![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| έτσι ώστε στην ουσία επρόκειτο για επανεκκίνηση εντελώς τον υπολογιστή μου για να μπορέσω να την πωλήσει, το πρόβλημα είναι εγώ δεν κατεβάζω το Ubuntu έτσι ρώτησε αν ήθελα να συνεχιστεί ενώπιον i σβηστεί αυτό δεν χτύπησα. Τώρα ο υπολογιστής μου, θα ανάψει αλλά η οθόνη δεν θα έρθει σε τίποτα δεν συμβαίνει σε όλα και δεν μπορώ να εκτελέσω ξανά, ακόμη και το δίσκο για να το σκουπίσετε και νέα αρχή., Ξέρει κανείς έναν τρόπο για να διορθωθεί αυτό; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Mike:
Ίσως είναι ακριβώς εγώ ποιος είναι τρελός, αλλά είμαι κάπως χάσει οικόπεδο Η στασιμότητα ανάγνωση λίγο την ερώτησή σας ... Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να ξεκινήσετε από την αρχή με το ότι ο ένας και βεβαιωθείτε ότι θα παρέχει τις ακόλουθες πληροφορίες: Με την επανεκκίνηση, εννοούσατε whipe το καθαρό σκληρό δίσκο (το οποίο θα ήθελα να ύποπτος mentione όπως εσείς θέλετε να πουλήσετε τον υπολογιστή και έτσι πρέπει να πάρετε τα στοιχεία σας εκτός) ή ήταν απλά θα trough επανεκκίνηση του συστήματος; Ποια η OS λειτουργεί στον υπολογιστή σας, όταν όλα ήταν runnig πρόστιμο; Ήσασταν χρησιμοποιώντας το Windows και αν ναι, ποια έκδοση; Σε περίπτωση που έχει Ubuntu μπαίνουν στο παιχνίδι; Τι συμβαίνει τώρα; Έχει οθόνη σας απλά να μείνετε κενό; Είναι η beeping σύστημά σας; Υπάρχει κάποιο μήνυμα σε όλα που εμφανίζονται στην οθόνη και αν ναι, τι λέει; Οι περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να παρέχει το καλύτερο οι άνθρωποι θα είναι σε θέση να σας δώσω κάποια σταθερή παροχή συμβουλών σχετικά με την επαναφορά του συστήματός σας. Cheers: Chris Το σύστημά μου: Willy Wonka της Πολυεδρικές Εργοστάσιο
|
|
| |||
| |||
| έι, ευχαριστώ για το χρόνο για να απαντήσει. βασικά εγώ προσπάθησα να σκουπίσει τον υπολογιστή μου ώστε να μπορώ να πωλήσει i, Τρέχει σε Windows XP. Ο λόγος μου δεν επέλεξαν να πραγματοποιήσουν το ταμπόν ήταν επειδή κατάλαβα ότι δεν είχα καμία άλλη μορφή του λειτουργικού συστήματος για την εγκατάσταση, όπως cd μου είναι στο σπίτι, μου είναι σε uni. Αποφάσισα θα πάω πίσω στο σκούπισμα μια φορά είχα ubuntu σε έναν δίσκο έτοιμο να εγκαταστήσετε, μετά την σκουπίστε, επανεκκίνηση του υπολογιστή και αυτό ήταν απλώς ένα toally μαύρη οθόνη, δεν προσπάθεια για να ξεκινήσετε πάλι σε όλους. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| από ό, τι λέει σας ακούγεται σαν τίποτα δεν συμβαίνει κατά την εκκίνησή του. Θα μπορούσε να είναι ότι ένα καλώδιο δεν είναι σωστό ή κάτι έχει βγει για την υπόθεση. αν αυτό που λέτε είναι ότι η εκκίνηση του υπολογιστή και η οθόνη δεν είναι μόνο απάντηση θα μπορούσε να είναι ότι υπάρχει κάτι λάθος i-την οθόνη. το τελευταίο πράγμα που είναι θα μπορούσε να είναι ότι μπορείτε να σβηστεί από το λάθος. αν κανένα από αυτά δεν θα ήθελα να το πηγαίνετε στο πλησιέστερο συνεργείο επισκευής και να τους ζητήσουμε να ρίξετε μια ματιά.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Εκτός από αυτό, θέλω να could't συμφωνήσω περισσότερο. Αν υπάρχει κάτι λάθος με το υλικό μέσα, θα πρέπει τουλάχιστον να πάρετε μια beepcode. Απολύτως τίποτα δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Θα ήθελα να ελέγχουν όντως την καλωδίωση στην οθόνη. Αν αυτό δεν είναι το ζήτημα, να ανοίξει την υπόθεση και να ελέγξει αν οι οπαδοί είναι νηματοποίηση και αν αλλάξετε το PC επάνω. Αν δεν είναι, Yuu να θέλετε να ελέγξετε όλες τις συνδέσεις στο εσωτερικό έλεγχο, ενδεχομένως, το PSU επίσης. Ωστόσο, αν δεν υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να βρίσκονται στο εσωτερικό της υπόθεσης, δοκιμάστε μια διαφορετική moitor αν έχεις την ευκαιρία. Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| Ναι υποθέτω ότι έχετε δίκιο. Θα πρέπει να ταχυδρομήσει ακριβώς τι θα συμβεί τότε θα μπορέσουμε να σας βοηθήσει. αν δεν τότε την πρόσκληση προς την υποστήριξη τεχνολογίας (ακόμα κι αν είναι άχρηστα), θα μπορούσε να βοηθήσει. |