![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ей їм в даний час робить Java програмування і було просто цікаво, якщо хто-небудь інший це в Java
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, я хочу вчитися ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| мене, щоб я навчив мене Хаві Master
|
| |||
| |||
| Добре, що не так з підкласів тоді? Так, я зробив для Java 6 років!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| добре, коли я намагаюся створити підклас під правильним і отримати пакет не клас defound помилка жорстокого вдаватися в подробиці пізніше |
|
| |||
| |||
| Якщо ви маєте на увазі під час роботи, це може бути просто, що ви не включили в поточному каталозі "." в CLASSPATH.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Право ви можете зробити мені послугу Зробіть 2 маленьких шматочків коду, які bassically мати значення від 2 до 2 різних чисел пакет com.google.stuff; int1 Integer = 2; Ціле int2 = 2; System.out.println (int1 + int2); , А потім поширити цю підкласу так що цілих 2 тепер 3 і отримати його для відображення нових відповідей? це просто грубий шматок коду, це не правильний синтаксис, але я проводив тижня намагається отримати цю роботу не могли б ви зробіть 2 класи і розмістити код так, що я можу спробувати з кодом і побачити Whats Going Wrong багато appreetiated |
|
| |||
| |||
| Javac COM \ Google \ Stuff \ Test2.java тоді Java com.google.stuff.Test2 5
|
| |||
| |||
| OK своєму жорстокому скомпілювати їх у JCreator потім запустити їх у CMD |
|
| |||
| |||
| Чекаємо на Вас говорить Javac Thats узагальнити їх там вже складено |