kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

IRC hogy úgy tervezték, hogy csak a szöveges üzenet

Reply

Téma eszközök
Old Június 29 2009, 12:10
Csoport tagja

Default IRC hogy úgy tervezték, hogy csak a szöveges üzenet

Van egy ötletem beállítás körülbelül egy IRC hogy úgy tervezték, hogy csak a szöveges üzenetet.
alapjait is, hogy az a személy lesz több, mint ICQ, de ez a szám a tényleges telefonszámot. Tudom, hogy a Skype is valami ilyesmi, de ez csak a texting a mobilod száma. Azt akarom, hogy egy IRC kliens szigorúan erre a célra. Nem számoltam ki, ha azt akarjuk, hogy minden egyes tagja egy telefonszámot vagy látogasson el a dinamikus csődület.

Mit kell tennem, hogy ez a számára? Ez egy jó ötlet?
Any ideas segít.
Old Június 29 2009, 13:28
Donor Group

Úgy hangzik, mintha ez lenne a két vereséget Mobiltelefon és Instant Messaging nekem ..
Old Június 29 2009, 14:54
Csoport tagja

Azt gondoltam, de gondoltam, hogy mint a faxolás és csiga mail emberek még mindig használja.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Vissza akarom kapni a rendszer kivételével My Hardrive A SATA-3 As Designed W / Windows XP scottedwardj Drives & Removable Media 4 4. május 2009 09:24
Szöveg mérete katiecoos A Windows operációs rendszerek 1 28. július 2008 01:59
Designed saját számítógépes biztonsági program trueoutdoorsman Vírus, kémprogram és biztonság 1 1. december 2007 13:30
Web szöveg változó színek? greensleeves54 General Chat szoftver 5 10. október 2007 18:11
Problémák a szövegíráshoz on my pc dhritikrishna A Windows operációs rendszerek 2 3. augusztus 2007 01:11
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.