![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хеј им тренутно радиш јава програмирање и управо се питате, ако било ко другачије је у јава
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добро желим научити ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ме до ме до ме Научите Јави Мастер
|
| |||
| |||
| Ок, што је у реду са подкласе онда? Да, ја сам Јава за 6 година!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| и кад сам пробати створити субцласс под исправан пакет сам добио ниједан разред дефоунд грешку болестан ићи у детаљ касније |
|
| |||
| |||
| Ако мислиш на рунтиме, то би могло да буде само да нису укључене у тренутном директоријуму "." у ЦЛАССПАТХ.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| десно можете учинити ми услугу 2 направити мали број комада који бассицаллы доделити вредност од 2 до 2 различита интегерс пакет цом.гоогле.стуфф; интегер инт1 = 2; интегер инт2 = 2; сыстем.оут.принтлн (инт1 + инт2); а затим проширити да субцласс, тако да цео број 2 је сада 3 и преузмите га приказати нови одговор? Ово је само груби део кода тако да није исправна синтакса, али сам недеље провео покушавајући добити данашји за посао па могло би вас молимо да 2 класама и пост ко̂д тако да ја могу пробати са свој код и видети шта је идући неправда много аппреетиатед |
|
| |||
| |||
| цом јавац \ гоогле \ стуфф \ Тест2.јава тада јава цом.гоогле.стуфф.Тест2 5
|
| |||
| |||
| ок њене болесне превести их у јцреатор затим покрените их у цмд |
|
| |||
| |||
| сачекајте тренутак те је рекао да тај јавац компајлирати их вец постоје компилиране |