![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| takže v podstatě jsem úplně restartujte počítač, aby mohl prodávat i na problém se mi nepodařilo stáhnout ubuntu první, takže jsem dotázán, zda chce pokračovat před i otřela je i kliknuli no. teď má počítač bude zase na obrazovce, ale nebude o nic se neděje vůbec a nemohu ani spustit na disku otřete ji a začít znovu., Ví někdo takovým způsobem, aby napravily to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Mike:
Možná je to jenom já, kdo to byl hloupý, ale jsem trochu ztratil pozemek trochu čtení koryto svůj dotaz ... Mohl byste prosím znovu začít se, že jeden a ujistěte se, že vám poskytne následující informace: S rebootujte, jste myslel whipe na čistý pevný disk (což bych podezření, jak jste mentione chcete prodat PC tak je potřeba si data vypnutí), nebo jste prostě jít koryto restartování systému? OS, který byl spuštěn v počítači, kdy všechno bylo runnig pokutu? Kdyby jste systém Windows, a pokud ano, jakou verzi? Odkud pocházejí Ubuntu do hry? Co se děje teď? Má vaše obrazovka prostě zůstat prázdné? Je váš systém beeping? Existuje nějaká zpráva na všech objevuje na obrazovce, a pokud ano, co to říkají? Více info vám může poskytnout lepší lidé budou moci dát nějaké pevné radit o tom, jak obnovit váš systém. Nazdraví: Chris Můj systém: Willy Wonka to Mnohoúhelník Factory
|
|
| |||
| |||
| Ahoj, děkuji za čas na odpověď. v podstatě jsem se snažil setřít svůj počítač tak, že bych mohl prodat i to běží na Windows XP. Důvod jsem zvolil ne provádět otřete bylo proto, že jsem si uvědomil, že jsem neměl jinou formu operační systém nainstalovat jako moje cd je doma, já byl na uni. Jsem se rozhodl bych se vrátit ke stírání jednou jsem ubuntu na disk připraven k instalaci po stěrače, restartovat počítač, a to byla jen toally černá obrazovka, žádná snaha o restart vůbec. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| z toho, co říká vaše Vypadá to, že se nic nestalo po spuštění. Mohlo by se stát, že kabel není v právu, nebo co má vyjít v dané věci. je-li to, co jste říkal, že se počítač spustí a na monitoru je jen nereaguje, že by mohlo být, že je něco špatně i-tý monitoru. poslední věc je, že by mohlo být, že jste ji omylem vymazán. pokud žádný z nich by jít i na nejbližší opravny a požádejte je, aby se na ni podívat.
| |||
| |||
| Pokud to mám vymazán omylem, nebude systémem stěžují na nalezení není OS jako bootup? Kromě toho jsem could't souhlasím. Pokud je něco špatně s hardwarem uvnitř, měli byste alespoň dostat beepcode. Absolutně nic znamená, že se nic neděje. Já bych opravdu zkontrolujte kabeláž na monitoru. Pokud tomu tak není problém, otevření případu a zjistit, jestli jsou fanoušci přádelnictví pokud si zapnout PC. Pokud ne, yuu chtít kontrolovat všechny konektory uvnitř případně zkontrolovat PSU stejně. Nicméně, pokud nejsou žádné problémy, které mají být nalezeny uvnitř případě zkuste jiný moitor, pokud máte tuto možnost. Nazdraví: Chris |
|
| |||
| |||
| Jo já předpokládám máte pravdu. Musíte se po přesně, co se stane, pak bychom mohli být schopni vám pomoci. není-li pak volá do tech podporu (i když jsou k ničemu) by mohl pomoct. |