менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Я вбив мого комп'ютера ... Допомога (новачок)

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 2008 березень, 02:19
Нові члени групи

тому в основному я збираюся повністю перезавантаження комп'ютера, щоб я міг продати його, проблема я не перший Завантажити Ubuntu так запитав, чи хочу я продовжувати до Я витер я натиснув немає. Зараз мій комп'ютер включається, але екран не прийде на нічого не відбувається взагалі, і я не можу навіть повторні диск стерти і почати заново., Хто-небудь знає, яким чином виправити це?
Old 20 2008 березень, 02:51
Донор групи

Привіт Майк:

Може бути, це тільки мені, хто Daft час, але я втратив цікавий сюжет корита розрядні читанні своє питання ... Не могли б ви почати спочатку з однієї, і переконайтеся, надати наступну інформацію:

З перезавантаженням, ви мали на увазі whipe жорсткого диска чистого (яку я, мабуть, подумали, як ви mentione Ви хочете продати комп'ютер так що вам потрібно, щоб отримати дані з), або ж ви просто збираєтеся корита перезавантаження системи?

Який ОС було запущено на вашому комп'ютері, коли все було runnig штраф? Були ви використовуєте Windows, і якщо так, то якої версії?

Де Ubuntu вступити в гру?

Що відбувається зараз? Чи існує у вашій екрані просто залишитися порожнім? Ваша система звуковий сигнал? Чи є які-небудь повідомлення на всіх з'являється на екрані, і якщо це так, що воно говорить?

Більше інформації ви можете надати кращий народ зможе дати вам деякі тверді повідомити про те, як відновити вашу систему.

Cheers:
Кріс

Моя система: Полігону Віллі Вонка's Factory

Процесор (и):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
ОЗУ:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Графічна карта (и):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540MHz
Звукова карта:
Бортові 7.1 Sound
Жорсткий диск (и):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
Оптичний привід (и):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Діло / PSU:
Космос RC-1000 / Арктичний 600W PSU
Охолодження:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Мережі / Інтернет:
Бортові
Монітор (и):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Операційна система (и):
Win-XP (SP2)
Old 20 березня 2008, 05:01
Нові члени групи

Гей, дякуємо, що знайшли час відповісти. В основному я намагався знищити мій комп'ютер так, щоб я міг продати мені, вона працює на Windows XP. Тому я вирішив не проводити знищити тому, що я зрозумів, що у мене немає іншої форми операційна система для встановлення в якості мого CD перебуває вдома, я, будучи на Uni. Я вирішив, що б повернутися до витираючи одного разу я Ubuntu на диск готовий до установки після стерти, перезавантаження комп'ютера і він був просто чорний екран toally, ніякі зусилля, щоб запустити знову на всіх.
Old 20 березня 2008, 06:27
Забороненої угруповання

від того, що Ваші слова це звучить як нічого не відбувається, коли ви запустите її. Це може бути що мережний кабель не в праві або щось виходить у цій справі. Якщо те, що ви кажете, що при запуску комп'ютера і монітора просто не реагує на це може бути, что-то НЕ так-й монітор. Останнє, що це могло бути, що Ви стерли його помилково. Якщо жоден з них я хотів би звернутися в найближчу ремонтну майстерню і попросіть їх подивитися.

PS Вибач, якщо мої ідеї звучать як я дзвоню тобі це нерозумно просто виділіть люди пропустити ці речі

Моя система: Костолом!

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad Q6600 Pro "Енергетика
Материнська плата:
Asus Maximus Extreme Intel X38
ОЗУ:
OCZ 4GB (2x2GB) PC2-8000C5
Графічна карта (и):
EVGA GeForce 8800 Ultra SuperClocke
Звукова карта:
CREATIVE SB0670 X-Fi PCI SOUND BLAS
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda ES.2 1TB SATA-II
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Dell XPS
Охолодження:
Arctic Cooling Freezer 64 Pro Підігріває
Мережі / Інтернет:
AOL
Монітор (и):
19 "LCD 1080/1920p
Операційна система (и):
XP
Old 20 2008 березень, 06:59
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав gaza14 View Post
Останнє, що це могло бути, що Ви стерли його помилково.
Якщо він отримав знищили помилково, не буде скаржитися система не знайти завантаження ОС, як?

Крім того, я could't погодитися. Якщо є щось не в порядку з апаратної всередину, ви повинні, по крайней мере, отримати beepcode. Абсолютно нічого не значить, що нічого не відбувається.

Я б дійсно перевірити проводку на моніторі. Якщо це не питання, відкривати справу і перевірити, якщо вентилятори обертатися, якщо перемкнути на ПК. Якщо ні, Yuu, можливо, захочете перевірити всі роз'єми всередині можливості перевірити блок живлення також. Однак, якщо немає ніяких проблем можна знайти всередині корпусу, спробуйте інший moitor якщо ви отримали таку можливість.

Cheers:
Кріс
Old 20 2008 березень, 07:03
Забороненої угруповання

Та я гадаю, ви маєте рацію. Вам необхідно відправити саме те, що відбувається в цьому випадку ми зможемо вам допомогти. Якщо ні, то Виклик технічної підтримки (хоча вони не приносять користі) могли б допомогти.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.