menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

IRC, který je určen pouze pro textové zprávy

Reply

Thread Nástroje
Old 29. června 2009, 12:10
Člen Skupina

Default IRC, který je určen pouze pro textové zprávy

Mám představu o nastavení IRC, který je určen pouze pro textové zprávy.
základů je, že osoba, dostanete číslo, jako ICQ, ale toto číslo je skutečné telefonní číslo. Vím, že Skype má něco takového, ale pouze umožňuje textových z vašeho mobil číslo. Chci, aby IRC klient výhradně pro tento účel. Nejsem si, jestli chci, aby každý člen telefonní číslo nebo jít dynamické útěk.

Co by se chci dostat toto provést? Je to dobrý nápad?
Jakékoliv myšlenky pomůže.
Old 29. června 2009, 13:28
Dárce Skupina

Zní to, jako by porazil jak mobilní telefony a Instant Messaging na mě ..
Old 29. června 2009, 14:54
Člen Skupina

Myslel jsem, ze které ale myslel, že podobné faxování a šnečí pošta lidé stále používají.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
I Want My systému výjimkou Moje Hardrive Jako SATA-3 Jak Určeno W / Windows XP scottedwardj Drives & Removable Media 4 4. května 2009 09:24
Velikost textu katiecoos Operační systémy Windows 1 28. července 2008 01:59
Určeno vlastní program počítačové bezpečnosti trueoutdoorsman Virus, spyware a bezpečnost 1 1. prosinec 2007 13:30
Web text měnící barvy? greensleeves54 Obecné Software Chat 5 10. října 2007 18:11
Problémy při psaní textu na počítači dhritikrishna Operační systémy Windows 2 3. srpna 2007 01:11
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.