaçınarak hiçbir yolu da iyi ise, internet üzerinde yerel izleme sistemleri ile farklı kimlik almadan edemiyor.

Ben güzel bir de günlükleri tutuyor eminim tam olarak hangi sayfaların kullanıcı bunu bu çıkışı gerekli kontrol edebilirsiniz ziyaret etti.

Çok da pahalı sonra bir Linux tabanlı güvenlik duvarı için gözükmelidir Proxy ne demek.

Smoothwall gelen ilk düşünce ve kişisel favori allthough var diğerleri mevcuttur.

İşte Addins size DansGuardian filtreleyeceğini dışarı dodgey / istenmeyen web sitelerini ancak taktığınız değildir ve Wingate ve kullanıcı kimlik doğrulaması iyi olarak oynamak gibi Smoothwall üzerine koymak çok vardır. Rağmen bu onun Wingate olarak aynı functionaity olacaktır addons vardır eminim.

Reply

Register

Bookmarks