![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам идея за определяне на IRC, която е предназначена само за текстови съобщения. основите са, че дадено лице ще получи номер като ICQ, но тази цифра се е действителен телефонен номер. Знам, че Skype е нещо подобно, но тя само позволява текстови от вашия cellphone номер. Искам да направите IRC клиент точно за тази цел. Аз не се разбра дали аз искам да дам на всеки член на телефонен номер или отидете на динамичната погром. Какво би аз трябва да направя, за да се осъществи това? Дали това е добра идея? Всякакви идеи ще помогне. |
|
| |||
| |||
| Звучи като то ще бъде победен от двете мобилни телефони и за незабавни съобщения на мен .. |
|
| |||
| |||
| Мислех, че на това, но смятат, че подобен факсове и охлюв поща хора все още го използвате. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Искам си система с изключение Моят Hardrive Като SATA-3 Както Designed W / Windows XP | scottedwardj | Дискове & сменяемите носители | 4 | 4 май 2009 г. 09:24 |
| Размер на текста | katiecoos | Windows операционни системи | 1 | 28 Юли 2008 01:59 |
| Проектиран моята собствена компютърна сигурност програма | trueoutdoorsman | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 1-во Дек 2007 13:30 |
| Уеб текст променя цветовете? | greensleeves54 | Общи Софтуер Чат | 5 | 10 Окт 2007 18:11 |
| Проблеми за писане на текст в моя компютър | dhritikrishna | Windows операционни системи | 2 | 3 Aug 2007 01:11 |
| Нишка Инструменти | |
| |