manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Sam ubio moje računalo ... help (početnik)

Reply

Thread Tools
Old 20 ožujak 2008, 02:19
Novi član grupe

Default Sam ubio moje računalo ... help (početnik)

pa zapravo sam bio idući u cijelosti ponovno podizanje sustava moj računalo tako da sam mogao prodati na to, problem je nisam Download Ubuntu prvi pa je pitao da li sam htjela da i dalje prije nego što sam ga ja izbrisala klik br. zatim moj računalo će okrenuti na ekranu, ali neće doći na ništa se ne događa na svim, a ja ne mogu ni repriza disk da ga obrisati i početi ispočetka., se bilo tko znati način na koji to ispraviti ovaj?
Old 20 ožujak 2008, 02:51
Donatorska Grupa

Hi Mike:

Maybe it's just me tko bude lud, ali ja sam nekako izgubio zemljište kroz malo čitajući vaše pitanje ... Mogao te ugoditi početi iznova s tom jednom i provjerite da li dati sljedeće informacije:

Sa ponovno podizanje sustava, Jeste li možda mislili whipe vam je čisto (što bih sumnjati kao što mentione želite prodati računalo, tako da je potrebno da biste dobili podatke off) ili ste bili jednostavno ide kroz ponovno pokretanje sustava?

Koji OS je pokrenut na računalu runnig kada je sve u redu? Jesu li koristite sustav Windows i ako da koja je verzija?

Gdje se Ubuntu dolaze u igru?

Što se događa sada? Da li vaš zaslon jednostavno ostati prazan? Je li vaš sustav beeping? Ima li bilo koju poruku na sve koji se pojavljuju na zaslonu i ako je tako što kaže?

Više informacija možete pružiti bolji ljudi će biti u mogućnosti da vam dati neke čvrsto savjetovati o tome kako za oporaviti se tvoj sistem.

Cheers:
Chris

My System: Willy Wonka's poligona Factory

Procesor (i):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM memorija:
4GB Micron PC-6400 (800Mhz)
Grafička kartica (e):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Sound Card:
Onboard Sound 7,1
Tvrdi disk (i):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
Optički pogon (e):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Hlađenje:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Network / Internet:
Onboard
Monitor (e):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operacijski sustav (e):
Win-XP (SP2)
Old 20 ožujak 2008, 05:01
Novi član grupe

hej, hvala za uzimanje vremena za odgovor. osnovi ja pokušao to izbrisati moj računalo tako da sam mogao prodati ja, To runs na temelju Windowsi xp. Razlog JA odlučio ne izvršiti brisanje bio jer sam shvatio da sam imao nikakav drugi oblik operativni sustav instalirati jer mi je cd kod kuće, mi se u jedno. Odlučio sam I'd go back to wiping Nakon što sam ubuntu na disku spremni instalirati nakon brisanje, ponovno pokretanje računalo i to je bio samo toally crni ekran, nema napora da ponovo pokrenete na sve.
Old 20 ožujak 2008, 06:27
Zabranjen Group

od onoga što svoje kazivanje to zvuči kao ništa se ne događa kada je start. To bi mogla biti da kabel nije u pravu ili nešto što je došao u tom predmetu. ako je ono što govore jest da se računalo pokreće i samo se monitor ne reagira moglo bi biti da nešto nije u redu ith monitor. zadnje što se moglo bi biti da ste ga izbrisala greškom. Ako nijedna od ovih bih ići u najbliži servis i pitati njima to have a look.

PS ispričavam se ako je moje ideje zvuk kao što sam pozivam vas glupi to je samo označiti osoba nedostaje tih stvari

My System: Mean STROJ!

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad Q6600 Pro "Energija
Matične ploče:
Asus Maximus Extreme Intel X38
RAM memorija:
OCZ 4GB (2x2GB) PC2-8000C5
Grafička kartica (e):
EVGA GeForce 8800 Ultra SuperClocke
Sound Card:
SB0670 CREATIVE X-FI PCI SOUND BLAS
Tvrdi disk (i):
SEAGATE BARRACUDA ES.2 1TB SATA-II
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Dell XPS
Hlađenje:
Arctic Cooling Zamrzivač 64 Pro vrućina
Network / Internet:
AOL
Monitor (e):
19 "LCD 1080/1920p
Operacijski sustav (e):
xp
Old 20 ožujak 2008, 06:59
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by gaza14 View Post
zadnje što se moglo bi biti da ste ga izbrisala greškom.
Ako je dobio greškom izbrisala, ne bi sustav žaliti da ne nalaz OS kao čizma?

Osim toga, ja could't agree more. Ako nešto nije u redu s hardverom iznutra, te bi trebao barem dobiti beepcode. Apsolutno ništa ne znači da se ništa ne događa.

I zaista bih provjeriti kabliranje na monitor. Ako to nije problem, otvoriti slučaj provjeriti i ako su navijači koloplet Ako se prebacite na računalo. Ako ne, yuu moć ištanje to ček svi priključcima unutar moguće provjeriti PSU as well. Međutim, ako ne postoje problemi koje bi trebalo postaviti unutar slučaju, pokušajte različite moitor ako imaš tu priliku.

Cheers:
Chris
Old 20 ožujak 2008, 07:03
Zabranjen Group

Da mislim da si u pravu. Morate post upravo ono što se događa onda možemo biti u mogućnosti kako bi vam pomoglo. ako ne onda zove se Tech Support (iako su oni beskorisni) mogao pomoći.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
SVETA glupost! HELP! Bios poginuo moj pc. intonacija General Hardware Chat 5 16 studeni 2009 07:22
Sistem Ponovno dobivanje ubijen My Computer smoser1959 Windows Operating Systems 2 3. listopad 2009 16:02
Kako biste htjeli biti ubijeni? icu222much Off Topic Discussion 6 28 kolovoz 2009 03:48
Trebaju neke jednostavne Beginner Računalna Vodiči! KanoakaVirus Općenito Software Chat 6 12. veljača 2009 07:17
Virus ubio moje internet i taskmanager mastaof420 Virus, Spyware i sigurnost 20 8. listopad 2007 07:44
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.