![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Więc w zasadzie miałem zamiar całkowicie ponowne uruchomienie komputera, więc można go sprzedać na problem jest i nie pobierać Ubuntu pierwszy więc pytanie, czy chcę nadal przed i otarł go i kliknięciu nie. teraz mój komputer włączyć, ale na ekranie nie przyjdzie na nic się nie dzieje w ogóle i nie może nawet ponownie na dysku wytrzyj ją i zacząć od nowa., czy ktoś wie w jaki sposób naprawienia tego?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hi Mike:
Maybe it's just me, kto jest zwariowany, ale ja jestem miły utracone działki koryta czytaniu nieco swoje pytanie ... Proszę zacząć od nowa z tym jednym i na pewno podać następujące informacje: Przy ponownym uruchomieniu systemu, czy chodziło ci o whipe dysk czyste (co podejrzewam jak mentione chcesz sprzedać komputer tak, abyś mógł danych off) lub były po prostu dzieje koryta restart systemu? Jaki system operacyjny został uruchomiony na komputerze, kiedy wszystko było runnig grzywny? Czy używasz systemu Windows, a jeśli tak, to która wersja? W przypadku Ubuntu nie wchodzi w grę? Co się teraz dzieje? Czy na ekranie po prostu pozostanie puste? Czy Twój system alarmowy? Czy są jakieś wiadomości na wszystkie pojawiające się na ekranie, a jeśli tak, co to znaczy? Więcej informacji można zapewnić lepsze ludzie będą mogli dać kilka stałych, o tym jak odzyskać system. Cheers: Chris My System: Willy Wonka's Factory Wielokąt
|
|
|
|||
|
|||
|
Hej, dzięki za poświęcenie czasu na odpowiedź. właściwie próbowałem przetrzeć mój komputer, abym mógł sprzedać i, działa na Windows XP. I dlatego nie zdecydowali się przeprowadzić wytrzeć dlatego, że zdałem sobie sprawę, że nie mam innego rodzaju systemu operacyjnego, aby zainstalować w mój CD w domu, ja się w jedno. Postanowiłem Chciałbym wrócić do wycierania raz miałem ubuntu na dysku gotowy do zainstalowania po wytrzeć, ponownym uruchomieniu komputera i właśnie toally czarny ekran, żadnego wysiłku, aby ponownie uruchomić w ogóle.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
z tego co się mówi to brzmi jak nic się nie dzieje podczas uruchamiania go. Możliwe, że kabel nie jest w prawo lub w coś wyjdzie w tej sprawie. czy to, co pan mówi, jest to, że uruchamia komputer i monitor jest nie tylko odpowiedzią może być tak, że coś jest nie tak-tego monitora. Ostatnią rzeczą, to może być to, że otarł go przez pomyłkę. Jeśli żaden z tych i pojedzie do najbliższego warsztatu i poprosić ich, aby wyglądać.
|
|||
|
|||
|
Jeśli dostał przetrzeć przez pomyłkę, nie narzekają na system nie znalazł OS jako starcie?
Poza tym, ja could't agree more. Jeśli coś jest nie tak ze sprzętem w środku, należy przynajmniej dostać beepcode. Absolutnie nic nie znaczy, że nic się nie dzieje. Chciałbym rzeczywiście sprawdzić okablowanie monitora. Jeśli to nie problem, otwarcie sprawy i sprawdzić, czy wentylatory są przędzenia, jeśli przełącznik PC. Jeśli nie, Yuu może chcesz sprawdzić wszystkie złącza wewnątrz ewentualnie sprawdzić PSU również. Jednakże, jeśli nie ma żadnych problemów można znaleźć wewnątrz przypadku, spróbuj różnych moitor jeśli masz taką możliwość. Cheers: Chris |
|
|
|||
|
|||
|
Tak sądzę masz rację. Musisz po co dokładnie dzieje się wtedy może będziemy mogli pomóc. jeśli nie to dzwoniąc na pomoc techniczną (mimo że są one bezużyteczne) może pomóc.
|