![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я налаштувати Інтернет для шкіл і користувачі будуть мати окремі входи. Чи є спосіб запису, що вони шукають в по інтернету, блокування сайтів і зміст, а також ув'язування час було доступу до користувача. Там багато програмного забезпечення там, але хотілося б відзначити в правильному напрямку. Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Один потік на ту ж тему, будь ласка.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wingate Ви, мабуть, захочуть мати якісь проксі-сервер для управління все, що відбувається, і входячи Що й Wingate є.
|
| |||
| |||
| Ви можете купити програмне забезпечення або клавіатурних завантажити вільними, але обмежені у своїх записів. Це те, що моя стара школа зробили |
|
| |||
| |||
| Дякуємо за ваші відповіді. Я буду дивитися в WinGate опції і клавіатурних. Я дам вам знати, як воно йде. Вибачте за пізню відповідь. Від роботи на понеділок. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я використовував його раніше для молодіжних клубів і воно пройшло дуже добре. Він також використовується в моїй школі. The Way It Is створена в тому, що все йде в інтернет через нього. Він повинен працювати на своєму власному вікні. Всякий раз, коли nything просить нічого через Інтернет він буде намагатися їх справжність. Якщо вони не ALLREADY Authenticated він дасть їм спливаючому вікні введіть ім'я користувача і пароль. Тоді вони мають доступ в залежності від того, що їхні права. Ви можете мати різні групи користувачів і для визначення дозволів на групу на груповій основі. Фільтрації вмісту вбудованих в нього, добре, як добре, і буде блокувати сайти в залежності від того, що Ви хочете заблокувати. Він також хороший, тому що немає способу уникнути її, ви не можете отримати в мережі Інтернет без аутентифікації з ним на відміну від локальних систем моніторингу. Я цілком впевнений, вона також веде лог-файл точно, які сторінки користувачі не відвідав, щоб ви могли переконатися, що, якщо необхідно. Якщо це занадто дорого або не те, що ви після цього ви можете подивитися на Linux брандмауера / проксі. Smoothwall спадає на думку першою, і це моя особиста улюблене allthough є й інші доступні. Є багато Addins ви можете помістити на вершині Smoothwall як DansGuardian, що дозволяє відсіяти dodgey / небажані сайти, але це не як підключити і грати як Wingate і не так добре, на аутентифікацію користувачів. Хоча я впевнений, що є розширення, що отримаємо той же functionaity з неї як WinGate.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Обладнання & Software, необхідних для надання Інтернет-факс служби? | knightriser | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 1 липня 2009 05:33 |
| Як створити інтернет-проксі - Сім проксі? | ashaiba | General Software чат | 19 | 3 листопада 2008 13:07 |
| RE: Установки проксі | simon1990 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 1 березня 2008 15:32 |
| У налаштуваннях браузера | ashaiba | Веб-браузери & FTP-клієнти | 5 | 18 лютого 2008 04:17 |
| Різьба Інструменти | |
| |