![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Така че основно щеше напълно да рестартирате компютъра си, така и да го продадеш на, проблемът е, че не изтеглите Ubuntu първо да го попита дали ми се искаше да продължи, преди да го избърса Натиснах не. Сега компютъра ми ще се обърне на екрана, но няма да дойде по нищо не се случва на всички и аз дори не повторение на диск, за да го избършете и започнете отначало., има ли някой знае начина, по който да се справи с този проблем? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здрасти Майк:
Може би това е просто ми кой е луд, но аз съм доста загубени парцел минимума малко четене вашия въпрос ... Може ли да започнете отново, че с едно и не забравяйте да се предостави следната информация: С рестартиране, не искаш да кажеш whipe на чист твърд диск (което аз ще ви подозират като mentione желаете да продадете на компютър, така че трябва да получите данни изключен) или сте били просто става чрез рестартиране на системата? Коя OS е действал на вашия персонален компютър, когато всичко беше runnig глоба? Бяхте ли Използване на Windows и ако е така коя версия? Къде живее Ubuntu влезе в игра? Какво се случва сега? Има ли вашата екран просто престой празен? Има си система за звук? Има ли съобщение на всички появява на екрана и ако да, какво пише? Колкото повече информация можете да предоставят по-добри хора ще бъдат в състояние да ви дам някои твърди посъветва как да възстановите вашата система. Наздраве: Крис Моята система: Willy Wonka на Многоъгълник Фабрика
|
|
| |||
| |||
| Хей, благодаря за отделеното време за отговор. основно аз се опитах да изтрие моя компютър, така че мога да продават Аз, Той работи на Windows XP. Причината, поради която избра да не извършват тампона защото разбрах, че не са имали друга форма на операционната система да се инсталира като моя диск е вкъщи, че съм най-Uni. Реших, че ще се върна да го избършете веднъж бях на Ubuntu диск готови да го инсталирате след тампон, рестартира компютъра и това е само toally черен екран, без усилия за възобновяване на всички. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| от това, което ви казвам, че звучи като нищо не се случва, когато той започне. Тя може да бъде, че кабелът не е в правото или нещо е излязъл в случая. ако това, което казвам е, че със стартирането на компютъра и монитора просто не е отговор би могъл да бъде, че нещо не е наред Ith на монитора. последното нещо, което е може да бъде, че сте го избърса по погрешка. Ако нито една от тези аз ще отида до най-близкия магазин за ремонт и ги помолете да имат поглед.
| |||
| |||
| Цитат:
Освен това, аз could't съгласен. Ако нещо не е наред с хардуера вътре, трябва да получи най-малко beepcode. Абсолютно нищо не означава, че нищо не се случва. Аз наистина ще провери кабели на монитора. Ако това не е въпрос, отваряне на случая и да проверите дали феновете са предене, ако включите компютъра на. Ако не, yuu може да искате да проверите всички съединители в едно евентуално проверка на захранване, както добре. Въпреки това, ако няма проблеми може да се намери в случай, опитайте различни moitor, ако имаш тази възможност. Наздраве: Крис |
|
| |||
| |||
| Да аз предполагам, че сте прав. Вие трябва да дават точно какво ще се случи тогава ние може да бъде в състояние да ви помогне. ако не и след това отправяне на покана за техническа поддръжка (макар, че те са безполезни) би могла да помогне. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| СВ КРЕП! Помощ! Бойците уби моя компютър. | обертон | Общи Хардуер Чат | 5 | 16-ти ноември, 2009 година 07:22 |
| Система за възстановяване убити "Моят компютър" | smoser1959 | Windows операционни системи | 2 | 3-ти октомври 2009 година 16:02 |
| Как бихте искали да бъде убит? | icu222much | Изключено Тема Дискусия | 6 | 28-ми август 2009 03:48 |
| При нужда от няколко прости начинаещи Компютърна Ръководства! | KanoakaVirus | Общи Софтуер Чат | 6 | 12 Feb 2009 07:17 |
| Вирус уби моята интернет и taskmanager | mastaof420 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 20 | 8 октомври 2007 07:44 |
| Нишка Инструменти | |
| |