kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10 végleges

Reply

Téma eszközök
Old Október 15 2008, 17:55
Moderátor Csoport

Java SE Letöltések

Görgessen a Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10

Miután az új frissítés JavaRA használatát teljesen eltávolítani a régi verzió (k)

Letöltés JavaRa
  • Bontsa ki a fájlt, és nyissa meg a JavaRa.exe
  • Kattints Távolítsa el a régebbi verziók
  • JavaRa majd keressük meg és távolítsa el az elavult változatát Java és távolítsa el azokat, amelyek nem találtak.
  • Kattints Kiegészítő feladatok
  • Hely ellenőrzés mellett Eltávolítás Mihaszna JRE Files , és kattintson Jár
  • Kilépés JavaRa
  • Törölje a JavaRa fájlokat a Desktop

Old Október 20 2008, 16:01
Moderátor Csoport

Azt olvastam, hogy először is ezt a verziót Java most felülírja a régi változatot.

Old Október 20 2008, 16:04
Administrator Group

Idézet:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Azt olvastam, hogy először is ezt a verziót Java most felülírja a régi változatot.
Ideje volt, hogy csináltak.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Október 20 2008, 16:08
Moderátor Csoport

Volt valóban több ok arra, hogy nem a mai. Vajon mit tettek a megoldás ezekre a kérdésekre? Talán az új verzió visszafelé kompatibilisek hogy úgy mondjam.

Idézet:
V. kérdések Java szoftver mindkét apps fejlesztők (SDK-sorozat) és apps végfelhasználók (JRE-sorozat). Voltak tisztességes több szállal a JRE frissítése / nem uninstalling mess BBR a fórum az elmúlt pár évben.

Ahogy én értem a dolgokat, nem minden Java-változatok feltétlenül azonos a munka egy részét, és felszólítja rutin ... így teljes verzió kompatibilitás nem teljes mértékben az összes létező funkciók. Ez azt jelenti, hogy írtak körül egy adott Java-változat nem játszanak jól más Java későbbi verziókban. Java alkalmazások tól szórakozás (játékok, stb) egészen a komplex műszaki programok (molekula modellezés, matematikai szűrés, a kémia, stb.) Számos ilyen apps célja, hogy elsősorban a szerverek intranethez beállítást, amely nem mindig közvetlen Internet kapcsolat (és a biztonsági kockázatok), más használatra szánt, az Internet-Aware vállalati hálózatokat, és még mások írt honlapján használatát.

Ennek eredményeképpen a vasárnap megválasztotta a nem automatikusan eltávolítani a régi Java JRE verziók beszerelésénél új verzió ... őket engedni, hogy létezik egymás mellett a számítógépre, hogy megőrizzék a felhasználói hozzáférés alkalmazási szoftver, amely már mintegy írásbeli viselkedését egyedülálló Java egy régebbi verzió. A Sun üzleti hangsúly szolgáló fejlesztők keresztül SDK termékek (és remélhetőleg a Sun, a Sun munkaállomások) ... A JREs biztosított szabadon fokozza könnyű használni a fejlesztők termékei. Automatikusan eltávolítani a régi JREs közben új JRE verzióját telepíti az lenne, hogy a fejlesztők alákínáltak (Sun valódi ügyfelek), akik írásos és értékesített apps körül a régi JREs és egyes műveletek egyedi jellemzője, hogy azokat a régebbi verziók. Azaz: A Sun nem kíván automatikusan break kifizető ügyfelek apps.

Most mi az ilyen fórumok (és az otthoni PC-felhasználók általában) megtekintéséhez Java JRE csupán egy ritkán használt eszköz hozzáférését bizonyos homályos internetes szolgáltatásokat néhány (ha van ilyen) területek - ha mi is olyan értése a Java mind. De véleményünk szerint csak egyetlen apró aspektus a Java univerzumban. Ebben az összefüggésben, ne csodálkozzanak, hogy a Sun választja nagyrészt figyelmen kívül hagyják a biztonsági követelmények nem automatikusan eltávolítani a régi Java JREs az egyedi PC-felhasználók számára, mint nekünk a szívességet hagyni őket, hogy nem hoz létre verzió kompatibilitás káosz a fizető ügyfelei - és az ügyfelek ügyfeleinek. És én őszintén szólva nem elvárás, hogy a Sun egyre create auto-uninstallers a JREs emiatt.

Mi azt reméljük, hogy legalább lásd a figyelmeztető címkét a JRE letöltési oldalt, hogy figyelmeztető jelzés a látogatókat arra, hogy az idősebb JREs általában biztonsági réseket, és meg kell uninstalled ki az internetes néző gépek. De még ez teli potenciálisan zavart a Sun szemszögéből, mivel a Java-alkalmazások a kereskedelmi felhasználók is, látogassa meg a JRE letöltési oldalt időnként, hogy az új változatok a nemrégiben vásárolt apps, és azt eredményezte, hogy eltávolítsa a régebbi JREs ki a rendszer, hogy még mindig nélkülözhetetlen idősebb apps futó hálózatukat.

A végén, azt hiszem, az egyetlen dolog, amit el lehet végezni minden gyakorlatiassága a folyó riasztószolgálatot fórum felhasználói (és az otthoni felhasználók számára ismerősök), hogy feltétlenül szükség van, hogy távolítsa el az összes idősebb JREs, amikor letölt egy új JRE frissítést. Kevés esély van, ha valami olyan, hogy az otthoni gép fogja veszélyeztetni a dömping által a régi verziók ... és határozott malware immunitást nyerhetünk.

http://www.dslreports.com/forum/r19594880-

Old Október 20 2008, 18:09
MJM
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Ideje volt, hogy csináltak.
Tetszik hogy régebbi verzióit. Lehetővé teszi, hogy fuss tovább kompatibilitási vizsgálatokat az én java apps.

My System: Toshiba Satellite A200-28P

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo T8100
Alaplap:
Mobile Intel PM965 Express lapkakészlet
RAM memória:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafikus kártya (k):
ATI HD 2600 XT
Hangkártya:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Merevlemez (ek):
200GB 5400rpm
Optikai meghajtó (k):
DVD Super Multi
Case / tápegység:
Satellite A200 sorozat
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (ok):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operációs rendszer (ek):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old Október 21 2008, 13:42
Malware Group

Semmi baj, de ez attól is függ, hogyan tekint vissza a régi verziók go - semmit v5-től kell az OK gombra. Bármi idősebb határozott biztonsági kockázatot, és el kell távolítani.

My System: Ez mind az enyém ...

Processzor (ok):
C2D E6750 2.66Ghz
Alaplap:
Gigabyte P35C-DS3R
RAM memória:
2 x 1Gb Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Grafikus kártya (k):
GeForce 8600GT
Hangkártya:
Creative X-Fi
Merevlemez (ek):
Maxtor 320GB
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Hűtés:
Various Antec + Zalman 92mm
Hálózat / Internet:
ASUS Router / VirginMedia
Monitor (ok):
LGL226WQ 22 "Widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro SP3
Old Október 21 2008, 14:48
Moderátor Csoport

Azt hiszem, a kérdésem lenne ... mennyi a régi verziók fog eltávolítani? Csak a legutóbbi vagy fog beolvasni az összes régebbi verziói?

Elmentem egy pár fordulóban telepítése / eltávolítása Java egyszer kivizsgálása során hogyan /, amikor a felhasználók a program telepíti a Google eszköztárat. Én nem érzem, hogy ezt most újra

Old Október 21 2008, 19:18
Moderátor Csoport

Most telepített változat 6u10 a Vista, és nem szüntette változat 6u6. Nem biztos fogok hinni, hogy a régebbi verziók még eltávolítani.

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.