![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hej im trenutno radiš java programiranje i upravo se pitate, ako bilo tko drukčije je u java
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobro želim naučiti ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| me do me do me Nauči Javi Master
|
| |||
| |||
| Ok, što je u redu sa podklase onda? Da, ja sam Java za 6 godina!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| i kad sam probati stvoriti subclass pod ispravan paket sam dobio nijedan razred defound grešku bolestan ići u detalj kasnije |
|
| |||
| |||
| Ako misliš na runtime, to bi moglo biti samo da nisu uključene u trenutnom direktoriju "." u CLASSPATH.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| desno možete učiniti mi uslugu 2 napraviti mali broj komada koji bassically dodijeliti vrijednost od 2 do 2 različita integers paket com.google.stuff; integer int1 = 2; integer int2 = 2; system.out.println (int1 + int2); a zatim proširiti da subclass, tako da cijeli broj 2 je sada 3 i preuzmite ga prikazati novi odgovor? Ovo je samo grubi dio koda tako da nije ispravna sintaksa, ali sam tjedna proveo pokušavajući dobiti ovaj to funkcionirati pa moglo bi vas molimo da 2 klasama i post kôd tako da ja mogu probati sa svoj kod i vidjeti što je odlazeći izvrnut mnogo appreetiated |
|
| |||
| |||
| com javac \ google \ stuff \ Test2.java tada java com.google.stuff.Test2 5
|
| |||
| |||
| ok njene bolesne prevesti ih u jcreator zatim pokrenite ih u cmd |
|
| |||
| |||
| pričekajte trenutak te je rekao da taj javac kompajlirati ih vec postoje kompilirane |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Java 6 Ažurirati 14 | evilfantasy | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 29. svibanj 2009 13:01 |
| Uzimajući osloboditi od starog Java | Bubba | Općenito Software Chat | 7 | 15 siječanj 2009 16:51 |
| Java ili. NET | Munish426 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 7 | 1. kolovoz 2008 06:20 |
| Java Pitanje | darksidechaos | Web Browsers & FTP Klijenti | 7 | 3. listopad 2007 01:57 |
| Može bilo tko pomoć mene sa java? | michal23 | Općenito Software Chat | 2 | 9. rujna 2007 04:43 |
| Thread Tools | |
| |