![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| па заправо сам био идући у цијелости поновно подизање система мој рачунар тако да сам га могла продати, проблем је ја нисам доунлоад убунту први па је питао да ли сам хтела да и даље пре него што сам га ја избрисала кликнули бр. затим мој рачунар ће окренути на екрану, али неће доћи на ништа се не дешава, а ја уопште не могу ни да се понови диска обрисати га и почели., се било ко да зна начин на који то исправити овај? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок Мишко:
Можда је само мене, који је као луд, али сам изгубио кинд земљиште мало читања кроз своје питање ... Могао те угодити почели опет са том једном и проверите да ли дати следеће информације: Са поновно подизање система, да ли сте мислили на ухипе харддриве чиста (што бих осумњичени као што ментион желите продавати ПЦ па морате добити своје податке офф) или су вам једноставно пролази кроз један поновно покретање система? Који ОС је покренут на рачунару рунниг кад је све у реду? Јесте ли користе Уиндоус и ако је тако која је верзија? Убунту Одакле долазе у игру? Шта се дешава сада? Да ли ваш екран једноставно остати празан? Да ли је ваш систем беепинг? Има ли било коју поруку на све који се појављују на екрану и ако је тако што рећи? Шта више информација можете пружити бољи људи моћи ће вам дати неке солид саветовати о томе како да се опорави ваш систем. Цхеерс: Цхрис Мы Сыстем: Уиллы Уонка'с полигона Фацторы
|
|
| |||
| |||
| хеј, хвала за узимање времена за одговор. уствари ја суђен за избрисати мој рачунар тако да сам могла и продати, то ради на Уиндоус КСП. Разлог сам изабрао да не спроводе обришите је јер сам схватила да нисам имао други облик за инсталацију оперативног система као мој цд је код куће, ми се на Уни. Хтео сам одлучила вратити се уипинг једном сам имао убунту на диск спреман за инсталацију након брисати, поново покренете рачунар и то је био само тоаллы црни екран, без напора да поново уопште. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| из ваше казивање то што звучи као ништа се дешава када покренете га. Могло би се да кабл није у праву, или нешто има излазе у случај. ако је оно што говоре јест да покренете рачунар и монитор је праведан не би се могло реаговати да је нешто криво итх монитор. задње што је могло бити да сте грешком избрисала га. Ако ниједна од ових је бих ићи у најближи сервис и замолите их да имају формат.
| |||
| |||
| Ако га је добио грешком избрисала, не би се систем не жале налаз као боотуп једном ОС? Осим тога, ја цоулд'т сложити више. Ако постоји нешто у реду са хардвером изнутра, требали бисте добити барем беепцоде. Апсолутно ништа не значи да се ништа не дешава. Ја бих заиста проверите каблове на монитор. Ако то није проблем, отворити и проверити случају ако су обожаватељи предење ако пребацити на ПЦ. Ако не, ыуу можда желите проверити све конектора унутар евентуално проверити псу ас уелл. Међутим, ако нема никаквих проблема да се нађе унутар случају, пробајте неку другу моитор да ако је добио прилику. Цхеерс: Цхрис |
|
| |||
| |||
| Претпостављам да си у праву. Морате пост тачно шта се дешава тада бисмо могли бити у стању да вам помогне. ако не онда се зовете Тецх Суппорт (иако су бескорисни) може помоћи. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Холы Црап! ПОМОЋ! Биос убио мој ПЦ. | значење | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 16. новембар 2009 07:22 |
| Опоравак система убио мог рачунара | смосер1959 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 3. Окт 2009 16:02 |
| Како желите да буду убијени? | ицу222муцх | Офф Топиц Дисцуссион | 6 | 28. Авг 2009 03:48 |
| Требају неке једноставне Бегиннер Компјутерска Водичи! | КаноакаВирус | Уопштено Софтуаре Цхат | 6 | 12 фебруар 2009 07:17 |
| Вирус убио моје интернет и таскманагер | мастаоф420 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 20 | 8 октобар 2007 07:44 |
| Тхреад Тоолс | |
| |