manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10 konačnog

Reply

Thread Tools
Old 15. listopad 2008, 17:55
Moderator / ica grupe

Default Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10 konačnog

Java SE Preuzimanja

Pomaknite se dolje do Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10

Nakon što instalirate novi update JavaRA koristiti kako bi se u potpunosti uklonite staru verziju (s)

Preuzimanje JavaRa
  • Otvoriti rajsfešlus datoteku i otvorite je JavaRa.exe
  • Kliknite Ukloni Starije verzije
  • JavaRa će traľiti i uklonite sve zastarjela verzija Java i ukloniti sve koji su pronađeni.
  • Kliknite Dodatni zadaci
  • Upišite potvrdni pored Remove Files beskorisnih JRE i kliknite Ići
  • Izlaz JavaRa
  • Brisanje datoteke iz JavaRa Desktop

Old 20. listopad 2008, 16:01
Moderator / ica grupe

Pročitao sam da je s početkom ove verzije Java će sada prebrisati staru inačicu.

Old 20. listopad 2008, 16:04
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Pročitao sam da je s početkom ove verzije Java će sada prebrisati staru inačicu.
O vremenu koje su činili.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20. listopad 2008, 16:08
Moderator / ica grupe

Došlo je, zapravo više razloga da to nije do sada. I pitam se što su činili kako bi zaobišli ovih pitanja? Možda nova verzija je kompatibilna unatrag da tako kažemo.

Quote:
Nedjelja pitanja Java softver apps za programere (SDK series) i apps krajnjeg korisnika (JRE serije). Bilo je pošteno broj threads na ažirirajući JRE / non-deinstaliranju nered na BBR forume tijekom posljednjih nekoliko godina.

Kako ja razumijem stvari, nije sve verzije Java nužno istovjetno djelo u vezi sa nekim od njihove rutine i poziva ... tako kompletna verzija verzija kompatibilnosti svibanj ne postoje u potpunosti za sve mogućnosti. To znači da aplikacija pisana okolo određeni Java verzija svibanj nije dobro igrati s drugim naknadnim Java verzijama. Java aplikacije u rasponu od svibanj zabava (igrice, itd.) pa sve do kompleksa tehnički programi (molekulsko modeliranje, matematičko filtriranja, kemija, itd.). Mnogi od ovih apps osmišljeni su za rad u prvom redu na serverima u intranet okruženju koje svibanj ne uvijek uključivati izravan kontakt Internet (i sigurnosne rizike), drugi su namijenjeni za korištenje s internet-svjesna korporativnih mreža: i dalje su drugi pisani za web upotrebu.

Kao rezultat toga, Sun je izabran da nije automatski deinstalirati stare Java JRE verzije kada instalirate novu verziju ... su dopuštene postojati usporedo na računalu za očuvanje korisniku pristup aplikacijskog softvera koji svibanj imati je pisano oko ponašanje jedinstvena Java stariju verziju. Nedjelja poslovnih fokus služi programerima preko SDK proizvodi (i nadajmo se za Sunce, radnim sunca) ... u JREs daju besplatno kako bi se poboljšala lako koristiti za programere 'proizvoda. Za automatsko deinstalirati stare JREs tijekom nove verzije JRE instalira bi bilo da podriti programere (nedjelja's real kupaca) koji svibanj imati pismeni i prodavati apps oko stare JREs i određene značajke poslovanja su jedinstvene za one stare verzije. Ie: Sun ne želim da se automatski raskid njihove plaćajući kupaca apps.

Većina nas u ovim forumima (a home PC korisnici općenito) pogled Java JRE kao tek rijetko korištenih alata za pristup određenim zatamnjivati Internet website značajke na malo (ako ih ima) stranice - čak i ako mi imate na razumijevanju Java sve. Ali naš prikaz ograničen je na samo jedan maleni faceta od Java svemira. U tom kontekstu, nemojte biti iznenađeni da je nedjelja bira se u velikoj mjeri zanemariti sigurnosnih implikacija nije automatski deinstaliranju stare Java JREs na pojedinačne PC korisnici poput nas u korist ostavljajući ih tamo, tako da ne stvorite version-kompatibilnost kaos plaćati za svoje kupce - i onih kupaca kupaca. A ja iskreno ne očekuje da će ikada nedjelja stvoriti auto-uninstallers za JREs zbog toga.

Što bih se nadam da barem vidi je opominjući naljepnicu na JRE download stranice koje upozorenja posjetitelja na činjenicu da stariji JREs obično nose sigurnosnih propusta, a trebalo bi deinstaliran off Internet okrenut strojevi. Ali čak i da je ispunjen sa potencijalnim konfuzije od sunca perspektive, od komercijalnih Java-apps korisnici također posjetiti JRE preuzeti na stranicama puta da dobijete nove verzije za nedavno kupljeni-apps, a moglo bi biti dovelo do deinstalirati stare JREs off njihov sistem koji su još uvijek bitnih za starije apps prikazivati na njihovim mrežama.

Na kraju, mislim da je jedina stvar koja se može obaviti u svim praktičnost je zadržati uzbunjivanje forum korisnike (i naš dom korisniku poznanicima) da su apsolutno svi trebate deinstalirati stare JREs kad god bi preuzeli nove JRE ažurirati. Tu je malo, ako išta na home stroj koji će se staviti na rizik od odbacivanja stare verzije ... zlonamjernih programa i definitivno se stekao imunitet.

http://www.dslreports.com/forum/r19594880-

Old 20. listopad 2008, 18:09
MJM
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
O vremenu koje su činili.
Volim čuvanje starije verzije. Dozvoljava mene to trčanje više testova kompatibilnosti sa mojim java apps.

My System: Toshiba Satellite A200-28P

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo T8100
Matične ploče:
Mobile Intel PM965 Express chipset
RAM memorija:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafička kartica (e):
ATI HD 2600 XT
Sound Card:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Tvrdi disk (i):
200GB 5400RPM
Optički pogon (e):
DVD-Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 serija
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (e):
15.4 "1280 x800 Toshiba TruBrite
Operacijski sustav (e):
Windows Vidik SP1 / Fedora i386
Old 21. listopad 2008, 13:42
Štetni sadržaj grupe

To je u redu, ali to ovisi io tome kako daleko natrag svoje stare verzije idi - ništa od v5 nadalje bi trebalo biti OK. Sve stariji je definitivna sigurnosni rizik i trebao bi biti uklonjena.

My System: To je sve moje ...

Procesor (i):
C2D E6750 2.66Ghz
Matične ploče:
Gigabajt P35C-DS3R
RAM memorija:
2 x 1GB gusar DDR2 XMS2 PC26400
Grafička kartica (e):
GeForce 8600GT
Sound Card:
Creative X-Fi
Tvrdi disk (i):
Maxtor 320Gb
Optički pogon (e):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Hlađenje:
Razne Antec + Zalman 92mm
Network / Internet:
ASUS Router / VirginMedia
Monitor (e):
LGL226WQ 22 "Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
XP Pro SP3
Old 21. listopad 2008, 14:48
Moderator / ica grupe

Valjda moje pitanje bi bilo ... koliko je stara verzija će ga ukloniti? Dovoljno je najnovija ili će to skandirati što za sve starije verzije?

JA je otišao kroz nekoliko krugova instaliranje / deinstaliranje Java jednom kada istražujemo koliko / kada korisnici su bili upitani da instalirate Google toolbar. Ne osjećam se kao da ponovno radimo upravo sada

Old 21. listopad 2008, 19:18
Moderator / ica grupe

Upravo sam instalirane verzije 6u10 na Vista i nije ukloniti verziju 6u6. Ne znam ja odlazim vjerovati da su starije verzije su uklonjene yet.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Nedjelja Java Runtime Environment 6 Update 13 evilfantasy Općenito Software Chat 7 26. ožujak 2009 12:22
Nedjelja Java Runtime Environment 6 Update 12 evilfantasy Općenito Software Chat 8 7. veljača 2009 11:24
Java SE Runtime Environment (JRE) 6 Update 11 evilfantasy Općenito Software Chat 7 7. prosinac 2008 13:27
Microsoft Live Search Toolbar / Java Runtime Environment evilfantasy Virus, Spyware i sigurnost 3 11. studeni 2008 10:50
Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 5 evilfantasy Virus, Spyware i sigurnost 5 5. ožujak 2008 12:16
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.