mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > General Software Čats

Register

Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10 galīgā redakcija

Reply

Thread Tools
Old 15 oktobris 2008, 17:55
Moderator Group

Default Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10 galīgā redakcija

Java SE Downloads

Ritiniet uz leju, lai Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10

Pēc instalēšanas jauno atjauninājumu izmantot JavaRA pilnībā noņemt veco versiju (s)

Lejupielādēt JavaRa
  • Atarhivējiet failu un atvērt JavaRa.exe
  • Click Remove Older Versions
  • JavaRa meklēs un novērstu novecojušu versiju Java un novērstu, ka tiek atrasti.
  • Click Papildu uzdevumi
  • Vietu pārbaude blakus Noņemt Useless JRE Faili un noklikšķiniet uz Iet
  • Iziet JavaRa
  • Dzēst JavaRa failus no darbvirsmas

Old 20 oktobris 2008, 16:01
Moderator Group

Esmu lasījusi, ka sākot ar šo versiju Java tagad pārrakstīs veco versiju.

Old 20 oktobris 2008, 16:04
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Esmu lasījusi, ka sākot ar šo versiju Java tagad pārrakstīs veco versiju.
Par laika viņi to izdarīja.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20 oktobris 2008, 16:08
Moderator Group

Tur tiešām ir vairāki iemesli, ka nav līdz šim. Nez, ko viņi ir darījuši, lai apietu šos jautājumus? Varbūt jaunā versija ir savietojams tā runāt.

Quote:
Sun jautājumi Java programmatūra, gan apps attīstītājiem (SDK sērija) un progr lietotājiem (JRE sērija). Ir bijušas godīgas vairākus pavedienus par JRE atjaunināšanai / non-atinstalēt mess ar BBR forumos pēdējo pāris gadu laikā.

Kā es saprotu lietām, ne visas Java versijas vienmēr strādā identiski attiecībā uz dažām viņu ikdienas un prasa ... tik pilnu versiju-versija savietojamība var pilnībā pastāvēt visas funkcijas. Tas nozīmē, ka pieteikumus rakstiskas ap īpašu Java versijai nevar spēlēt arī ar citiem turpmākajiem Java versijām. Java programmas var būt diapazonā no izklaides (spēles utt) visu veidu sarežģītās tehniskās programmas (molekulārā modelēšana, matemātiskās filtrēšana, ķīmija uc). Daudzi no šiem progr ir paredzēti darbam galvenokārt serveros iekštīklā nosakot, ka nevar nekad ietvert tiešu Interneta kontaktu (un no drošības riskiem), bet citas ir paredzētas lietošanai ar Internet-aware korporatīvajos tīklos: un vēl citi ir rakstīts mājas lietošanai.

Kā rezultātā, Sun ir izvēlējies automātiski atinstalēt veco Java JRE versiju, instalējot jauno versiju ... viņiem ļauj pastāvēt side-by-side par datoru, lai saglabātu lietotāju piekļuvi lietojumprogrammu, kas var būt rakstveida ap uzvedība unikāla vecāku Java versiju. Saules biznesa uzmanības centrā strādā attīstītāji ar SDK produktiem (un, cerams, Sun, Sun darbstacijas) ... JREs tiek sniegti bezmaksas, lai uzlabotu vieglu lietošanu izstrādātāju produktiem. Lai automātiski atinstalēt veco JREs laikā jauna versija JRE installs būtu zemākas izstrādātāji (Sun nekustamā klientiem), kas var būt rakstveida un pārdod progr ap veco JREs un atsevišķu funkciju darbību vienīgi šīm vecajām versijām. Ti: Sun nav vēlēšanās automātiski pauze savu maksājumu klientu progr.

Lielākā daļa no mums šajos forumos (un mājas datoru lietotājiem vispār) skatīt Java JRE kā tikai reti izmantot rīku, lai piekļūtu dažām aizēnot Interneta lapas iespējas par maz (ja tāds ir), vietas - ja mēs pat ir kāds saprastu Java pie viss. Taču mūsu viedoklis ir ierobežots tikai vienu niecīgu aspekts Java Visumu. Šajā kontekstā nav pārsteigts, ka Sun izvēlas lielākoties ignorēt drošības sekas nav automātiski atinstalēt veco Java JREs individuālo PC lietotājiem kā mums par labu atstājot tur tos tā, lai neradītu versija-saderība haoss par to maksājumu klientiem - un šie klienti klientiem. Un es atklāti sakot, nav cerību, ka Sun nekad radīt auto-uninstallers par JREs šī iemesla dēļ.

Ko es ceru, vismaz redz brīdinājuma uzlīme JRE download lapu, lai brīdinājumus apmeklētājiem, ka vecāki JREs parasti ir drošības ievainojamības un būtu atinstalēt ārpus interneta vērstus mehānismus. Bet pat tas ir pilns ar iespējamiem pārpratumiem no Sun viedokļa, jo Java komerciāla apps lietotāji arī apmeklēt JRE lejupielādes lapu reizes, lai iegūtu jaunas versijas nesen nopirkto apps, un varētu būt radījusi atinstalēt vecākiem JREs pie savas sistēmas, kas vēl būtiski, lai vecāki progr darbojas tīklos.

Šajā sakarā, es domāju, ka vienīgā lieta, ko var izdarīt visu praktiskums ir saglabāt brīdināšanas foruma lietotājiem (un mūsu mājas lietotāju paziņas), ka tie ir absolūti nepieciešams atinstalēt visiem vecākiem JREs ja tās ielādēt jaunu JRE atjauninājumu. Ir maz vai vispār nekas par mājas iekārtu, kas būs pakļauta riskam, veicot dempinga vecās versijas ... un noteiktu ļaunprātīgu programmatūru imunitāte, ko var gūt.

http://www.dslreports.com/forum/r19594880-

Old 20 oktobris 2008, 18:09
MJM
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Par laika viņi to izdarīja.
Man patīk tur vecākas versijas. Man ļauj darboties vairāk savietojamības testus ar savu java progr.

Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Motherboard:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
RAM Operatīvā atmiņa:
1024 + 2048MB DDR2 667
Graphics Card (s):
ATI HD 2600 XT
Sound Card:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Hard Drive (s):
200GB 5400RPM
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 Series
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Intel 4965AGN
Monitor (s):
15.4 "1.280 X800 Toshiba TruBrite
Operating System (s):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 21 oktobris 2008, 13:42
Malware Group

Tas ir jauki, bet tas ir atkarīgs arī no tā, cik tālu atpakaļ savu veco versiju aiziet - kaut kas no v5 gada vajadzētu būt OK. Kaut kas vecāks ir noteiktu risku drošībai, un ir jāsvītro.

Mana sistēma: Tas viss ir mans ...

Processor (s):
C2D E6750 2.66GHz
Motherboard:
Gigabyte P35C-DS3R
RAM Operatīvā atmiņa:
2 x 1Gb Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Graphics Card (s):
GeForce 8600GT
Sound Card:
Creative X-Fi
Hard Drive (s):
Maxtor 320Gb
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Dzesēšana:
Various Antec + Zalman 92mm
Tīkla / Internets:
ASUS Router / VirginMedia
Monitor (s):
LGL226WQ 22 "Widescreen
Operating System (s):
XP Pro SP3
Old 21 oktobris 2008, 14:48
Moderator Group

I guess manu jautājumu būtu ... cik daudz no vecās versijas būs to noņemt? Tikai pēdējo vai arī tas skenēšanu visiem vecākas versijas?

Es gāju ar pāris kārtas ierīkošanas / atinstalēšanas Java vienreiz, kad izmeklēšanas cik / kad lietotāji bija piedāvāts instalēt Google rīkjoslu. Es nejūtos kā to izdarīt, vēl šobrīd

Old 21 oktobris 2008, 19:18
Moderator Group

Es tikko installed version 6u10 uz Vista un tas neatceļ versija 6u6. Nav pārliecināts, ka es došos uz uzskatu, ka vecākas versijas tiek noņemti yet.

Reply

Register

Bookmarks