![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є ідея про створення IRC, який призначений тільки для передачі текстового повідомлення. Основою є те, що людина одержить номер ICQ, але як це число фактичних номер телефону. Я знаю, що Skype має щось на зразок цього, але вона дозволяє Texting з Вашого мобільного телефону номер. Я хочу, щоб IRC клієнт виключно для цієї мети. Я не зрозумів, якщо я хочу, щоб дати кожному члену номер телефону або йти динамічного розгром. Що мені потрібно зробити, щоб отримати це досягається? Це гарна ідея? Будь-які ідеї допоможуть. |
|
| |||
| |||
| Звучить, як він буде переможений як мобільні телефони і миттєвих повідомлень для мене .. |
|
| |||
| |||
| Я думав про це, але думали, що, як і люди, факсу звичайною поштою буде як і раніше, використовувати його. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Я хочу, щоб моя система, крім мого Hardrive за SATA-3 за Designed з / Windows XP | scottedwardj | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 4 травня 2009 09:24 |
| Розмір тексту | katiecoos | Операційні системи Windows | 1 | 28 липня 2008 01:59 |
| Дизайн моєї власної програми забезпечення комп'ютерної безпеки | trueoutdoorsman | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 1 грудня 2007 13:30 |
| Веб зміни тексту кольору? | greensleeves54 | General Software чат | 5 | 10 жовтня 2007 18:11 |
| Проблеми щодо введення тексту на своєму ПК | dhritikrishna | Операційні системи Windows | 2 | 3 серпня 2007 01:11 |
| Різьба Інструменти | |
| |