![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey im dabar daro Java programavimo ir buvo tiesiog įdomu, jei kažkas į Java
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na aš noriu išmokti ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| man man Išmokė mane Javi Meistras
|
| |||
| |||
| Gerai, kas yra negerai su poklasių tada? Taip, aš Java 6 metai!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| gerai, kai bandau sukurti poklasis pagal teisingą kodo man ne klasės defound klaida netinkamą pereiti į smulkmenas vėliau |
|
| |||
| |||
| Jei tai ne dinaminis, tai gali būti tiesiog, kad jums dar nėra įtraukti esamą katalogą ". į CLASSPATH.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| teisę galima padaryti už mane padaryti 2 nedaug gabalų kodas bassically priskirti reikšmę 2 2 skirtingi sveikieji skaičiai paketas com.google.stuff; integer int1 = 2; integer int2 = 2; system.out.println (int1 + int2); ir tada pratęsti poklasis kad sveikasis 2 dabar 3 ir gauti ją rodyti naujas atsakymas? Tai tik grubus kodo fragmentą, tai yra teisinga, bet ne sintaksės aš praleido savaites bandė gauti šį darbą kad galėtumėte padaryti 2 klases ir po kodą, kad galėčiau išbandyti savo kodą ir paspaudus Whats going wrong daug appreetiated |
|
| |||
| |||
| javac com \ google \ Stuff \ Test2.java tada Java com.google.stuff.Test2 5
|
| |||
| |||
| savo Gerai blogai sudaryti jiems jcreator paleiskite juos cmd |
|
| |||
| |||
| Palaukite sakei javac thats sudaryti jiems jau yra rengiami |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| 14 Java Update 6 | evilfantasy | Virus, Spyware & Security | 3 | Gegužė 29, 2009 13:01 |
| Atsikratyti senų Java | Bubba | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | 15 sausis 2009 16:51 |
| Java ar. NET | Munish426 | Web Design, Hosting & SEO | 7 | 1 rugpjūtis 2008 06:20 |
| Java Klausimas | darksidechaos | Naršyklėms & FTP Klientai | 7 | 3 spalis, 2007 01:57 |
| Can anyone help me with Java? | michal23 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 9 rugsėjis 2007 04:43 |
| Temos įrankiai | |
| |