פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

IRC זה מיועד רק עבור הודעות טקסט

Reply

שרשרת כלים
Old 29 יוני 2009, 12:10
חבר קבוצת

Default IRC זה מיועד רק עבור הודעות טקסט

יש לי רעיון לגבי ההגדרה של IRC זה מיועד רק עבור הודעות טקסט.
את יסודות הן כי אדם תקבלו מספר כמו ICQ, אבל המספר הזה הוא למעשה מספר טלפון. אני יודע כי יש Skype משהו כזה אבל זה רק מפני texting את מספר טלפון. אני רוצה לעשות IRC לקוח בקפידה למטרה זו. אני עדיין לא הבנתי אם אני רוצה לתת כל חבר מספר טלפון או ללכת הדינמי מהומה.

מה אני צריך לעשות כדי לקבל את זה מושלם? האם זה רעיון טוב?
כל הרעיונות יעזרו.
Old 29 יוני 2009, 13:28
קבוצת תורמים

נשמע כאילו זה היה להיות מובס על ידי שני טלפונים ניידים או הודעות מיידיות לי ..
Old 29 יוני 2009, 14:54
חבר קבוצת

אני חושב על זה אבל חשבתי כמו faxing ו חלזון מייל אנשים עדיין יהיה להשתמש בו.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
אני רוצה את המערכת שלי חוץ Hardrive כך SATA-3 כפי שתוכנן W / Windows XP scottedwardj כוננים & נשלפת 4 4th מאי 2009 09:24
גודל הטקסט katiecoos מערכות ההפעלה Windows 1 -28 יולי 2008 01:59
עיצוב שלי אבטחת מחשבים התוכנית trueoutdoorsman וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 1 1st דצמבר 2007 13:30
אינטרנט טקסט שינוי הצבעים? greensleeves54 כללי תוכנות צ 'אט 5 -10 אוקטובר 2007 18:11
בעיות כתיבת טקסט על המחשב שלי dhritikrishna מערכות ההפעלה Windows 2 3rd אוגוסט 2007 01:11
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.