![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám představu o nastavení IRC, který je určen pouze pro textové zprávy. základů je, že osoba, dostanete číslo, jako ICQ, ale toto číslo je skutečné telefonní číslo. Vím, že Skype má něco takového, ale pouze umožňuje textových z vašeho mobil číslo. Chci, aby IRC klient výhradně pro tento účel. Nejsem si, jestli chci, aby každý člen telefonní číslo nebo jít dynamické útěk. Co by se chci dostat toto provést? Je to dobrý nápad? Jakékoliv myšlenky pomůže. |
|
| |||
| |||
| Zní to, jako by porazil jak mobilní telefony a Instant Messaging na mě .. |
|
| |||
| |||
| Myslel jsem, ze které ale myslel, že podobné faxování a šnečí pošta lidé stále používají. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| I Want My systému výjimkou Moje Hardrive Jako SATA-3 Jak Určeno W / Windows XP | scottedwardj | Drives & Removable Media | 4 | 4. května 2009 09:24 |
| Velikost textu | katiecoos | Operační systémy Windows | 1 | 28. července 2008 01:59 |
| Určeno vlastní program počítačové bezpečnosti | trueoutdoorsman | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 1. prosinec 2007 13:30 |
| Web text měnící barvy? | greensleeves54 | Obecné Software Chat | 5 | 10. října 2007 18:11 |
| Problémy při psaní textu na počítači | dhritikrishna | Operační systémy Windows | 2 | 3. srpna 2007 01:11 |
| Thread Nástroje | |
| |