![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| ezért alapvetően azt akartam teljesen újraindítani a számítógépet és így értékesíteni lehetne, a probléma nem letölthető Ubuntu első, így a kérdést, hogy akarom folytatni, mielőtt megtörölte azt Rákattintottam nem. Most a számítógépet bekapcsolja, de a képernyőn nem jön a semmi sem történik minden, és én nem is megismételt, hogy törölje a lemezt, és kezdje újra., Tudja valaki olyan módon, amely orvosolja ezt? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Mike:
Lehet, hogy csak én, aki nem bolond, de én vagyok az elveszett kinda telken egy kicsit olvasat mélyponti a kérdés ... Tudna ön legyen szíves újra kezdeni azzal egyet, és győződjön meg róla, hogy a következő információkat: Az újraindítás, te érted whipe a merevlemez tiszta (ami azt gyanítom, ha mentione akarja eladni a számítógéphez, így szükséges, hogy az Ön adatait ki), vagy egyszerűen megy mélyponti újraindítás a rendszer? Milyen operációs rendszer futott a számítógépen, ha minden jól runnig? Ha Ön Windows, és ha igen, melyik változat? Ha az Ubuntu nem jön? Mi történik most? Az Ön képernyőjén egyszerűen üresen maradni? Ez a rendszer csipogó? Van-e egyáltalán üzenet megjelenik a képernyőn, és ha igen, mit mondott? Minél több információ is a jobb ember lesz, hogy néhány megbízható tanácsot ad, hogyan lehet visszaállítani a rendszert. Cheers: Chris My System: Willy Wonka's Sokszög Factory
|
|
| |||
| |||
| Köszönöm, hogy időt a válaszadásra. Alapvetően megpróbáltam törölje a számítógépet úgy, hogy tudtam eladni i, fut a Windows XP. Az ok, amiért úgy döntött, hogy nem végzi el a törölje, mert rájöttem, hogy nem volt más formáját az operációs rendszer telepíthető, mint a cd otthon van, én is az egyetemre. Úgy döntöttem, én megyek vissza a törlőkendők egyszer volt ubuntu a lemez készen telepítése után törölje le, újraindult a számítógép és ez csak egy fekete képernyő toally, sem próbálta újraindítani egyáltalán. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A mi a mondás úgy hangzik, mintha semmi sem történt, amikor kezdte. Lehet, hogy a kábel nem a jobb vagy valami jön ki a helyzet. ha mit is beszélek, hogy a számítógép elindul, és a monitor nem válaszol, hogy csak az lehet, hogy van valami baj edik a monitort. Az utolsó dolog, hogy lehet, hogy törölte azt a hibát. Ha ezek közül egyik sem az én bemegyek a legközelebbi javítóműhelye, és felkéri őket, hogy egy pillantást.
| |||
| |||
| Ha ez megvan megtörölte tévedésből, nem panaszkodnak a rendszer nem találja az operációs bootup? Eltekintve attól, hogy én could't egyetértek. Ha valami baj van a hardver belül, akkor legalább egy beepcode. Egyáltalán nem azt jelenti, hogy semmi sem történik. Én valóban ellenőrizni a kábeleket a monitor. Ha nem ez a kérdés, nyisd ki az ügyet, és ellenőrizhető, hogy a rajongók a fonásra, ha váltani a PC-be. Ha nem, yuu is szeretné ellenőrizni minden csatlakozót belülről egy esetleg ellenőrizze a tápegység is. Azonban, ha nincsenek problémák megtalálható benne a helyzet, próbálj egy másik moitor ha megvan a lehetősége. Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| Igen azt hiszem igazad van. You need to post pontosan, hogy mi történik, akkor lehet, hogy segíthetek. ha nem, akkor lehívására tech support (bár használhatatlan) lehetne segíteni. |