az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

Reply

Konu Araçları
Old Mart 2008 02:19, 20
Yeni Üye Grubu

bu nedenle temelde Tamamen çok üzerinde satış olabilir benim bilgisayar yeniden başlatmanız gidiyordu, sorun bu olsun i hiçbir tıklandığında o I wiped önce devam etmek istediğini sordum İ indirmek Ubuntu ilk did. Şimdi benim bilgisayar ama ekran yok hadi won't açmak tüm ve i bile tekrar disk bunu silmek için ve üzerinde başında olur. herkesin bu düzeltilmesi için bir yol biliyor?
Old Mart 2008, 02:51 20
Bağış Grubu

Merhaba Mike:

Belki de sadece bana kim deli olma, ama ben çok biraz okuma çukur Sorunuzun komplo kaybetti yaşıyorum ... Yeniden bir ile başlamak ve aşağıdaki bilgileri emin misiniz:

Yeniden başlatma ile, siz bu nedenle off verilerin alınması gerektiğini bilgisayar satmak istiyorum) mentione veya sen sadece sistemin yeniden bir tekne gidiyor ve sabitdisk temiz (which I şüpheli de whipe demek mi?

Hangi OS PC'nize zaman herşey yolunda runnig olduğunu çalışıyordu? Ve eğer böyle ise bu sürümü Windows kullanarak mıydı?

Nerede Ubuntu oyun haline geliyor?

Şimdi ne oluyor? Ekran sadece boş kalmak mı? Sistem Bip mi? Herhangi bir mesaj tüm görünen ekranda ve eğer böyle ise ne demek bu mu?

Bu bilgi size daha iyi insanlar bazı nasıl sistemi kurtarmak için tavsiye katı vermek mümkün olacaktır sağlayabilir.

Şerefe:
Chris

Benim Sistemi: Willy Wonka's Poligon Fabrika

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Anakart:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Soket 775
RAM hafıza:
4GB Micron PC-6400 (800Mhz)
Grafik Kartı (ler):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Ses Kartı:
Onboard 7,1 Ses
Sabit Disk (ler):
400GB Samsung / 36GB Raptor (x2)
Optik Sürücü (ler):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Soğutma:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Onboard
Monitör (ler):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
İşletim Sistemi (ler):
Win XP (SP2)
Old Mart 2008, 05:01 20
Yeni Üye Grubu

hey, yanıt için zaman ayırdığınız için teşekkürler. temelde ben bu i satmak olabilir benim bilgisayar silmek için denedim, Windows XP üzerinde çalışır. Çünkü bu işletim sisteminin CD olarak yüklemek için başka bir formu olduğunu anladılar nedeni i silmek gerçekleştirmek için seçmiş olduğu evde, bana tek olmayı. Ben geri silinerek bir kez bir disk temizlemek sonra yüklemeye hazır üzerinde Ubuntu vardı gitmek istiyorum, karar bilgisayarın yeniden başlatılması ve bir toally siyah ekran, hiçbir çaba hiç yeniden oldu.
Old Mart 2008, 06:27 20
Yasak Grubu

için bu çok benziyor ne söyleyerek zaman bunu başlatmak oluyor. Bu bir kablo sağ falan durumunda çıktı değildir olabilir. Ne diyorsun bu bilgisayar başlar ve monitör sadece bu bir sorun İTH monitör olabilir yanıt değildir. en son şey o hata ile silinmek olabilir. Bu i hiçbiri yakın tamire gidin ve bir göz atmak istersiniz.

PS üzgünüm Eğer fikirleri Sana sadece insanların tahsis's aptal arama yaşıyorum gibi bu şeyleri özlüyorum

Benim Sistemi: MAKİNASI Mean!

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Quad Q6600 Pro "Enerji
Anakart:
Asus Maximus Extreme Intel X38
RAM hafıza:
OCZ 4GB (2x2GB) PC2-8000C5
Grafik Kartı (ler):
EVGA GeForce 8800 Ultra SuperClocke
Ses Kartı:
SB0670 CREATIVE X-FI PCI SES Blas
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda ES.2 1TB SATA-II
Optik Sürücü (ler):
Case / PSU:
Dell XPS
Soğutma:
Arctic Cooling Freezer 64 Pro ısıtan
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Yahoo!
Monitör (ler):
19 "LCD 1080/1920p
İşletim Sistemi (ler):
XP
Old Mart 2008, 06:59 20
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by gaza14 View Post
en son şey o hata ile silinmek olabilir.
Eğer hata ile de değil, sistemi wiped var açılışında olarak OS görmediklerine şikayet?

Onun dışında, ben could't daha kabul ediyorum. Eğer donanım içinde bir sorun var, en az bir beepcode almalısınız. Kesinlikle hiç bir şey olmuyor demek oluyor.

Ben monitörde kablolama kontrol ediyorum. Eğer bu konu, söz ve onay açılması eğer PC geçiş eğer fanlar iplikçilik değildir. Eğer doğru değilse, yuu bir olasılıkla da PSU kontrol içindeki tüm konektörler kontrol etmek isteyebilirsiniz. Ancak, bu durumda iç şekilde sorun farklı bir moitor deneyin eğer bu fırsat var vardır.

Şerefe:
Chris
Old Mart 2008, 07:03 20
Yasak Grubu

Evet i sağ ettiğiniz varsayalım. Tam olarak ne o zaman size yardımcı olabilirler olur sonrası gerekir. Eğer teknik destek (rağmen) yararsız olduğunu kadar çağrı değil yardımcı olabilir.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından