פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10 סופי

Reply

שרשרת כלים
Old 15 אוקטובר 2008, 17:55
מנהל קבוצת

Default Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10 סופי

Java SE הורדות

גלול מטה Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10

לאחר התקנת עדכון חדש להשתמש JavaRA כדי להסיר לחלוטין את הגרסה הישנה (S)

להוריד JavaRa
  • לפתוח את הקובץ, לפתוח את JavaRa.exe
  • לחץ להסרת גרסאות קודמות
  • JavaRa יהיה לחפש ולהסיר כל גרסה מיושנת של ג 'אווה והסר שנמצאו.
  • לחץ פרטים משימות
  • מקום ליד צ 'ק הסר קבצים חסרי תועלת JRE ולחץ על לעבור אל
  • יציאה JavaRa
  • מחק את קבצי JavaRa משולחן העבודה

Old 20 אוקטובר 2008, 16:01
מנהל קבוצת

קראתי את זה בהתחלה עם ג 'אווה גרסה זו תהיה עכשיו לדרוס את הגרסה הישנה.

Old 20 אוקטובר 2008, 16:04
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי evilfantasy View Post
קראתי את זה בהתחלה עם ג 'אווה גרסה זו תהיה עכשיו לדרוס את הגרסה הישנה.
הגיע הזמן שהם עשו את זה.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20 אוקטובר 2008, 16:08
מנהל קבוצת

היה למעשה מספר סיבות שזה לא עד עכשיו. אני תוהה מה הם עשו כדי לעקוף בעיות אלה? אולי את הגירסה החדשה היא תואמת לאחור כביכול.

ציטוט:
תוכנת Sun Java בעיות לשני Apps למפתחים (SDK סדרה) ו Apps משתמשי קצה (JRE סדרה). נעשו מספר הוגן של הפתילים על עדכון JRE / שאינם בהסרת ההתקנה הבלגן על BBR פורומים רחבי האחרון כמה שנים.

כפי שאני מבין את הדברים, לא כל גרסאות ג 'אווה עבודה identically בהכרח לגבי חלק שלהם בשגרות וקורא ... כדי להשלים Version-גירסת מאי תאימות מלאה לא קיים עבור כל התכונות. המשמעות היא, יישומים שנכתבו סביב ג 'אווה גרסה מסוימת עלול לא לשחק גם עם גרסאות אחרות שבא אחרי ג' אווה. יישומי Java מאי נע בין בידור (משחקים, וכו ') כל הדרך אל תוכניות מורכבות טכנית (מולקולרית דוגמנות, סינון מתמטית, כימיה, וכו'). רוב היישומים האלה נועדו בעיקר כדי לעבוד על השרתים של נט הגדרה עשוי להיות כרוך פעם לא ליצור קשר ישיר לאינטרנט (ואת סיכוני האבטחה); אחרים מיועדים לשימוש עם האינטרנט מודעים רשתות ארגוניות: ועדיין כתובים אחרים עבור השימוש באתר.

כתוצאה מכך, יום ראשון יש לא נבחר כדי להסיר את ההתקנה הישנה באופן אוטומטי גרסאות ג 'אווה JRE בעת התקנת גרסה חדשה ... הם רשאים להתקיים זה לצד זה על מחשב המשתמש כדי לשמר את הגישה יישום תוכנה שייתכן נכתבו סביב התנהגות ייחודית Java גרסה ישנה יותר. יום ראשון של העסק היא להתמקד לשרת מפתחים מוצרים באמצעות SDK (ואנו מקווים עבור יום ראשון, יום ראשון של עבודה) ... את JREs ניתנים בחינם על מנת לשפר את קלות השימוש של המפתחים מוצרים. כדי להסיר את ההתקנה הישנה אוטומטית במהלך JREs הגירסה החדשה-JRE יהיה מותקן כדי לערער למפתחים (יום ראשון האמיתי של הלקוחות), אשר עלולה להיות בכתב ובעל Apps נמכר ברחבי הישן ו JREs מסוימים תכונה ייחודית פעולות אלו גרסאות ישנות. כלומר: יום ראשון אינו הרצון שלהם לשבור אוטומטית ללקוחות משלמים 'Apps.

רובנו בפורומים אלה (ואת הבית משתמשים במחשב בכלל) להציג כמו ג 'אווה JRE רק לעתים נדירות-השתמשו בכלי גישה לאתר אינטרנט מסוים לעמום תכונות על כמה (אם בכלל) האתרים - אפילו אם יש לך הבנה של ג' אווה ב הכל. אך להציג מוגבלת רק פן אחד קטנטן של ג 'אווה היקום. בהקשר זה, לא יהיה מופתע, כי עד יום ראשון בוחר להתעלם, במידה רבה, את השלכות האבטחה של הסרת ההתקנה לא אוטומטית הישן עם ג 'אווה JREs בודדת PC משתמשים כמונו לטובת עוזב אותם שם, כדי לא ליצור גירסה תאימות-Chaos שלהם ללקוחות משלמים - ואלה הלקוחות ללקוחות. ואני בכנות אין ציפייה כי יום ראשון אי פעם ליצור אוטומטית uninstallers עבור JREs מסיבה זו.

מה שאני מקווה לראות לפחות הוא מזהיר תווית על JRE להוריד דפים התראות מבקרים את העובדה כי בדרך כלל ישנים JREs לשאת פגיעויות אבטחה ויש הוסר מחוץ לאינטרנט מול המכונות. אבל גם זה כרוך עם פוטנציאל בלבול המבט של סאן, שכן מסחריות Java-Apps משתמשים גם לבקר את JRE להוריד דפי לפעמים לקבל גירסאות חדשות ל-שנרכשו לאחרונה Apps, ויכולות להיות הוביל להסיר ישנים JREs כי הנחה את מערכת עדיין חיוני ישנים של היישומים הרצים על הרשת שלהם.

בסופו של דבר, אני חושב רק על דבר זה יכול להיעשות בכל פרקטיות היא לשמור alerting הפורום משתמשים (ו ביתנו משתמש מכרים) שהם בהחלט צריך להסיר כל פעם שהם ישנים JREs להוריד עדכון חדש JRE. אם יש משהו קטן על מכונת הביתה כי יהיה לשים בסיכון על ידי הצפת השוק הישן גרסאות ... ו חלטני malware חסינות להיות שנרכשו.

http://www.dslreports.com/forum/r19594880-

Old 20 אוקטובר 2008, 18:09
MJM
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי דייב Hybrid View Post
הגיע הזמן שהם עשו את זה.
אני אוהב לשמור על גרסאות קודמות. מאפשר לי להפעיל יותר בדיקות תאימות עם Java Apps.

המערכת שלי: Toshiba Satellite A200-28P

מעבד (ים):
Intel Core 2 Duo T8100
לוח האם:
Mobile Intel PM965 Express שבבים
זיכרון RAM:
1024 + 2048MB DDR2 667
כרטיס מסך (S):
ATI HD 2600 XT
כרטיס קול:
Toshiba בס מערכת סאונד משופרת
Hard Drive (s):
200GB 5400RPM
כונן אופטי (S):
DVD סופר מולטי
Case / PSU:
Satellite A200 סדרה
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Intel 4965AGN
צג (S):
15.4 "1280 x800 Toshiba TruBrite
מערכת הפעלה (S):
Windows Vista SP1 / Fedora I386
Old 21 אוקטובר 2008, 13:42
קבוצת Malware

זה בסדר, אבל זה תלוי גם מהו פרק הזמן הארוך ביותר עבור גירסאות ישנות שלך - משהו מ v5 והלאה אמור להיות בסדר. משהו ישן יותר היא סיכון אבטחה מסוים ויש להסירו.

המערכת שלי: כל זה שלי ...

מעבד (ים):
C2D E6750 2.66Ghz
לוח האם:
Gigabyte P35C-DS3R
זיכרון RAM:
2 x 1GB Corsair DDR2 XMS2 PC26400
כרטיס מסך (S):
GeForce 8600GT
כרטיס קול:
Creative X-Fi
Hard Drive (s):
Maxtor 320Gb
כונן אופטי (S):
חלוץ ה-DVD-RW
Case / PSU:
ANTEC 900 / 650 ANTEC TruPower טריו
Cooling:
שונות ANTEC + זלמן 92mm
רשת / אינטרנט:
ASUS הנתב / VirginMedia
צג (S):
LGL226WQ 22 "Widescreen
מערכת הפעלה (S):
XP Pro SP3
Old 21 אוקטובר 2008, 14:48
מנהל קבוצת

אני מניח השאלה שלי יהיה ... כמה גירסאות של הישן יהיה להסיר אותה? רק את האחרון, או האם זה סריקה עבור כל גרסאות ישנות יותר?

עברתי כמה סיבובים של התקנת / הסרת התקנת ג 'אווה פעם אחת בעת חקירת כיצד / כאשר היו משתמשים להתקין את סרגל הכלים של גוגל. אני לא מרגיש כמו לעשות את זה שוב עכשיו

Old 21 אוקטובר 2008, 19:18
מנהל קבוצת

אני רק מותקנת גירסה 6u10 על Vista והיא לא להסיר גירסה 6u6. לא בטוח שאני הולך להאמין כי יוסרו גרסאות קודמות עדיין.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Sun Java Runtime Environment 6 עדכונים 13 evilfantasy כללי תוכנות צ 'אט 7 26 מרץ 2009 12:22
Sun Java Runtime Environment 6 עדכונים 12 evilfantasy כללי תוכנות צ 'אט 8 7 פברואר 2009 11:24
SE-Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 11 evilfantasy כללי תוכנות צ 'אט 7 7 דצמבר 2008 13:27
סרגל הכלים של מיקרוסופט Live Search / Java Runtime Environment evilfantasy וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 3 11th נובמבר 2008 10:50
Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 5 evilfantasy וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 5 ה -5 בחודש מרץ 2008 12:16
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.