![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hey im jelenleg ezt a Java programozási és csak gondoltam ha valaki más is a java
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én is akarok tanulni ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nekem, hogy nekem Taníts Javi Master
|
| |||
| |||
| Ok, mi a baj a alosztályokat akkor? Igen, a Java 6 éves!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| is, amikor megpróbálom létrehozni alosztályt a helyes csomagot kapok semmilyen osztály defound hiba rossz foglalkozik részletesen később |
|
| |||
| |||
| Ha úgy érted az ideje, hogy ez most is, hogy már nem szerepelnek az aktuális könyvtárban. " a CLASSPATH.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| jog te nekem egy szívességet 2 kis darabot, hogy a kód, amely bassically rendelheti értéke 2-2 különböző egészeket csomag com.google.stuff; integer int1 = 2; integer int2 = 2; system.out.println (int1 + int2); és húzza ki, hogy alosztályt hogy egész 2 jelenleg 3 és értem, hogy megjelenik az új válasz? ez csak egy durva kódrészletre így nem helyes szintaxisa de töltött hetek igyekezett ezt a munkát így is tetszik, hogy a 2 óra utáni és a kód, akkor próbáld meg a kódot, és hogy épp mi megy rosszul sokkal appreetiated |
|
| |||
| |||
| javac com \ google \ stuff \ Test2.java majd Java com.google.stuff.Test2 5
|
| |||
| |||
| az OK gombot rosszul összeállítani őket jcreator futtassa őket cmd |
|
| |||
| |||
| várjunk, azt mondtad javac thats összeállítja azokat ott már összeállított |