![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Јава СЕ Преузимања Идите доле до Јава Рунтиме Енвиронмент (ЈРЕ) 6 Упдате 10 Након што инсталирате нови упдате ЈаваРА користити како би се у потпуности уклоните стару верзију (с) Скидати ЈаваРа
|
|
| |||
| |||
| Прочитао сам да је са почетком ове верзије Јава ће сада да замени стару верзију. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Дошло је, заправо више разлога да то није до сада. И питам се што су чинили како би заобишли ових питања? Можда нова верзија је компатибилна уназад да тако кажемо. Куоте:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Волим чување старије верзије. Дозвољава мене за трчање више тестова компатибилности са мојим јава аппс.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је у реду, али то зависи и од тога како далеко назад своје старе верзије иди - ништа од в5 надаље би требало да буде ОК. Све старији је дефинитивна безбедносни ризик и требао би бити уклоњена.
| |||
| |||
| Ваљда моје питање би било ... колико је стара верзија ће га уклоните? Довољно је најновија или ће то помно што за све старије верзије? ЈА је отишао кроз неколико кругова инсталирање / деинсталирање Јава једном када истражујемо колико / када корисници су били упитани да инсталирате Гоогле Тоолбар. Не осећам се као да поново радимо управо сада |
|
| |||
| |||
| Управо сам инсталиране верзије 6у10 на Виста и није уклоните верзију 6у6. Не знам ја одлазим веровати да су старије верзије су уклоњене ыет. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Недеља Јава Рунтиме Енвиронмент 6 Упдате 13 | евилфантасы | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 26 март 2009 12:22 |
| Недеља Јава Рунтиме Енвиронмент 6 Упдате 12 | евилфантасы | Уопштено Софтуаре Цхат | 8 | 7 фебруар 2009 11:24 |
| Јава СЕ Рунтиме Енвиронмент (ЈРЕ) 6 Упдате 11 | евилфантасы | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 7 децембар 2008 13:27 |
| Мицрософт Ливе Сеарцх Тоолбар / Јава Рунтиме Енвиронмент | евилфантасы | Вирус, Спыуаре и безбедност | 3 | 11 новембар 2008 10:50 |
| Јава Рунтиме Енвиронмент (ЈРЕ) 6 Упдате 5 | евилфантасы | Вирус, Спыуаре и безбедност | 5 | 5 март 2008 12:16 |
| Тхреад Тоолс | |
| |