мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

ИРЦ који је направљен за само текстуалне поруке

Reply

Тхреад Тоолс
Old 29. јуни 2009, 12:10
Мембер Гроуп

Default ИРЦ који је направљен за само текстуалне поруке

Имам идеју о постављању једног ИРЦ да је направљен за само текстуалне поруке.
са основа да се особа која ће добити број, али то као ИЦК број је стварни број телефона. Знам да је несто као Скыпе, али ово је само омогућава текстинг из свог целлпхоне број. Желим направити ИРЦ клијента искључиво за ту сврху. И хавен'т фигуред оут ако желим да да сваки члан број телефона или идите динамичном рити.

Шта ми је потребно да урадим, да би добили овај свршити? Да ли је то добра идеја?
Било који идеја ће помоћи.
Old 29. јуни 2009, 13:28
Донаторска Група

Звучи као да би било поразише оба мобителе и Инстант Мессагинг ме ..
Old 29. јуни 2009, 14:54
Мембер Гроуп

Мислио сам да је већ мислила да ми факсирања и фаст људи би и даље га користите.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Желим да мој систем Осим Мој Хардриве Као САТА-3 Као Десигнед У / Уиндоус КСП сцоттедуардј Дривес & Измјењиви медији 4 4 мај 2009 09:24
Величина текста катиецоос Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 28. јула 2008 01:59
Десигнед своју компјутерску сигурност програм труеоутдоорсман Вирус, Спыуаре и безбедност 1 1 децембар 2007 13:30
Уеб текст мења боје? греенслеевес54 Уопштено Софтуаре Цхат 5 10 октобар 2007 18:11
Проблеми писања текста на мој пц дхритикрисхна Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 3 аугуст 2007 01:11
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц