![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vārdu sakot, es gatavojas pilnīgi pārstartēt datoru, lai es varētu pārdot to, problēma ir i nebija lejupielādēt Ubuntu vispirms, lai tas jautāja, vai es vēlētos turpināt pirms es noslaucīja tas i noklikšķināts Nr. Tagad mans dators ieslēdzas, bet ekrāns nenāks par nekas nenotiek vispār, un es nevaru pat atkārto diska noslaucīt, un sāktu no jauna., vai kāds zina veidu, kā to novērst? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Mike:
Varbūt tā ir tikai man, kurš ir muļķīgs, bet es esmu kinda zaudējis gabals mazliet lasījums sile Jūsu jautājums ... Vai jūs, lūdzu, sākumā atkal ar šo vienu un pārliecinieties, ka jūs sniedzat šādu informāciju: Ar reboot, did you mean whipe Harddrive tīras (kas man būtu aizdomas, kā jūs mentione vēlaties pārdot datoru, lai jums ir nepieciešams, lai iegūtu datus off), vai tad tu vienkārši iet sile restartēt sistēmu? Kuru OS darbojas jūsu datorā, kad viss bija runnig naudas? Vai jūs lietojat Windows un ja jā, tad kura versija? Kur Ubuntu nonāk spēlē? Kas notiek tagad? Vai jūsu ekrāna vienkārši palikt tukša? Vai jūsu sistēmas pīkstienus? Ir kāda ziņa par visu, kas parādās uz ekrāna un ja jā, ko tas saka? More info var nodrošināt labāku cilvēku varēs jums dot kādu cietu padomu par to, kā atgūt savu sistēmu. Cheers: Chris Mana sistēma: Willy Wonka's Daudzstūris Factory
|
|
| |||
| |||
| hey, paldies par tādu termiņu, lai atbildētu. Būtībā es mēģināju izdzēst savu datoru, lai es varētu pārdot i, tas darbojas uz Windows XP. Iemesla dēļ es izvēlējos neveikt wipe bija, jo es sapratu, ka man nebija citu operētājsistēmu uzstādīt kā mana cd ir mājās, man ir pie uni. Es izlēmu I'd go back to noslaukot to, kad man bija ubuntu no diska gatavs instalēt pēc tam noslaucīt, atsākās dators, un tā bija tikai toally melna ekrāna, ne pūles, lai atsāktu vispār. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| no tā, ko jūsu sakot, ka tas izklausās nekas nenotiek, kad sākat to. Tā varētu būt, ka kabelis nav labi vai kaut kas iegūti šajā lietā. ja tas, ko jūs sakāt, ka dators sākas un monitors vienkārši nereaģē tā varētu būt, ka kaut kas nav kārtībā kārtējam monitors. pēdējais, ko tas varētu būt, ka esat noslauka to kļūdas dēļ. ja neviens no šiem es varētu doties uz tuvāko remontdarbnīcu un lūgt tām ir jābūt izskatu.
| |||
| |||
| Ja tas got noslaucīja kļūdas dēļ, nebūtu sistēma sūdzas par neatrodot kā bootup OS? Bez tam, es could't nepiekrist. Ja kaut kas nav kārtībā ar aparatūru iekšā, jums vajadzētu vismaz saņemt beepcode. Absolūti nekas nozīmē, ka nekas nenotiek. Es tiešām pārbaudīt kabeļus uz monitora. Ja tas nav jautājums, atvērt gadījumā un pārbaudīt, ja fani ir sagatavotas vērpšanai, ja ieslēdzot datoru. Ja ne, yuu varētu vēlēties pārbaudīt visas savienotāji iekšpusē iespējams pārbaudīt PSU, kā arī. Tomēr, ja nav problēmas atrast iekšpusē gadījumā mēģiniet dažādas moitor ja jums šo iespēju. Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| Yeah es domāju tev taisnība. Jums nepieciešams pastu tieši tas notiek, tad mēs, iespējams, var palīdzēt jums. ja ne tad prasīt tehnoloģiju atbalstu (kaut gan tie ir bezjēdzīgi), varētu palīdzēt. |