mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

IRC, kad yra skirta tik teksto žinutę

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 29, 2009, 12:10
Narys

Default IRC, kad yra skirta tik teksto žinutę

Aš apie nustatymą, kad IRC skirtas tik teksto žinutę idėja.
pagrindų yra tas, kad asmuo gaus kaip ICQ numeris tačiau šis skaičius yra faktinis telefono numerį. Žinau, kad "Skype" turi kažką panašaus, bet jis leidžia tik text jūsų telefoną numeris. Aš noriu, kad IRC klientas būtinai šiuo tikslu. I haven't figured out jei noriu duoti kiekviena valstybė telefono numerį arba pasirinkite dinaminis maršrutas.

Ką man reikia daryti norint gauti tai pasiekti? Ar tai gerai?
Any ideas padės.
Old Birželis 29, 2009, 13:28
Donorų grupės

Panašiai kaip būtų nugalėtas mobilieji telefonai ir Instant Messaging man ..
Old Birželis 29, 2009, 14:54
Narys

Aš maniau, kad bet maniau, kad kaip ir faksogramų siuntimas paštu, žmonės vis tiek jį naudoti.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Aš noriu, kad mano sistemoje Išskyrus Mano Hardrive Kaip SATA-3 Kaip Designed W / Windows XP scottedwardj Drives & Removable Media 4 4 gegužė 2009 09:24
Dydis tekstas katiecoos Windows "operacinės sistemos 1 28 liepa 2008 01:59
Designed savo kompiuterinio saugumo programos trueoutdoorsman Virus, Spyware & Security 1 1 gruodis 2007 13:30
Web tekstas keisti spalvas? greensleeves54 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 5 10 spalis 2007 18:11
Problemos rašyti tekstas ant mano PC dhritikrishna Windows "operacinės sistemos 2 3 rugpjūtis 2007 01:11
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.