по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

IRC, която е предназначена само за текстови съобщения

Reply

Нишка Инструменти
Old 29 юни 2009 г., 12:10
Член Група

Default IRC, която е предназначена само за текстови съобщения

Имам идея за определяне на IRC, която е предназначена само за текстови съобщения.
основите са, че дадено лице ще получи номер като ICQ, но тази цифра се е действителен телефонен номер. Знам, че Skype е нещо подобно, но тя само позволява текстови от вашия cellphone номер. Искам да направите IRC клиент точно за тази цел. Аз не се разбра дали аз искам да дам на всеки член на телефонен номер или отидете на динамичната погром.

Какво би аз трябва да направя, за да се осъществи това? Дали това е добра идея?
Всякакви идеи ще помогне.
Old 29 юни 2009 г., 13:28
Номер на групата

Звучи като то ще бъде победен от двете мобилни телефони и за незабавни съобщения на мен ..
Old 29 юни 2009 г., 14:54
Член Група

Мислех, че на това, но смятат, че подобен факсове и охлюв поща хора все още го използвате.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Искам си система с изключение Моят Hardrive Като SATA-3 Както Designed W / Windows XP scottedwardj Дискове & сменяемите носители 4 4 май 2009 г. 09:24
Размер на текста katiecoos Windows операционни системи 1 28 Юли 2008 01:59
Проектиран моята собствена компютърна сигурност програма trueoutdoorsman Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 1 1-во Дек 2007 13:30
Уеб текст променя цветовете? greensleeves54 Общи Софтуер Чат 5 10 Окт 2007 18:11
Проблеми за писане на текст в моя компютър dhritikrishna Windows операционни системи 2 3 Aug 2007 01:11
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc