![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi chcel by som sa naučiť java, ale vo všetkých tutorials dostať aj do zostavovaní mojej prvej program a mám s typom je dos javac a niečo dos ale hovorí, že nie je reconise javac ako príkaz. Já používám Windows Vista a mám nainštalované JDK V12 a rád bych, aby bol schopný zostaviť PROSÍM HELP Tiež, ak môžete ponúknuť dobrý tutorial prosím post tu (V BUDÚCNOSTI Chcem vytvoriť masívnu MMORPG, nejsem sám, samozrejme) |
|
| |||
| |||
| hi ryan ste nastaviť cestu? mať rád set path = "miesto, kde k prekladac" prekladač sa v určitej zložke, a že je miesto, kde by ste mali nastaviť cestu k. |
|
| |||
| |||
| Áno mám to funguje:) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Zbaviť starých Java | Bubba | Všeobecné Software Chat | 7 | 15. január 2009 16:51 |
| Java alebo NET. | Munish426 | Web Design, hosting & SEO | 7 | 1. augusta 2008 06:20 |
| Java 6 Update 6 | evilfantasy | Všeobecné Software Chat | 1 | 23. apríla 2008 05:57 |
| Java | Cew27 | Všeobecné Software Chat | 39 | 23. január 2008 11:26 |
| Môže mi niekto pomoct s Java? | michal23 | Všeobecné Software Chat | 2 | 9. septembra 2007 04:43 |
| Thread Tools | |
| |