menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Som zabil môjho počítača ... pomoc (začiatočník)

Reply

Thread Tools
Old 20 marca 2008, 02:19
Nový člen skupiny

Default Som zabil môjho počítača ... pomoc (začiatočník)

takže v podstate som chcel, aby sa úplne reštartovať počítač, aby som mohol predávať ďalej, problém je aj didn'ti download ubuntu prvý tak to opýtal, či by som chcel pokračovať aj pred otrel ho aj kliknutím Zb. teraz má počítač zapne ale obrazovka nebude o nič sa nedeje vôbec a nemôžem ani opakovanie disku je vyčistiť a začať znova., má niekto vedieť, akým spôsobom k riešeniu tohto problému?
Old 20 marca 2008, 02:51
Darcu Skupina

Hi Mike:

Možno je to jenom já, kto to je blbý, ale ja som trochu stratil pozemok trochu čítanie koryto svoj dotaz ... Mohli by ste prosím začať znovu sa, že jeden a uistite sa, že poskytne nasledujúce informácie:

Pri reštarte, to myslíš whip disku čistý (čo by som podozrenie, ako si mention chcete predať PC, takže musíte dostať svoje dáta mimo), alebo ste jednoducho ísť koryto restart systému?

OS, ktorý bol spustený na vašom počítači, keď všetko bolo runnig poriadku? Boli ste Windows, a ak áno, akú verziu?

Odkiaľ Ubuntu vstupujú do hry?

Čo sa deje teraz? Má vaša obrazovka jednoducho zostať prázdne? Je váš systém pískať? Existuje nejaká správa vôbec objaviť na obrazovke, a ak áno, čo to znamená?

Ďalšie informácie vám môžu poskytnúť lepšiu ľudia budú schopní dať vám nejaký solídny radí, ako systém obnoviť.

Nazdraví:
Chris

Môj systém: Willy wonku to polygón Factory

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Základná doska:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Pamäť RAM:
4 GB Micron PC-6400 (800MHz)
Grafické karty (s):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Zvuková karta:
Palubný 7.1 Zvuk
Pevný disk (y):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (2x)
Optická mechanika (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (2x)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Chladenie:
Žalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Sieť / Internet:
Palubný
Monitor (s):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operačný systém (y):
Win-XP (SP2)
Old 20 marca 2008, 05:01
Nový člen skupiny

Hej, vďaka za čas na odpoveď. v podstate som sa snažil vymazať môj počítač tak, že by som mohol predať aj, to beží na Windows XP. Dôvod, prečo som sa rozhodol vykonať vymazanie bolo, pretože som si uvedomila, že som nemal inú formou operačného systému inštalovať ako moje cd je doma, já sa na uni. Rozhodol som sa, že pôjdem späť do stierania kedysi som mal ubuntu na disk pripravený k inštalácii po vymazanie, restartoval počítač a bolo to toall čiernu obrazovku, žiadne úsilie, aby opätovne vôbec.
Old 20 marca 2008, 06:27
Banned Skupina

z toho, čo si hovorí, že to znie, ako sa nič nedeje, keď ho spustiť. Je možné, že kábel nie je v práve, alebo čo má vyjsť v danej veci. ak tomu, čo hovoríte, je, že spustenie počítača a monitor je jednoducho nereaguje, že by mohlo byť, že je niečo zle tej monitora. posledná vec, ktorú je možné, že ste si otrel ho omylom. Ak žiadny z týchto by som ísť do najbližšej opravovne a požiadajte ich, aby sa pozrel.

PS ľúto, keď moje myšlienky znieť Pozývam vás blbej je to len prideliť ľudí miss tieto veci

Môj systém: Stíhačky!

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600 Pre "Energia
Základná doska:
Asus Maximus Extreme Intel X38
Pamäť RAM:
OCZ 4GB (2x2GB) PC2-8000C5
Grafické karty (s):
EVGA GeForce 8800 Ultra SuperClocke
Zvuková karta:
CREATIVE X-FI SB0670 PCI SOUND BLAS
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda ES.2 1TB SATA-II
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Dell XPS
Chladenie:
Arctic Chladenie mraznička 64 Pre tavieb
Sieť / Internet:
AOL
Monitor (s):
19 "LCD 1080/1920p
Operačný systém (y):
xp
Old 20 marca 2008, 06:59
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal gaza14 View Post
posledná vec, ktorú je možné, že ste si otrel ho omylom.
Ak to tu otrel omylom, nebude systémom sťažujú nenašla OS ako topánka?

Okrem toho som could't súhlasím. Ak existuje niečo v neporiadku s hardvérom vnútri, mali by ste aspoň beepcode. Absolútne nič znamená, že sa nič nedeje.

Ja by som naozaj skontrolovať kabeláž na monitore. Ak tomu tak nie je problém, otvoriť prípad a skontrolujte, či sú ventilátory spinning, ak prepnete na PC. Ak nie, potom yuu chcete skontrolovať všetky konektory vnútri možná kontrola PSU rovnako. Avšak, ak nie sú žiadne problémy, ktoré sa nachádzajú vo vnútri skrine, skúste iný moitor, ak máte tú príležitosť.

Nazdraví:
Chris
Old 20 marca 2008, 07:03
Banned Skupina

Jo, já předpokládám, že máš pravdu. Musíte sa po presne to, čo sa stane, potom by sme mohli byť schopní pomôcť. ak nie, tak volať do technickú podporu (aj keď sú k ničomu), by mohlo pomôcť.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Do prdele! HELP! Bios zabil môjho Pc. podtón Všeobecné Hardware Chat 5 16.listopadu 2009 07:22
System Recovery Killed My Computer smoser1959 Operačné systémy Windows 2 3.októbra 2009 16:02
Ako by ste chceli zabiť? icu222much Vypnúť Téma diskusie 6 28.srpna 2009 03:48
Potrebujú jednoduchý Začiatočník počítačových sprievodcovi! KanoakaVirus Všeobecné Software Chat 6 12. februára 2009 07:17
Vírus zabil môjho internetu a taskmanager mastaof420 Virus, spyware a bezpečnosť 20 8. októbra 2007 07:44
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.