![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ей Im момента правя за програмиране Java и просто се чудех дали някой друг е в Java
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| и аз искам да се научите ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| мен ми да ме научи Хави Master
|
| |||
| |||
| Добре, какво не е наред с subclasses тогава? Да, така е Java за 6 години!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| добре, когато се опитвам се създаде подгрупа по правилния пакет ли не клас defound грешка болни отидат в подробности късно |
|
| |||
| |||
| Ако искаш да кажеш на Runtime, той би могъл да бъде, че не сте включени в текущата директория "." в CLASSPATH.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| право може ли да ми направиш услуга направят 2 малки части от кода, който bassically присвоите на стойност от 2 до 2 различни integers пакет com.google.stuff; число int1 = 2; число int2 = 2; system.out.println (int1 + int2); и след това да продължи този подклас, така че цялото 2 вече е 3 и да я покажете на нови отговор? Това е просто груба парче код, така не е правилния синтаксис, но аз имам похарчени седмици се опитва да получи тази работа така може да Ви моля, направи 2 паралелки и след кода, така че мога да опитам с кода си и вижте какво става лошо много appreetiated |
|
| |||
| |||
| javac COM \ Google \ неща \ Test2.java после Java com.google.stuff.Test2 5
|
| |||
| |||
| ОК своя болен събират ги в jcreator после ги изпълните в CMD |
|
| |||
| |||
| чакаме ви каза javac този за съставяне тях вече са съставени |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Java 6 Update 14 | evilfantasy | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 3 | 29 май 2009 г. 13:01 |
| Първи отървете от стария Java | Бъба | Общи Софтуер Чат | 7 | 15 Jan 2009 16:51 |
| Java или. NET | Munish426 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 7 | 1-во Aug 2008 06:20 |
| Java Въпрос | darksidechaos | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 7 | 3 октомври 2007 01:57 |
| Може ли някой да ми помогне с Java? | michal23 | Общи Софтуер Чат | 2 | 9-ти септември 2007 04:43 |
| Нишка Инструменти | |
| |