![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ahoj im súčasnosti robí java programovanie a bolo len opýtať, či niekto iný, je v Javě
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| a chcem sa učiť ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mi to, abych Nauč ma Javi Master
|
| |||
| |||
| Ok, čo sa stalo s podtried potom? Áno, som pre Java 6 rokov!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| aj keď sa snažím vytvoriť podtriedy za správny balík i získať žiadne triedy defound chyba zlého ísť do detailu neskôr |
|
| |||
| |||
| Ak máte na mysli za behu, to by mohlo byť len, že ste neboli zahrnuté aktuálny adresár "." v classpath.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Právo môžete urobiť mi láskavosť vykonať 2 malé kúsky kódu, ktoré bassically priradiť hodnotu 2 - 2 rôzne celá Balík com.google.stuff; integer int1 = 2; integer int2 = 2; System.out.println (int1 + int2); a potom toto subclass tak, že celé 2 je teraz 3 a dostať ju do zobrazenie nové odpovede? to je len hrubý kus kódu, takže nie je správne syntaxe, ale já jsem strávil týždne snaží dostať na túto prácu takže mohol by ste, prosím, na 2 triedy a post kódu, takže môžete vyskúšať aj so svojím kódom a vidieť, čo sa zle oveľa appreetiated |
|
| |||
| |||
| javac com \ google \ obsah \ Test2.java potom java com.google.stuff.Test2 5
|
| |||
| |||
| ok svoje choré zostaviť v jcreator spustite v cmd |
|
| |||
| |||
| počkajte, ste říkal javac to je zostaviť nich sú už zostavujúcich |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Java 6 Update 14 | evilfantasy | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 29. máj 2009 13:01 |
| Zbaviť starých Java | Bubba | Všeobecné Software Chat | 7 | 15. január 2009 16:51 |
| Java alebo NET. | Munish426 | Web Design, hosting & SEO | 7 | 1. augusta 2008 06:20 |
| Java Otázka | darksidechaos | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 7 | 3. októbra 2007 01:57 |
| Môže mi niekto pomoct s Java? | michal23 | Všeobecné Software Chat | 2 | 9. septembra 2007 04:43 |
| Thread Tools | |
| |