![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Java SE Preuzimanja Pomaknite se dolje do Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10 Nakon što instalirate novi update JavaRA koristiti kako bi se u potpunosti uklonite staru verziju (s) Preuzimanje JavaRa
|
|
| |||
| |||
| Pročitao sam da je s početkom ove verzije Java će sada prebrisati staru inačicu. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Došlo je, zapravo više razloga da to nije do sada. I pitam se što su činili kako bi zaobišli ovih pitanja? Možda nova verzija je kompatibilna unatrag da tako kažemo. Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Volim čuvanje starije verzije. Dozvoljava mene to trčanje više testova kompatibilnosti sa mojim java apps.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je u redu, ali to ovisi io tome kako daleko natrag svoje stare verzije idi - ništa od v5 nadalje bi trebalo biti OK. Sve stariji je definitivna sigurnosni rizik i trebao bi biti uklonjena.
| |||
| |||
| Valjda moje pitanje bi bilo ... koliko je stara verzija će ga ukloniti? Dovoljno je najnovija ili će to skandirati što za sve starije verzije? JA je otišao kroz nekoliko krugova instaliranje / deinstaliranje Java jednom kada istražujemo koliko / kada korisnici su bili upitani da instalirate Google toolbar. Ne osjećam se kao da ponovno radimo upravo sada |
|
| |||
| |||
| Upravo sam instalirane verzije 6u10 na Vista i nije ukloniti verziju 6u6. Ne znam ja odlazim vjerovati da su starije verzije su uklonjene yet. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nedjelja Java Runtime Environment 6 Update 13 | evilfantasy | Općenito Software Chat | 7 | 26. ožujak 2009 12:22 |
| Nedjelja Java Runtime Environment 6 Update 12 | evilfantasy | Općenito Software Chat | 8 | 7. veljača 2009 11:24 |
| Java SE Runtime Environment (JRE) 6 Update 11 | evilfantasy | Općenito Software Chat | 7 | 7. prosinac 2008 13:27 |
| Microsoft Live Search Toolbar / Java Runtime Environment | evilfantasy | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 11. studeni 2008 10:50 |
| Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 5 | evilfantasy | Virus, Spyware i sigurnost | 5 | 5. ožujak 2008 12:16 |
| Thread Tools | |
| |