![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, kurulum internete okul ve sonra kullanıcıların kişisel bağlantısı olacaktır. Var, onlar bu internette ne arıyor siteleri ve içerik engelleme kaydının bir yolu var mı ve bu kullanıcıya erişim olduğu zaman bağlantı. İşte orada bir yazılım çok isterim ama doğru yönde işaret gerekir. Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aynı konu için bir iplik lütfen.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wingate Muhtemelen her çıkıyor ve önümüzdeki in hangi Wingate ne is yönetmek için proxy sunucusu bir tür istiyorum gidiyoruz.
|
| |||
| |||
| Yazılım veya indirme ücretsiz olanlar keylogging ama satın alabilirsiniz ne kaydındaki sınırlıdır. Bu benim eski okul ne bitti |
|
| |||
| |||
| sizin yanıtlar için teşekkürler. Ben Wingate seçeneği ve keylogging bakmak olacaktır. Senin nasıl gidiyor bildireceğiz. Geç yanıt için üzgünüm. Pazartesi iş Kapalı. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Daha önce bir gençlik kulübü için kullanılan ve çok iyi gitti. Ayrıca benim okulda kullanılır. Bunu ayarlamak şekli tüm internet bu kadar gelmektedir. Kendi kutusunda çalışmak zorundadır. Zaman nything onları doğrulamak için çalışacağız internet üzerinden bir şey ister. Eğer allready kendilerine bir kullanıcı adı ve şifrenizi yazın için açılan bir verecektir yetkilendirilir değildir. Sonra onların hakları ne bağlı olarak erişebilirsiniz. Siz kullanıcı grupları için farklı olabilir ve grup başına bir grup üzerinde temel izinleri tanımlar. İçerik olarak çok iyi olduğu ve yerleşik filtreleme ne bloke istediğiniz bağlı olarak siteleri engeller. Çünkü bu kaçınarak hiçbir yolu da iyi ise, internet üzerinde yerel izleme sistemleri ile farklı kimlik almadan edemiyor. Ben güzel bir de günlükleri tutuyor eminim tam olarak hangi sayfaların kullanıcı bunu bu çıkışı gerekli kontrol edebilirsiniz ziyaret etti. Çok da pahalı sonra bir Linux tabanlı güvenlik duvarı için gözükmelidir Proxy ne demek. Smoothwall gelen ilk düşünce ve kişisel favori allthough var diğerleri mevcuttur. İşte Addins size DansGuardian filtreleyeceğini dışarı dodgey / istenmeyen web sitelerini ancak taktığınız değildir ve Wingate ve kullanıcı kimlik doğrulaması iyi olarak oynamak gibi Smoothwall üzerine koymak çok vardır. Rağmen bu onun Wingate olarak aynı functionaity olacaktır addons vardır eminim.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |