![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам идеју о постављању једног ИРЦ да је направљен за само текстуалне поруке. са основа да се особа која ће добити број, али то као ИЦК број је стварни број телефона. Знам да је несто као Скыпе, али ово је само омогућава текстинг из свог целлпхоне број. Желим направити ИРЦ клијента искључиво за ту сврху. И хавен'т фигуред оут ако желим да да сваки члан број телефона или идите динамичном рити. Шта ми је потребно да урадим, да би добили овај свршити? Да ли је то добра идеја? Било који идеја ће помоћи. |
|
| |||
| |||
| Звучи као да би било поразише оба мобителе и Инстант Мессагинг ме .. |
|
| |||
| |||
| Мислио сам да је већ мислила да ми факсирања и фаст људи би и даље га користите. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Желим да мој систем Осим Мој Хардриве Као САТА-3 Као Десигнед У / Уиндоус КСП | сцоттедуардј | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 4 мај 2009 09:24 |
| Величина текста | катиецоос | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 28. јула 2008 01:59 |
| Десигнед своју компјутерску сигурност програм | труеоутдоорсман | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 1 децембар 2007 13:30 |
| Уеб текст мења боје? | греенслеевес54 | Уопштено Софтуаре Цхат | 5 | 10 октобар 2007 18:11 |
| Проблеми писања текста на мој пц | дхритикрисхна | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 3 аугуст 2007 01:11 |
| Тхреад Тоолс | |
| |