kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Én öltem meg a számítógépet ... Súgó (kezdő)

Reply

Téma eszközök
Old Március 20, 2008, 02:19
Új tag Csoport

ezért alapvetően azt akartam teljesen újraindítani a számítógépet és így értékesíteni lehetne, a probléma nem letölthető Ubuntu első, így a kérdést, hogy akarom folytatni, mielőtt megtörölte azt Rákattintottam nem. Most a számítógépet bekapcsolja, de a képernyőn nem jön a semmi sem történik minden, és én nem is megismételt, hogy törölje a lemezt, és kezdje újra., Tudja valaki olyan módon, amely orvosolja ezt?
Old Március 20, 2008, 02:51
Donor Group

Hi Mike:

Lehet, hogy csak én, aki nem bolond, de én vagyok az elveszett kinda telken egy kicsit olvasat mélyponti a kérdés ... Tudna ön legyen szíves újra kezdeni azzal egyet, és győződjön meg róla, hogy a következő információkat:

Az újraindítás, te érted whipe a merevlemez tiszta (ami azt gyanítom, ha mentione akarja eladni a számítógéphez, így szükséges, hogy az Ön adatait ki), vagy egyszerűen megy mélyponti újraindítás a rendszer?

Milyen operációs rendszer futott a számítógépen, ha minden jól runnig? Ha Ön Windows, és ha igen, melyik változat?

Ha az Ubuntu nem jön?

Mi történik most? Az Ön képernyőjén egyszerűen üresen maradni? Ez a rendszer csipogó? Van-e egyáltalán üzenet megjelenik a képernyőn, és ha igen, mit mondott?

Minél több információ is a jobb ember lesz, hogy néhány megbízható tanácsot ad, hogyan lehet visszaállítani a rendszert.

Cheers:
Chris

My System: Willy Wonka's Sokszög Factory

Processzor (ok):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Alaplap:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM memória:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Grafikus kártya (k):
XFX 8600GT 256Mb DDR3 540Mhz
Hangkártya:
Fedélzeti 7,1 Sound
Merevlemez (ek):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
Optikai meghajtó (k):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / tápegység:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W tápegység
Hűtés:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Hálózat / Internet:
Onboard
Monitor (ok):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operációs rendszer (ek):
Win XP (SP2)
Old Március 20, 2008, 05:01
Új tag Csoport

Köszönöm, hogy időt a válaszadásra. Alapvetően megpróbáltam törölje a számítógépet úgy, hogy tudtam eladni i, fut a Windows XP. Az ok, amiért úgy döntött, hogy nem végzi el a törölje, mert rájöttem, hogy nem volt más formáját az operációs rendszer telepíthető, mint a cd otthon van, én is az egyetemre. Úgy döntöttem, én megyek vissza a törlőkendők egyszer volt ubuntu a lemez készen telepítése után törölje le, újraindult a számítógép és ez csak egy fekete képernyő toally, sem próbálta újraindítani egyáltalán.
Old Március 20, 2008, 06:27
Tiltott Group

A mi a mondás úgy hangzik, mintha semmi sem történt, amikor kezdte. Lehet, hogy a kábel nem a jobb vagy valami jön ki a helyzet. ha mit is beszélek, hogy a számítógép elindul, és a monitor nem válaszol, hogy csak az lehet, hogy van valami baj edik a monitort. Az utolsó dolog, hogy lehet, hogy törölte azt a hibát. Ha ezek közül egyik sem az én bemegyek a legközelebbi javítóműhelye, és felkéri őket, hogy egy pillantást.

PS Bocs, ha a hang, mint ötletek hívlak te csak odaítél emberek hiányozni ezek a dolgok

My System: Gépállat!

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad Q6600 Pro "Energia
Alaplap:
Asus Maximus Extreme Intel X38
RAM memória:
OCZ 4GB (2x2GB) PC2-8000C5
Grafikus kártya (k):
EVGA GeForce 8800 Ultra SuperClocke
Hangkártya:
CREATIVE X-FI SB0670 PCI SOUND BLAS
Merevlemez (ek):
Seagate Barracuda ES.2 1TB SATA-II
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
dell xps
Hűtés:
Arctic Cooling Freezer 64 Pro melegíti
Hálózat / Internet:
AOL
Monitor (ok):
19 "LCD 1080/1920p
Operációs rendszer (ek):
xp
Old Március 20, 2008, 06:59
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by gaza14 View Post
Az utolsó dolog, hogy lehet, hogy törölte azt a hibát.
Ha ez megvan megtörölte tévedésből, nem panaszkodnak a rendszer nem találja az operációs bootup?

Eltekintve attól, hogy én could't egyetértek. Ha valami baj van a hardver belül, akkor legalább egy beepcode. Egyáltalán nem azt jelenti, hogy semmi sem történik.

Én valóban ellenőrizni a kábeleket a monitor. Ha nem ez a kérdés, nyisd ki az ügyet, és ellenőrizhető, hogy a rajongók a fonásra, ha váltani a PC-be. Ha nem, yuu is szeretné ellenőrizni minden csatlakozót belülről egy esetleg ellenőrizze a tápegység is. Azonban, ha nincsenek problémák megtalálható benne a helyzet, próbálj egy másik moitor ha megvan a lehetősége.

Cheers:
Chris
Old Március 20, 2008, 07:03
Tiltott Group

Igen azt hiszem igazad van. You need to post pontosan, hogy mi történik, akkor lehet, hogy segíthetek. ha nem, akkor lehívására tech support (bár használhatatlan) lehetne segíteni.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.