mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10 galutinis

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 15, 2008, 17:55
Moderatorius Grupė

Default Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10 galutinis

Java SE Downloads

Pereikite prie Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10

Įdiegus naują atnaujinta naudoti JavaRA visiškai pašalinti seną versiją, (-ai)

Atsisiųsti JavaRa
  • Rozpakuj failą ir atidaryti JavaRa.exe
  • Spauskite Ištrinti senų versijų
  • JavaRa bus surasti ir pašalinti visas pasenusias versija Java ir pašalinti bet kokius, kad būtų rasti.
  • Spauskite Papildomos užduotys
  • Vieta varnelę Pašalinti useless JRE Failai ir paspauskite Eiti
  • Išeitis JavaRa
  • Ištrinti JavaRa failus iš darbalaukio

Old Spalis 20, 2008, 16:01
Moderatorius Grupė

Aš perskaičiau, kad nuo šios versijos Java dabar perrašyti seną versiją.

Old Spalis 20, 2008, 16:04
Administrator Grupė

Citata:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Aš perskaičiau, kad nuo šios versijos Java dabar perrašyti seną versiją.
Apie laiko jie tai padarė.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Spalis 20, 2008, 16:08
Moderatorius Grupė

Ten iš tikrųjų buvo daug priežasčių, kad jis nėra iki šiol. Įdomu, ką jie padarė, kad išspręsti šias problemas? Gal nauja versija yra suderinami, kad kalbėti.

Citata:
Sun klausimai Java programinė įranga tiek Apps Developers (SDK serijoje) ir Apps "galutiniams vartotojams (JRE serija). Buvo teisingas skaičius temas apie JRE atnaujinimo / ne šalinti netvarką dėl BBR Forumai per pastaruosius keletą metų.

Kaip suprantu ką, ne visi "Java" redakcijos būtinai darbas identiškai dėl kai kurių savo įpročių ir ragina ... taip Pilna versija suderinamumas gali ne visiškai naujas visų funkcijų. Tai reiškia, kad programų, parašytų apie konkrečius Java negali žaisti ir su kitais vėliau Java versijas. "Java" programos gali svyruoti nuo Pramogos (žaidimai, ir tt) visą kelią iki sudėtingų techninių programų (molekulinis modeliavimas, matematinis filtravimas, chemija ir tt). Daugelis iš šių Apps yra skirtas darbui visų pirma serveriuose intraneto parametras, kuris gali ne visada yra tiesiogiai internetu susisiekti (ir saugumo riziką), kitos yra skirtos naudoti su interneto žino, verslo tinklų, ir dar kiti yra parašyta, kad svetainės.

Kaip rezultatas, VII išrinko ne automatiškai ištrinti senus Java JRE versijos diegiant naują versiją ... jiems leidžiama egzistuoti pusė-by-side kompiuteryje išsaugoti vartotojo prieigą prie programinės įrangos, kurie gali būti parašyta apie elgesį unikalus vyresni Java versija. Suna dėmesio aptarnauja kūrėjai per SDK produktų (ir tikiuosi, Sun, Sun darbo stotys) ... JRE yra teikiamos nemokamai didinti lengva naudoti kūrėjų produktais. Jei norite automatiškai ištrinti senus JRE per nauja versija JRE montuoja būtų sumažintos kūrėjams (Sun nekilnojamojo klientai), kurie gali būti parašyta ir parduoti Apps aplink seną JRE ir tam tikros funkcijos operacijas unikalus tų senų versijų. Ty: Sek nenori automatiškai nutraukti savo mokėjimų klientams Apps.

Daugelis iš mūsų į šiuos forumus (ir namų kompiuterių vartotojams bendrai) Atsižvelgiant Java JRE, kaip tik retai naudojamą įrankį pasiekti tam tikrus neaiškius interneto svetainėje funkcijos kelias (jei yra) svetainėse - jei mes net visus Java supratimas ne visi. Tačiau mūsų nuomone, yra ribojamas tik vieną mažą aspektas Java visatos. In that context, nesistebėkite, kad Saulės pasirenka iš esmės nepaisoma saugumo pasekmes automatiškai pašalinti seną Java JRE atskiri kompiuterių vartotojams kaip mums naudai palikti ten juos taip, kad nesudarytų versija suderinamumą chaosas jų mokėjimo klientams - ir tiems klientams, klientų. Ir aš nuoširdžiai neturi tikėtis, kad kada nors sukurti Sun Auto-išinstaliuojančias už JRE dėl šios priežasties.

Ką aš tikiuosi bent pamatyti, yra paslaugūs etiketė JRE parsisiųsti puslapių, perspėjimų lankytojai į tai, kad senesni JRE paprastai atlieka saugumo silpnąsias vietas ir turi būti pašalinta ne internete susiduria su mašinomis. Bet net ir tai siejama su galimos painiavos Sun požiūriu, nes Java komercinės-apps vartotojai taip pat apsilankyti JRE parsisiųsti puslapių, kartais gauti naujas versijas neseniai įsigijo Apps ", ir galima buvo pašalinti senesni JRE prie jų sistemos, kuri vis dar svarbu vyresnio amžiaus Apps veikia jų tinklus.

Galų gale, manau, kad vienintelis dalykas, kuris gali būti atliekamas visais praktiškumas yra nuolat įspėti forumo narių (ir mūsų namuose vartotojo pažįstamiems), kad jie būtinai reikia ištrinti visus senesnius JRE, kai jie atsisiųsti naują JRE atnaujinimo. Yra mažai, jei koks nors namo mašina, kuri gali kilti pavojus dėl dempingo senas versijas ... ir neabejotinas kenkėjiškų imuniteto būti įgyta.

http://www.dslreports.com/forum/r19594880-

Old Spalis 20, 2008, 18:09
MJM
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Apie laiko jie tai padarė.
Man patinka laikyti senesnių versijų. Leidžia man važiuoti daugiau suderinamumo bandymus su savo Java Apps.

Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo T8100
Pagrindinė plokštė:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
RAM atmintis:
1024 + 2048MB DDR2 667
Graphics Card (-ai):
ATI HD 2600 XT
Garso plokštė:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Kietasis diskas (-ai):
200GB 5400rpm
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 serija
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Intel 4965AGN
Monitorius (-ai):
15.4 "1.280 X800 Toshiba TruBrite
Operacinė sistema (-os):
Windows Vista SP1 "/ Fedora i386
Old Spalis 21, 2008, 13:42
Kenkėjiškų programų grupės

Tai gerai, bet ji taip pat priklauso nuo to, kaip toli atgal senas versijas daugiau - nieko iš V5 m. turėtų būti OK. Nieko vyresnių yra neabejotinas pavojų saugumui, turėtų būti pašalintas.

Mano sistema: It's all mine ...

Procesorius (-iai):
C2D E6750 2.66GHz
Pagrindinė plokštė:
Gigabyte P35C-DS3R
RAM atmintis:
2 x 1GB Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Graphics Card (-ai):
GeForce 8600GT
Garso plokštė:
Creative X-Fi
Kietasis diskas (-ai):
Seagate 320GB
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Aušinimas:
Įvairūs Antec + Zalman 92mm
Tinklas / Internetas:
Asus Router / VirginMedia
Monitorius (-ai):
LGL226WQ 22 "widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro SP3
Old Spalis 21, 2008, 14:48
Moderatorius Grupė

Manau mano klausimas bus ... kiek senų versijų ji pašalinti? Tiesiog naujausius ar ji ieškotų visų senesnių versijų?

Aš per kelis etapus įdiegti / pašalinti Java kartą kai tiria, kaip / kada vartotojai buvo raginami įdiegti Google įrankinę. I don't feel like doing, kad dar dabar

Old Spalis 21, 2008, 19:18
Moderatorius Grupė

Aš ką tik įdiegta versija 6u10 apie Vista ir ji nepanaikino versija 6u6. Nesate tikras, Aš einu manyti, kad senesnės versijos yra pašalinami dar.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Sun Java Runtime Environment 6 Update 13 evilfantasy BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 7 Kovas 26, 2009 12:22
Sun Java Runtime Environment 6 Update 12 evilfantasy BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 8 7 vasaris 2009 11:24
Java SE Runtime Environment (JRE) 6 Update 11 evilfantasy BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 7 7 gruodis 2008 13:27
"Microsoft Live Search" toolbar / Java Runtime Environment evilfantasy Virus, Spyware & Security 3 Lapkritis 11, 2008 10:50
Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 5 evilfantasy Virus, Spyware & Security 5 5 kovas 2008 12:16
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.