![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ahoj im současnosti dělá java programování a bylo jen zeptat, jestli někdo jiný, je v Javě
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| a chci se učit ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mi to, abych Nauč mě Javi Master
|
| |||
| |||
| Ok, co se stalo s podtřídy pak? Ano, jsem pro Java 6 let!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| i když se snažím vytvořit podtřídou za správný balíček i získat žádné třídy defound chyba špatného jít do detailu později |
|
| |||
| |||
| Pokud máte na mysli za běhu, to by mohlo být jen, že jste nebyly zahrnuty aktuální adresář "." v CLASSPATH.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Právo můžete udělat mi laskavost provést 2 malé kousky kódu, které bassically přiřadit hodnotu 2 - 2 různé celá Balíček com.google.stuff; integer int1 = 2; integer int2 = 2; System.out.println (int1 + int2); a pak toto subclass tak, že celé 2 je nyní 3 a dostat ji do zobrazení nové odpovědi? to je jen hrubý kus kódu, takže není správné syntaxe, ale já jsem strávil týdny snaží dostat na tuto práci takže mohl byste, prosím, na 2 třídy a post kódu, takže můžete vyzkoušet i se svým kódem a vidět, co se špatně mnohem appreetiated |
|
| |||
| |||
| javac com \ google \ obsah \ Test2.java pak java com.google.stuff.Test2 5
|
| |||
| |||
| ok své nemocné sestavit v jcreator spusťte v cmd |
|
| |||
| |||
| počkejte, jste říkal javac to je sestavit nich jsou již sestavují |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Java 6 Update 14 | evilfantasy | Virus, spyware a bezpečnost | 3 | 29. květen 2009 13:01 |
| Zbavit starých Java | Bubba | Obecné Software Chat | 7 | 15. leden 2009 16:51 |
| Java nebo NET. | Munish426 | Web Design, hosting & SEO | 7 | 1. srpna 2008 06:20 |
| Java Otázka | darksidechaos | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 7 | 3. října 2007 01:57 |
| Může mi někdo pomoct s Java? | michal23 | Obecné Software Chat | 2 | 9. září 2007 04:43 |
| Thread Nástroje | |
| |