menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10 v konečném znění

Reply

Thread Nástroje
Old 15. října 2008, 17:55
Moderátor skupiny

Default Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10 v konečném znění

Java SE stažení

Přejděte na Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10

Po instalaci nových aktualizací použít JavaRA zcela odstranit staré verze (y)

Stáhnout JavaRa
  • Rozbalte soubor a otevřete JavaRa.exe
  • Klikněte Odebrat starší verze
  • JavaRa bude hledat a odstranit zastaralé verze Java a odstranit, které se nacházejí.
  • Klikněte Další úkoly
  • Místo kontroly vedle Odstranit Useless JRE Soubory a klikněte Jít
  • Konec JavaRa
  • Smažte soubory z JavaRa Desktop

Old 20. října 2008, 16:01
Moderátor skupiny

Četl jsem, že začíná tato verze Java je nyní přepsat starou verzi.

Old 20. října 2008, 16:04
Administrátor Skupina

Citace:
Původně Poslal evilfantasy View Post
Četl jsem, že začíná tato verze Java je nyní přepsat starou verzi.
O dobu, kdy to udělal.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20. října 2008, 16:08
Moderátor skupiny

Došlo skutečně několik důvodů, které nebylo až do teď. Zajímalo by mě, co mají udělat, aby se obejít tyto problémy? Možná, že nová verze je zpětně kompatibilní, abych tak řekl.

Citace:
Neděle otázky Java software pro obě apps vývojáře (SDK série) a apps konec-uživatelům (JRE sérii). Došlo ke spravedlivé počet závitů na aktualizace JRE / non-odinstalací nepořádek na bbr fór za posledních pár let.

Jak já to chápu to, že ne všechny verze Java práci nutně totožné, pokud jde o některé své návyky a požaduje ... tak kompletní verzi-version kompatibilita nemusí plně existují pro všechny funkce. To znamená, že aplikace písemného kolem konkrétních Java verze nesmí hrát i s dalšími následnými Java verze. Java aplikace mohou být v rozsahu od zábavu (hry, atd.) až po složité technické programy (molekulární modelování, matematické filtrace, chemie, atd.). Mnohé z těchto aplikací jsou určeny k práci především na servery v intranetu nastavení, které nemusí vůbec zahrnovat přímé kontaktní Internet (a bezpečnostních rizik), jiné jsou určeny pro použití s Internet-aware firemní sítě: a ještě jiní jsou psány na webových stránkách používat.

V důsledku toho byl zvolen do neděle nebude automaticky odinstalovat staré Java JRE verze při instalaci nové verze ... jsou povoleny existovat Side-by-boční na počítači, aby se zachovala uživatel přístup k aplikační software, který může být písemná kolem unikátní chování ke starší verzi Java. Sun obchodní zaměření slouží vývojářům prostřednictvím SDK produktů (a doufejme, že za Sun, Sun pracovišť) ... o JREs jsou poskytovány zdarma pro zvýšení snadné použití vývojáři 'produktů. Chcete-li automaticky odinstalovat starou JREs během nový-verzi JRE instaluje by podbízely vývojářů (Sun skutečné zákazníky), kteří mohou mít písemnou a prodávané apps kolem starého JREs a některé funkce unikátní operace na ty staré verze. Tj.: Sun nemá touhu automaticky přerušení jejich platící zákazníky 'apps.

Většina z nás v těchto fórech (a domácí počítače uživatelů obecně) zobrazení Java JRE, jak jen zřídka-používá nástroj pro přístup k některé obskurní internetové stránce funkce na pár (pokud existuje) stránky - pokud budeme mít jakékoli porozumění v Javě vše. Ale naším cílem je omezena jen na jeden malý aspekt Java vesmíru. V tomto kontextu, nebuďte překvapeni, že neděli zvolí do značné míry ignoruje bezpečnostní důsledky nejsou automaticky odinstalací starých Java JREs na jednotlivé počítače uživatelů jako my ve prospěch docházky je tam tak, aby neměly vytvářet verze-kompatibilita chaos pro své platící zákazníky - a ty zákazníky 'zákazníci. A já upřímně nemají očekávání, že neděle bude někdy vytvořit auto-uninstallers pro JREs z tohoto důvodu.

Co bych doufat, že alespoň vidět je varovný štítek na JRE stáhnout stránky, které návštěvníky záznamů na skutečnost, že starší JREs zpravidla provádět bezpečnostní zranitelnosti a měl by být odinstalovány z internetu-stojí strojů. Ale i to je plný potenciál záměny Sun pohledu, protože Java obchodně-apps uživatelů navštívit i JRE stáhnout na stránkách krát získat nové verze pro-nedávno koupené apps, a mohla by vést k odinstalovat starší JREs mimo jejich systému, které jsou stále nezbytné pro starší aplikace běžící na jejich sítí.

Na závěr, myslím, že to jediné, co lze udělat ve všech praktičnost je udržet alerting fórum uživatelů (a náš domov-uživatelské známých), které jsou naprosto nutné odinstalovat všechny starší JREs kdykoli si stáhnout novou JRE aktualizace. Existuje jen málo, pokud něco na domácí stroj, který bude ohrožena dumpingem stará verze ... definit malware a imunity, kterých lze dosáhnout.

http://www.dslreports.com/forum/r19594880-

Old 20. října 2008, 18:09
MJM
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Dave Hybridní View Post
O dobu, kdy to udělal.
Rád udržení starších verzích. Mi umožňuje spustit více testů kompatibility s mým java apps.

Můj systém: Toshiba Satelite A200-28p

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Základní deska:
Mobile Intel PM965 Express Čipset
Paměť RAM:
1024 + 2048megabajt DDR2 667
Grafické karty (s):
ATI HD 2600 XT
Zvuková karta:
Toshiba Bass Užší Sound System
Pevný disk (y):
200gb 5400ot./min
Optická mechanika (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satelitní A200 Series
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (s):
15,4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operační systém (y):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 21. října 2008, 13:42
Malware Skupina

To je dobře, ale to také záleží na tom, jak daleko zpět své staré verze jít - nic z v5 roku by měla být OK. Ještě starší je definitivní bezpečnostní rizika a měla by být odstraněna.

Můj systém: Je to moje ...

Processor (s):
C2d E6750 2.66Ghz
Základní deska:
Gigabyte P35C-DS3R
Paměť RAM:
2 x 1Gb Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Grafické karty (s):
GeForce 8600GT
Zvuková karta:
Creative X-Fi
Pevný disk (y):
Maxtor 320GB
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Chlazení:
Různé Antec Žalman + 92 mm
Síť / Internet:
ASUS Router / VirginMedia
Monitor (s):
LGL226WQ 22 "širokoúhlý
Operační systém (y):
XP Pro SP3
Old 21. října 2008, 14:48
Moderátor skupiny

Myslím, že můj dotaz by byl ... kolik ze staré verze bude to odstranit? Jen poslední, nebo bude testovat pro všechny starší verze?

I prošel několika kolech instalací / odinstalací Java jednou při vyšetřování jak / kdy uživatelé byli vyzváni k instalaci Google toolbar. Nemám pocit, že děláte, že opět teď

Old 21. října 2008, 19:18
Moderátor skupiny

Jen jsem nainstalovanou verzi 6u10 na Vista a neodstranila verze 6u6. Nejsem si jistá, jestli budu věřit, že starší verze jsou odstraněny ještě.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Sun Java Runtime Environment 6 Update 13 evilfantasy Obecné Software Chat 7 26. března 2009 12:22
Sun Java Runtime Environment 6 Update 12 evilfantasy Obecné Software Chat 8 7. února 2009 11:24
Java SE Runtime Environment (JRE) 6 Update 11 evilfantasy Obecné Software Chat 7 7. prosince 2008 13:27
Microsoft Live Search Toolbar / Java Runtime Environment evilfantasy Virus, spyware a bezpečnost 3 11. listopadu 2008 10:50
Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 5 evilfantasy Virus, spyware a bezpečnost 5 5. března 2008 12:16
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.