![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אז בעצם הייתי הולך לחלוטין לאתחל את המחשב שלי אז אני יכול למכור אותו, הבעיה היא לא להוריד Ubuntu הראשון, כך שהוא שאל אם אני רוצה להמשיך את זה לפני שאני מנוגב אני לא לחצת. כעת יהיה להפעיל את המחשב שלי על המסך, אבל לא קדימה דבר לא קורה בכלל ואני אפילו לא יכול להציג מחדש את הדיסק כדי לנגב את זה ולהתחיל מחדש., האם מישהו מכיר דרך בה כדי לתקן את זה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי מייק:
אולי זה רק אני מי להיות שוטה, אבל אני די איבדתי מגרש קצת לקרוא את שאלתך אפיק ... האם אתה יכול להתחיל מחדש שוב עם אחד וודא שאתה מספק את המידע הבא: עם אתחול מחדש, האם אתה מתכוון whipe את harddrive נקי (אילו הייתי חושד mentione כפי שאתה רוצה למכור את המחשב, כך שאתה צריך לקבל את הנתונים שלך כבוי) או פשוט היית הולך שוקת הפעלה מחדש של המערכת? אילו היה מפעיל את מערכת ההפעלה במחשב runnig כאשר הכל היה בסדר? אתה משתמש ב-Windows ואם כן איזו גירסה? מאיפה Ubuntu נכנסים לשחק? מה קורה עכשיו? האם המסך פשוט להישאר ריק? האם המערכת שלך beeping? האם יש בכלל מופיעה הודעה על המסך, ואם כן מה זה אומר? ככל שאתה יכול לספק מידע טוב יותר אנשים יוכלו לתת לך קצת מוצק מייעצים כיצד לשחזר את המערכת. לחיים: כריס המערכת שלי: וילי Wonka במפעל של מצולע
|
|
| |||
| |||
| היי, תודה על שהקדשת מזמנך כדי להשיב. בעצם ניסיתי למחות את המחשב שלי כך שאני יכול למכור לי, זה פועל ב-Windows XP. הסיבה שלא בחרתי לבצע את למחות היה כי אני realised כי לא היה לי אחר של מערכת הפעלה כדי להתקין את התקליטור הוא כמו בבית, חד לי להיות בבית. החלטתי שאני רוצה לחזור נגוב את זה פעם היה לי Ubuntu על הדיסק מוכן להתקין לאחר לנגב, מחדש את המחשב, וזה היה רק toally מסך שחור, ללא כל מאמץ כדי להפעיל מחדש בכלל. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ממה את אומרת שזה נשמע כאילו שום דבר לא קורה כשאתה מפעיל אותו. זה יכול להיות כי הכבל אינו בעל זכות או משהו יוצא במקרה. אם מה שאתה אומר כי היא מפעילה את המחשב ואת מוניטור להגיב זה פשוט לא יכול להיות שיש משהו לא בסדר ith על המסך. הדבר האחרון הוא זה יכול להיות שאתה מנוגב אותה בטעות. אם אף אחד את אלה הייתי ללכת הקרוב סדנה ושאל אותם יש לבדוק.
| |||
| |||
| אם יש מנוגב בטעות, לא היה את המערכת לא להתלונן על מציאת מערכת הפעלה כמו האתחול? חוץ מזה, אני מסכים could't יותר. אם משהו לא בסדר עם החומרה בפנים, אתה צריך לפחות לקבל beepcode. כלומר, בהחלט לא שום דבר לא קורה. הייתי אכן לבדוק את הכבלים על המסך. אם זה לא הבעיה, פתח את התיק ולבדוק אם הם אוהדים מסתובב אם תעבור על ה-PC. אם לא, yuu אולי כדאי לבדוק את כל connectors בפנים של ואולי לבדוק גם את PSU. עם זאת, אם לא יהיו בעיות להימצא בתוך מקרה, נסה אחר moitor כי אם יש לך הזדמנות. לחיים: כריס |
|
| |||
| |||
| כן אני מניח שאתה צודק. אתה צריך לכתוב בדיוק מה קורה לאחר מכן, אנו עשויים להיות מסוגלים לעזור לך. אז אם לא קוראים את תמיכה טכנית (גם אם הם חסרי תועלת) יכול לעזור. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| HOLY CRAP! HELP! Bios נהרג My PC. | נימה | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 16 נובמבר 2009 07:22 |
| מערכת השחזור נהרג על המחשב שלי | smoser1959 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 3 אוקטובר 2009 16:02 |
| איך היית רוצה להיהרג? | icu222much | דיון Off topic | 6 | 28 אוגוסט 2009 03:48 |
| זקוק כמה פשוט Beginner מחשב מדריכים! | KanoakaVirus | כללי תוכנות צ 'אט | 6 | 12th פברואר 2009 07:17 |
| וירוס נהרג האינטרנט שלי ואת taskmanager | mastaof420 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 20 | 8 אוקטובר 2007 07:44 |
| שרשרת כלים | |
| |