![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš apie nustatymą, kad IRC skirtas tik teksto žinutę idėja. pagrindų yra tas, kad asmuo gaus kaip ICQ numeris tačiau šis skaičius yra faktinis telefono numerį. Žinau, kad "Skype" turi kažką panašaus, bet jis leidžia tik text jūsų telefoną numeris. Aš noriu, kad IRC klientas būtinai šiuo tikslu. I haven't figured out jei noriu duoti kiekviena valstybė telefono numerį arba pasirinkite dinaminis maršrutas. Ką man reikia daryti norint gauti tai pasiekti? Ar tai gerai? Any ideas padės. |
|
| |||
| |||
| Panašiai kaip būtų nugalėtas mobilieji telefonai ir Instant Messaging man .. |
|
| |||
| |||
| Aš maniau, kad bet maniau, kad kaip ir faksogramų siuntimas paštu, žmonės vis tiek jį naudoti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Aš noriu, kad mano sistemoje Išskyrus Mano Hardrive Kaip SATA-3 Kaip Designed W / Windows XP | scottedwardj | Drives & Removable Media | 4 | 4 gegužė 2009 09:24 |
| Dydis tekstas | katiecoos | Windows "operacinės sistemos | 1 | 28 liepa 2008 01:59 |
| Designed savo kompiuterinio saugumo programos | trueoutdoorsman | Virus, Spyware & Security | 1 | 1 gruodis 2007 13:30 |
| Web tekstas keisti spalvas? | greensleeves54 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 5 | 10 spalis 2007 18:11 |
| Problemos rašyti tekstas ant mano PC | dhritikrishna | Windows "operacinės sistemos | 2 | 3 rugpjūtis 2007 01:11 |
| Temos įrankiai | |
| |