![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi Htjela bih naučiti java, ali u svim tutoriali ja dobiti do sastavljanja moj prvi program i sam da je tip javac i dos dos kaže nešto, ali to ne reconise javac kao naredba. ja sam koristeći Windows Vidik i imam instaliran JDK V12 i želio bih biti u stanju prevesti Please help Također ako možete ponuditi dobar tutorial ugoditi pošta ovdje (u budućnosti Želim napraviti masivnom MMORPG, NE sama naravno) |
|
| |||
| |||
| Ryan hi ste postavili na put? kao set path = "lokacija na prevodilac" je prevodilac je na neki folder i to je mjesto gdje bi trebali postaviti svoj put do. |
|
| |||
| |||
| Da sam dobio to rade:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Uzimajući osloboditi od starog Java | Bubba | Općenito Software Chat | 7 | 15 siječanj 2009 16:51 |
| Java ili. NET | Munish426 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 7 | 1. kolovoz 2008 06:20 |
| Java 6 Update 6 | evilfantasy | Općenito Software Chat | 1 | 23. travanj 2008 05:57 |
| Java | Cew27 | Općenito Software Chat | 39 | 23 siječanj 2008 11:26 |
| Može bilo tko pomoć mene sa java? | michal23 | Općenito Software Chat | 2 | 9. rujna 2007 04:43 |
| Thread Tools | |
| |