![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Java SE Downloads Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10 Μετά την εγκατάσταση του νέου ενημέρωση χρήση JavaRA να καταργήσετε εντελώς την παλιά έκδοση (εις) Λήψη JavaRa
|
|
| |||
| |||
| Έχω διαβάσει ότι αρχίζει με την παρούσα έκδοση Java τώρα θα αντικαταστήσει την παλιά έκδοση. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Υπήρξε πράγματι πολλούς λόγους, ότι δεν έχει μέχρι τώρα. Αναρωτιέμαι τι έχουν κάνει για να αντιμετωπίσετε αυτά τα ζητήματα; Ίσως η νέα έκδοση είναι συμβατά τα πίσω για να το πω έτσι. Απόσπασμα:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μου αρέσει να παλαιότερες εκδόσεις. Μου επιτρέπει να λειτουργούν πιο ελέγχους συμβατότητας με εφαρμογές java μου.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Για το πρόστιμο, αλλά αυτό εξαρτάται και από τον τρόπο με τον οποίο, ήδη από το παλιό σας πάμε εκδόσεις - V5 και πέρα από οτιδήποτε θα πρέπει να είναι ΟΚ. Οτιδήποτε μεγάλα είναι βέβαιο κίνδυνο την ασφάλεια και θα πρέπει να αρθούν.
| |||
| |||
| Μάλλον η ερώτησή μου θα ήταν ... πως πολλές από τις παλαιές εκδόσεις θα καταργήσετε; Μόνο τα πιο πρόσφατα ή θα σαρώσει για όλες τις παλαιότερες εκδόσεις; Πήγα με μερικούς γύρους την εγκατάσταση / απεγκατάσταση Java μία φορά κατά τη διερεύνηση του πώς / και όταν οι χρήστες είχαν ζητηθεί να εγκαταστήσετε το Google Toolbar. Δεν πιστεύω ότι πάλι όπως κάνει τώρα |
|
| |||
| |||
| Μόλις εγκατασταθεί έκδοση 6u10 σε Vista και δεν αφαίρεση έκδοση 6u6. Δεν είμαι σίγουρος ότι πρόκειται να πιστεύουμε ότι η παλαιότερες εκδόσεις απομακρύνονται ακόμη. |