mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Aš nužudė mano kompiuteryje ... Pagalba (Beginner)

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 20, 2008, 02:19
Naujas Narys

Default Aš nužudė mano kompiuteryje ... Pagalba (Beginner)

Taigi iš esmės aš būsiu visiškai perkraukite savo kompiuterį, kad galėčiau parduoti jį, problema yra I didn't Atsisiųsti Ubuntu pirma todėl paklausė, ar noriu tęsti Prieš nuvaloma jis i paspaudėte Nr. dabar mano kompiuteris bus įjungti, o ekrane bus ne ateiti niekas nevyksta iš viso, o aš negaliu net Pakartotinas diske wipe, ir pradėti iš naujo., Ar kas nors žino kokiu būdu tai ištaisyti?
Old Kovas 20, 2008, 02:51
Donorų grupės

Hi Mike:

Maybe it's just me kas yra idiotiškas, bet aš kinda neteko sklypas bitų skaitymo lovio savo klausimą ... Ar galėtumėte vėl pradėti iš naujo, kad vienas ir įsitikinkite, kad pateikti šią informaciją:

Su reboot, turėjote galvoje whipe švarų diską (kuris tikriausiai pagalvotų, kaip aš jums mentione norite parduoti kompiuterį, kad jums reikia gauti duomenis išjungimo) ar buvo Jums tiesiog latakai vyksta perkrauti sistemą?

Kuris OS su jūsų kompiuteriu, kai viskas buvo runnig bauda? Ar jūs naudojate Windows, ir jei taip, tai kokia versija?

Kur Ubuntu ateiti į žaidimą?

Kas vyksta dabar? Ar jūsų ekrano tiesiog tuščią? Ar jūsų sistemos garso signalų? Ar yra kokia nors žinutė visuose rodomas ekrane, ir jei taip, ką jis pasakė?

Daugiau informacijos Jums gali suteikti geresnį žmonių galės suteikti jums kai kieta patarti, kaip atkurti savo sistemą.

Cheers:
Chris

Mano sistema: Willy Wonka's Factory daugiakampis

Procesorius (-iai):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM atmintis:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Graphics Card (-ai):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540MHz
Garso plokštė:
Borto 7,1 Garsas
Kietasis diskas (-ai):
400GB Samsung / 36GB Raptor (x2)
Optical Drive (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / PSU:
Kosmosas RC-1000 / Arktis 600W PSU
Aušinimas:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Tinklas / Internetas:
Borto
Monitorius (-ai):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operacinė sistema (-os):
Win-XP (SP2)
Old Kovas 20, 2008, 05:01
Naujas Narys

Ei, ačiū, kad radote laiko atsakyti. esmės aš bandžiau ištrinti savo kompiuterį, kad galėčiau parduoti I, It runs on Windows XP. Todėl aš pasirinksiu ne vykdyti buvo sunaikinti, nes supratau, kad aš neturėjau kitos formos operacinei sistemai įdiegti, kaip mano CD namuose, man buvo ne Uni. Aš nusprendžiau Norėčiau grįžti į apliejimo vieną kartą turėjau Ubuntu disko diegti po wipe, naujo kompiuterio, ir tai buvo tik toally juodas ekranas, be jokių pastangų iš naujo ne visi.
Old Kovas 20, 2008, 06:27
Banned Group

Kas iš jūsų sako ji atrodo nieko nevyksta, kai paleidžiate jį. Tai gali būti, kad kabelis yra ne teisė ar kažkas įžengė į bylą. jei ką sako tai, kad kompiuteris pradeda veikti ir stebėti, tiesiog nereaguoja tai gali būti, kad kažkas negerai ith stebėti. paskutinis dalykas, tai gali būti, kad jūs jį sunaikinti per klaidą. Jei nė vienas iš šių norėčiau vykti į artimiausios remonto dirbtuvės ir paprašykite jų turi atrodyti.

PS Atsiprašau, jei mano idėjos skamba I'm calling you it's just stupid pask žmonių aplankykite šiuos dalykus

Mano sistema: MEAN MACHINE!

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo Pro Q6600 "Energetika
Pagrindinė plokštė:
Asus Maximus Extreme Intel X38
RAM atmintis:
OCZ 4GB (2x2GB) PC2-8000C5
Graphics Card (-ai):
EVGA GeForce 8800 Ultra SuperClocke
Garso plokštė:
CREATIVE SB0670 X-FI PCI GARSO BLAS
Kietasis diskas (-ai):
"Seagate Barracuda ES.2 1TB SATA II
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Dell XPS
Aušinimas:
Arkties Cooling Freezer 64 Pro įkaista
Tinklas / Internetas:
AOL
Monitorius (-ai):
19 "LCD 1080/1920p
Operacinė sistema (-os):
XP
Old Kovas 20, 2008, 06:59
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by gaza14 View Post
paskutinis dalykas, tai gali būti, kad jūs jį sunaikinti per klaidą.
Jei jis gavo sunaikino per klaidą, paprasčiausiai nebūtų sistema skundžiasi nekonstatuodamas kaip bootup OS?

Be to, aš sutinku could't daugiau. Jei yra kažkas negerai su įranga viduje, reikia bent gauti beepcode. Nieko reiškia, kad nieko nevyksta.

Aš iš tiesų patikrinti monitoriaus kabelius. Jei tai ne problema, atverti bylą ir tikrinti, ar ventiliatoriai verpimui Jeigu jį įjungsite apie PC. Jei ne, yuu vertėtų patikrinti visų jungčių viduje galbūt patikrinti PSU taip pat. Tačiau, jei nėra jokių problemų, galima rasti viduje atveju, bandykite kitą moitor jei turite tokią galimybę.

Cheers:
Chris
Old Kovas 20, 2008, 07:03
Banned Group

Taip manau, you're right. You need to post tiksliai kas atsitinka tada mes galėtų jums padėti. jei ne tada skambinti iki Tech Support (net jei jie yra nenaudingas), galėtų padėti.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.