![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hey im σήμερα κάνει προγραμματισμού Java και ήταν απλώς αναρωτιούνται αν κάποιος είναι σε java
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Θέλω επίσης να μάθουν ...
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
μου να μου να μου Διδάξτε Javi Master
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok, τι είναι λάθος με τις υποκατηγορίες, τότε;
Ναι, έκανα Java για 6 χρόνια!
|
|||
|
|||
|
καλά όταν προσπαθώ δημιουργήσει μια υποκατηγορία σύμφωνα με το σωστό πακέτο δεν έχω κατηγορία defound λάθους κακή υπεισέλθω σε λεπτομέρειες αργότερα
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν εννοείς κατά το χρόνο εκτέλεσης, θα μπορούσε απλά να είναι ότι δεν έχουν περιληφθεί στον τρέχοντα κατάλογο "." στο CLASSPATH.
|
|||
|
|||
|
δικαίωμα να μου κάνεις μια χάρη
κάνουν λίγο 2 κομμάτια του κώδικα που bassically αντιστοιχίσετε την τιμή 2 σε 2 διαφορετικές integers πακέτο com.google.stuff? integer int1 = 2? integer int2 = 2? system.out.println (int1 + int2)? και, στη συνέχεια, να παρατείνει αυτή την υποκατηγορία ώστε integer 2 είναι πλέον 3 και το αποκτήσουν για να εμφανιστεί η νέα απάντηση; αυτό είναι μόνο ένα κομμάτι των ακατέργαστων κώδικα δεν είναι σωστή σύνταξη, αλλά έχω περάσει εβδομάδες προσπαθεί να βάλει σε αυτή την εργασία έτσι σας παρακαλώ να τις 2 κατηγορίες και μετά τον κώδικα έτσι ώστε να μπορέσω να προσπαθήσουμε με τον κωδικό σας και δείτε whats πάει καλά πολύ appreetiated |
|
|
|||
|
|||
|
javac com \ google \ stuff \ Test2.java
μετά java com.google.stuff.Test2 5
|
|||
|
|||
|
ok την κακή την κατάρτισή τους σε jcreator στη συνέχεια τη διαχείρισή τους σε cmd
|
|
|
|||
|
|||
|
περιμένετε είπατε javac thats για την εκπόνησή τους, υπάρχουν ήδη καταρτίσει
|