![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי רעיון לגבי ההגדרה של IRC זה מיועד רק עבור הודעות טקסט. את יסודות הן כי אדם תקבלו מספר כמו ICQ, אבל המספר הזה הוא למעשה מספר טלפון. אני יודע כי יש Skype משהו כזה אבל זה רק מפני texting את מספר טלפון. אני רוצה לעשות IRC לקוח בקפידה למטרה זו. אני עדיין לא הבנתי אם אני רוצה לתת כל חבר מספר טלפון או ללכת הדינמי מהומה. מה אני צריך לעשות כדי לקבל את זה מושלם? האם זה רעיון טוב? כל הרעיונות יעזרו. |
|
| |||
| |||
| נשמע כאילו זה היה להיות מובס על ידי שני טלפונים ניידים או הודעות מיידיות לי .. |
|
| |||
| |||
| אני חושב על זה אבל חשבתי כמו faxing ו חלזון מייל אנשים עדיין יהיה להשתמש בו. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אני רוצה את המערכת שלי חוץ Hardrive כך SATA-3 כפי שתוכנן W / Windows XP | scottedwardj | כוננים & נשלפת | 4 | 4th מאי 2009 09:24 |
| גודל הטקסט | katiecoos | מערכות ההפעלה Windows | 1 | -28 יולי 2008 01:59 |
| עיצוב שלי אבטחת מחשבים התוכנית | trueoutdoorsman | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 1st דצמבר 2007 13:30 |
| אינטרנט טקסט שינוי הצבעים? | greensleeves54 | כללי תוכנות צ 'אט | 5 | -10 אוקטובר 2007 18:11 |
| בעיות כתיבת טקסט על המחשב שלי | dhritikrishna | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 3rd אוגוסט 2007 01:11 |
| שרשרת כלים | |
| |