мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Сам убио моје рачунар ... хелп (почетник)

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20. Јан 2008, 02:19
Нови члан групе

Default Сам убио моје рачунар ... хелп (почетник)

па заправо сам био идући у цијелости поновно подизање система мој рачунар тако да сам га могла продати, проблем је ја нисам доунлоад убунту први па је питао да ли сам хтела да и даље пре него што сам га ја избрисала кликнули бр. затим мој рачунар ће окренути на екрану, али неће доћи на ништа се не дешава, а ја уопште не могу ни да се понови диска обрисати га и почели., се било ко да зна начин на који то исправити овај?
Old 20. Јан 2008, 02:51
Донаторска Група

Бок Мишко:

Можда је само мене, који је као луд, али сам изгубио кинд земљиште мало читања кроз своје питање ... Могао те угодити почели опет са том једном и проверите да ли дати следеће информације:

Са поновно подизање система, да ли сте мислили на ухипе харддриве чиста (што бих осумњичени као што ментион желите продавати ПЦ па морате добити своје податке офф) или су вам једноставно пролази кроз један поновно покретање система?

Који ОС је покренут на рачунару рунниг кад је све у реду? Јесте ли користе Уиндоус и ако је тако која је верзија?

Убунту Одакле долазе у игру?

Шта се дешава сада? Да ли ваш екран једноставно остати празан? Да ли је ваш систем беепинг? Има ли било коју поруку на све који се појављују на екрану и ако је тако што рећи?

Шта више информација можете пружити бољи људи моћи ће вам дати неке солид саветовати о томе како да се опорави ваш систем.

Цхеерс:
Цхрис

Мы Сыстем: Уиллы Уонка'с полигона Фацторы

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е8500 2кс3.16Гхз 1333ГХз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП35 ДС3Р соцкет 775
РАМ меморија:
4ГБ Мицрон ПЦ-6400 (800Мхз)
Графичка картица (е):
КСФКС 8600ГТ 256МБ ДДР3 540Мхз
Соунд Цард:
Онбоард Соунд 7,1
Тврди диск (и):
Самсунг 400ГБ / 36ГБ Раптор (кс2)
Оптички погон (е):
Оптиарц АД-7200Д 20кс ДВД-РУ (кс2)
Цасе / псу:
Цосмос РЦ-1000 / Арцтиц 600У псу
Хлађење:
Залман ЦНПС9700 / Ноцтура НЦ-У6
Нетуорк / Интернет:
Онбоард
Монитор (е):
Самсунг 2232БУ 22 "(кс2)
Оперативни систем (е):
Уин-КСП (СП2)
Old 20. Јан 2008, 05:01
Нови члан групе

хеј, хвала за узимање времена за одговор. уствари ја суђен за избрисати мој рачунар тако да сам могла и продати, то ради на Уиндоус КСП. Разлог сам изабрао да не спроводе обришите је јер сам схватила да нисам имао други облик за инсталацију оперативног система као мој цд је код куће, ми се на Уни. Хтео сам одлучила вратити се уипинг једном сам имао убунту на диск спреман за инсталацију након брисати, поново покренете рачунар и то је био само тоаллы црни екран, без напора да поново уопште.
Old 20. Јан 2008, 06:27
Аустин Гроуп

из ваше казивање то што звучи као ништа се дешава када покренете га. Могло би се да кабл није у праву, или нешто има излазе у случај. ако је оно што говоре јест да покренете рачунар и монитор је праведан не би се могло реаговати да је нешто криво итх монитор. задње што је могло бити да сте грешком избрисала га. Ако ниједна од ових је бих ићи у најближи сервис и замолите их да имају формат.

ПС извињавамо се ако је моја идеја звук попут вас позивам да сам глупа да је једноставно означити лице недостаје тих ствари

Мы Сыстем: Меан МАШИНА!

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Куад К6600 Про "Енергија
Матичне плоче:
Асус Максимус Екстреме Интел Кс38
РАМ меморија:
ОЦЗ 4ГБ (2кс2ГБ) ПЦ2-8000Ц5
Графичка картица (е):
ЕВГА ГеФорце 8800 Ултра СуперЦлоцке
Соунд Цард:
СБ0670 Цреативе Кс-ФИ ПЦИ СОУНД БЛАС
Тврди диск (и):
СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА ЕС.2 1ТБ САТА-ИИ
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Делл КСПС
Хлађење:
Арцтиц цоолинг замрзивач 64 Про врућина
Нетуорк / Интернет:
АОЛ
Монитор (е):
19 "ЛЦД 1080/1920п
Оперативни систем (е):
ксп
Old 20. Јан 2008, 06:59
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы газа14 View Post
задње што је могло бити да сте грешком избрисала га.
Ако га је добио грешком избрисала, не би се систем не жале налаз као боотуп једном ОС?

Осим тога, ја цоулд'т сложити више. Ако постоји нешто у реду са хардвером изнутра, требали бисте добити барем беепцоде. Апсолутно ништа не значи да се ништа не дешава.

Ја бих заиста проверите каблове на монитор. Ако то није проблем, отворити и проверити случају ако су обожаватељи предење ако пребацити на ПЦ. Ако не, ыуу можда желите проверити све конектора унутар евентуално проверити псу ас уелл. Међутим, ако нема никаквих проблема да се нађе унутар случају, пробајте неку другу моитор да ако је добио прилику.

Цхеерс:
Цхрис
Old 20. Јан 2008, 07:03
Аустин Гроуп

Претпостављам да си у праву. Морате пост тачно шта се дешава тада бисмо могли бити у стању да вам помогне. ако не онда се зовете Тецх Суппорт (иако су бескорисни) може помоћи.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Холы Црап! ПОМОЋ! Биос убио мој ПЦ. значење Генерал Хардуаре Цхат 5 16. новембар 2009 07:22
Опоравак система убио мог рачунара смосер1959 Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 3. Окт 2009 16:02
Како желите да буду убијени? ицу222муцх Офф Топиц Дисцуссион 6 28. Авг 2009 03:48
Требају неке једноставне Бегиннер Компјутерска Водичи! КаноакаВирус Уопштено Софтуаре Цхат 6 12 фебруар 2009 07:17
Вирус убио моје интернет и таскманагер мастаоф420 Вирус, Спыуаре и безбедност 20 8 октобар 2007 07:44
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц