menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10 v konečnom znení

Reply

Thread Tools
Old 15. októbra 2008, 17:55
Moderátor skupiny

Default Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10 v konečnom znení

Java SE stiahnutie

Prejdite na Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10

Po nainštalovaní nových aktualizácií použiť jāvar úplne odstrániť staré verzie (y)

Stiahnuť Javára
  • Rozbaľte súbor a otvorte JavaRa.exe
  • Kliknite Odstrániť staršie verzie
  • Javára bude hľadať a odstrániť zastarané verzie Java a odstrániť, ktoré sa nachádzajú.
  • Kliknite Ďalšie úlohy
  • Miesto kontroly vedľa Odstrániť Useless JRE Súbory a kliknite Choď
  • Koniec javára
  • Vymažte súbory z javára Desktop

Old 20. októbra 2008, 16:01
Moderátor skupiny

Čítal som, že začína táto verzia Java je teraz prepísať starú verziu.

Old 20. októbra 2008, 16:04
Administrátor Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal evilfantasy View Post
Čítal som, že začína táto verzia Java je teraz prepísať starú verziu.
O dobu, keď to urobil.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20. októbra 2008, 16:08
Moderátor skupiny

Došlo skutočne niekoľko dôvodov, ktoré nebolo až do teraz. Zaujímalo by ma, čo majú urobiť, aby sa obísť tieto problémy? Možná, že nová verzia je spätne kompatibilná, aby som tak povedal.

Citácia:
Nedeľa otázky Java software pre obe apps vývojárov (SDK séria) a apps koniec-používateľom (JRE sériu). Došlo k spravodlivej počet závitov na aktualizácie JRE / non-odinstalací neporiadok na bbr fór za posledných pár rokov.

Jak já to chápu to, že nie všetky verzie Java práci nevyhnutne zhodné, pokiaľ ide o niektoré svoje návyky a požaduje ... tak kompletnú verziu-version kompatibilita nemusí plne existujú pre všetky funkcie. To znamená, že aplikácia písomného okolo konkrétnych Java verzia nesmie hrať aj s inými následnými Java verzia. Java aplikácie môžu byť v rozsahu od zábavu (hry, atď) až po zložité technické programy (molekulárne modelovanie, matematické filtrácia, chémia, atď). Mnohé z týchto aplikácií sú určené na prácu predovšetkým na servery v intranete nastavenia, ktoré nemusia vôbec zahŕňať priame kontaktné Internet (a bezpečnostných rizík), iné sú určené pre použitie s Internet-aware firemnej siete: a ešte iní sú písané na webových stránkach používať.

V dôsledku toho bol zvolený do nedele nebude automaticky odinštalovať staré Java JRE verzia pri inštalácii novej verzie ... sú povolené existovať Side-by-bočné na počítači, aby sa zachovala užívateľ prístup k aplikačný softvér, ktorý môže byť písomná okolo unikátne správanie k staršej verzii Java. Sun obchodné zameranie slúži vývojárom prostredníctvom SDK produktov (a dúfajme, že za Sun, Sun pracovísk) ... o JREs sú poskytované zdarma pre zvýšenie jednoduché použitie vývojári 'produktov. Ak chcete automaticky odinštalovať starú JREs počas nový-verziu JRE inštaluje by podkopávali vývojára (Sun skutočných zákazníkov), ktorí môžu mať písomnú a predávané apps okolo starého JREs a niektoré funkcie unikátne operácie na tie staré verzie. Tj.: Sun nemá túžbu automaticky prerušenia ich platiacich zákazníkov 'apps.

Väčšina z nás v týchto fórach (a domáce počítače užívateľov všeobecne) zobrazenie Java JRE, ako len zriedka-používa nástroj pre prístup k niektorej obskurní internetovej stránke funkcie na pár (ak existuje) stránky - ak budeme mať akékoľvek porozumenie v Javě všetko. Ale naším cieľom je obmedzená len na jeden malý aspekt Java vesmíru. V tomto kontexte, nebuďte prekvapení, že nedeľu zvolia do značnej miery ignoruje bezpečnostné dôsledky nie sú automaticky odinstalací starých Java JREs na jednotlivé počítače používateľov ako my v prospech dochádzky je tam tak, aby nemali vytvárať verzie-kompatibilita chaos pre svoje platiacich zákazníkov - a ty zákazníkmi 'zákazníci. A já úprimne nemajú očakávania, že nedeľa bude niekedy vytvoriť auto-uninstallers pre JREs z tohto dôvodu.

Čo by som dúfať, že aspoň vidieť je varovný štítok na JRE stiahnuť stránky, ktoré návštevníkov záznamov na skutočnosť, že starší JREs spravidla vykonávať bezpečnostné zraniteľnosti a mal by byť odinstalování z internetu-stojí strojov. Ale aj to je plný potenciál zámeny Sun pohľadu, pretože Java obchodno-apps užívateľov navštíviť aj JRE stiahnuť na stránkach krát získať nové verzie pre-nedávno koupené apps, a mohla by viesť k odinštalovať staršie JREs mimo ich systému, ktoré sú stále nevyhnutné pre staršie aplikácie bežiace na ich sietí.

Na záver, myslím, že to jediné, čo je možné urobiť vo všetkých praktickosť je udržať alerting fórum užívateľov (a náš domov-užívateľské známych), ktoré sú absolútne nutné odinštalovať všetky staršie JREs kedykoľvek si stiahnuť novú JRE aktualizácie. Existuje len málo, ak niečo na domáce stroj, ktorý bude ohrozená dumpingom stará verzia ... definit malware a imunity, ktoré je možné dosiahnuť.

http://www.dslreports.com/forum/r19594880-

Old 20. októbra 2008, 18:09
MJM
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Dave Hybridné View Post
O dobu, keď to urobil.
Rád udržanie starších verziách. Mi umožňuje spustiť viac testov kompatibility s mojím java apps.

Môj systém: Toshiba Satellite A200-28p

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Základná doska:
Mobile Intel PM965 Express Čipset
Pamäť RAM:
1024 + 2048megabajt DDR2 667
Grafické karty (s):
ATI HD 2600 XT
Zvuková karta:
Toshiba Bass Rozšírená Sound System
Pevný disk (y):
200GB 5400ot./min
Optická mechanika (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satelitná A200 Series
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (s):
15,4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operačný systém (y):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 21. októbra 2008, 13:42
Malware Skupina

To je dobre, ale to tiež záleží na tom, ako ďaleko späť svoje staré verzie ísť - nič z v5 roka by mala byť OK. Ešte starší je definitívne bezpečnostné riziká a mala by byť odstránená.

Môj systém: Je to moje ...

Processor (s):
C2d E6750 2.66GHz
Základná doska:
Gigabyte P35C-DS3R
Pamäť RAM:
2 x 1Gb Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Grafické karty (s):
GeForce 8600GT
Zvuková karta:
Creative X-Fi
Pevný disk (y):
Maxtor 320GB
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Chladenie:
Rôzne Antec Žalman + 92 mm
Sieť / Internet:
ASUS Router / VirginMedia
Monitor (s):
LGL226WQ 22 "širokouhlý
Operačný systém (y):
XP Pro SP3
Old 21. októbra 2008, 14:48
Moderátor skupiny

Myslím, že môj dotaz by bol ... koľko zo starej verzie bude to odstrániť? Len posledné, alebo bude testovať pre všetky staršie verzie?

I prešiel niekoľkými kolesách inštaláciou / odinstalací Java raz pri vyšetrovaní ako / kedy užívatelia boli vyzvaní k inštalácii Google toolbar. Nemám pocit, že robíte, že opäť teraz

Old 21. októbra 2008, 19:18
Moderátor skupiny

Len som nainštalovanú verziu 6u10 na Vista a neodstránila verzia 6u6. Nie som si istá, či budem veriť, že staršie verzie sú odstránené ešte.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Sun Java Runtime Environment 6 Update 13 evilfantasy Všeobecné Software Chat 7 26. marca 2009 12:22
Sun Java Runtime Environment 6 Update 12 evilfantasy Všeobecné Software Chat 8 7. februára 2009 11:24
Java SE Runtime Environment (JRE) 6 Update 11 evilfantasy Všeobecné Software Chat 7 7. decembra 2008 13:27
Microsoft Live Search Toolbar / Java Runtime Environment evilfantasy Virus, spyware a bezpečnosť 3 11. novembra 2008 10:50
Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 5 evilfantasy Virus, spyware a bezpečnosť 5 5. marca 2008 12:16
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.