az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10 son

Reply

Konu Araçları
Old 15 Ekim 2008, 17:55
Moderatör Grubu

Java SE Downloads

Scroll down Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10

Tamamen eski sürümünü (lar kaldırmak için JavaRA yeni güncelleme kullanmak yüklemeden) sonra

Indirmek JavaRa
  • Unzip dosya ve JavaRa.exe açık
  • Tıklayın Kaldır Eski Sürümler
  • JavaRa aramak ve Java herhangi bir eski sürümü kaldırın ve bulunan kaldırın.
  • Tıklayın Ek Görevler
  • Yeri bir yanındaki onay Kaldır İşe yaramaz JRE Dosyalar tıklayın Gitmek
  • Çıkış JavaRa
  • Masaüstünde Sil JavaRa dosyalar

Old 20 Ekim 2008, 16:01
Moderatör Grubu

Okudum, Java şimdi eski sürümü üzerine bu sürümü ile başlayan.

Old 20 Ekim 2008, 16:04
Yönetici Grubu

Alıntı:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Okudum, Java şimdi eski sürümü üzerine bu sürümü ile başlayan.
Değil mi hakkında zaman.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20 Ekim 2008, 16:08
Moderatör Grubu

Aslında birden fazla nedenleri vardır değil bugüne kadar oldu. Ben bu sorunlara geçici bir çözüm bulmak için ne yaptın acaba? Belki yeni sürümü geriye sanki uyumludur.

Alıntı:
Her iki uygulama geliştiriciler (SDK dizi) ve uygulamalar son kullanıcıları (JRE serisi için) Pazar sorunları Java yazılım. Bu JRE güncelleştirmekte / sigara BBR forumlarında son birkaç yıl fazla karmaşa kaldırma Threads adil bir numara olmuştur.

Ben değil, tüm Java sürümlerinde mutlaka benzer bazı yordamları ve görüşmelerin ilgili çalışma İşleri ... Bunu tam sürüm-sürüm uyumluluk tüm özellikler için mevcut değildir. Bu başka sonraki Java sürümleriyle oynatmayacaktr Mayıs uygulamalar belirli bir Java sürümü civarında yazılı demektir. Java uygulamaları eğlence kimden (moleküler modelleme, (oyun, vb) karmaşık teknik programlar kadar uzaklığı Mayıs, kimya, vb filtreleme matematiksel). Bu uygulama birçok esas sunucuları üzerinde asla doğrudan İnternet iletişim (ve güvenlik riskleri içerebilir intranet ortamda çalışması için) tasarlanmıştır; diğerleri İnternet ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır-farkında kurumsal ağlar: ve hala başkalarına web sitesi kullanımı için yazılmıştır.

Sonuç olarak, Sun Java JRE otomatik olarak eski sürümleri yeni bir sürümünü yüklemeyi kaldırmak için seçildi vardır ... onlar tarafından taraflı bir bilgisayarda bu davranış eski bir Java sürümü özgü civarında yazılı olabilir uygulama yazılımı kullanıcı erişim korumak için tarafı var izin verilmektedir. Sun'ın iş odak Sun, Sun iş istasyonları için SDK ürünleri (ve umarım önce) geliştiriciler hizmet ... bu JREs serbest geliştiricilerin ürünlerinin kolay kullanımı arttırmak için verilir. Sırasında otomatik olarak yeni sürüm JRE yükler geliştiricileri olan yazılı olabilir ve satılan uygulamalar eski JREs etrafında ve belirli özelliği operasyonları bu eski sürümleri için benzersiz (Pazar gerçek müşteriler) alttan olacağını eski JREs kaldırmak için. Örn: Pazar etme arzusu otomatik olarak ödeme yapan müşterilerin uygulamalar kırmaya.

Bizim genel olarak (ve ana bilgisayar kullanıcıları) erişimde bazı karanlık Internet sadece nadiren kullanılan araç olarak bir kaç websitesinden özellikleri Java JRE görüntülemek bu forumlarda En (eğer varsa) siteleri - eğer biz dahi Java herhangi bir anlama sahip hepsi. Ama görüntülemek Java evrenin sadece bir küçük façeta sınırlıdır. Bu bağlamda, bu Pazar büyük oranda otomatik olarak sürümü oluşturmak için kendi ödemeli müşteriler için uyumluluk kaos bu kadar onları terk lehine bizim gibi kişisel bilgisayar kullanıcıları ile eski Java JREs kaldırma değil ve güvenlik risklerini yok saymak için seçti şaşıracaksınız yok - ve bu müşterilerin müşterileri. Ve açıkçası hiçbir beklenti Pazar hiç otomatik oluşturur, o nedenle JREs için uninstallers var.

Ben en azından görmek için ne umut ediyorum bu büyük JREs genellikle güvenlik açıkları taşıma İnternet kapalı kaldırılacağı gerektiğini makineleri dönük olması ziyaretçilerin Uyarılar JRE yükleme sayfalarında bir uyarıcı etikettir. Ancak, Sun'yn açıdan potansiyel karışıklığı ile Java ticari uygulamaları da son kullanıcılar için yeni sürümlerini edinmek için zaman JRE indirmek sayfalarını ziyaret-satın uygulamalar bu yana, ve rahatsız edici olduğunu sistemleri kapalı olduğu hala büyük JREs kaldırmak için neden olabilir Büyük uygulamalar kendi ağlarında çalışması için çok önemli.

Sonuçta, bu tüm pratik yapılabilir tek şey düşünüyorum forumun kullanıcıları uyarmanızı tutmaktır (ve ev kullanıcı tanıdıklar) bu kesinlikle zaman yeni bir JRE güncelleştirme yüklemek tüm büyük JREs kaldırmanız gerekir. Çok az olduğu bu riski eski sürümleri damping tarafından sunulacak bir ana makineye bir şey ... ve belirli kötü amaçlı yazılım bağışıklık kazanmış olması gereklidir.

http://www.dslreports.com/forum/r19594880-

Old 20 Ekim 2008, 18:09
MJM
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Dave Hibrid View Post
Değil mi hakkında zaman.
Ben eski sürümlerini tutmak gibi. Bana Java uygulamaları ile daha fazla uyumluluk testleri çalıştırmak sağlar.

Benim Sistemi: Toshiba Satellite A200-28P

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo T8100
Anakart:
Mobil Intel PM965 Express Chipset
RAM hafıza:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafik Kartı (ler):
ATI HD 2600 XT
Ses Kartı:
Toshiba Bass Enhanced Ses Sistemi
Sabit Disk (ler):
200GB 5400RPM
Optik Sürücü (ler):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 Serisi
Soğutma:
Stok
Intel 4965AGN
Monitör (ler):
15,4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
İşletim Sistemi (ler):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 21 Ekim 2008, 13:42
Kötü Amaçlı Yazılım Grubu

Bu güzel ama aynı zamanda bağlıdır ne kadar eski sürümleri git - Bir şey v5 itibaren Tamam gerektiğini geri. Her şey büyük bir güvenlik riski olan ve kaldırılması gerektiğini.

Benim Sistemi: Tüm benimki ...

İşlemci (ler):
C2D E6750 2.66Ghz
Anakart:
Gigabyte P35C-DS3R
RAM hafıza:
2 x 1GB korsan DDR2 XMS2 PC26400
Grafik Kartı (ler):
GeForce 8600GT
Ses Kartı:
Creative X-Fi
Sabit Disk (ler):
Maxtor 320GB
Optik Sürücü (ler):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
ANTEC 900 / antec TruPower Trio 650
Soğutma:
Çeşitli antec + Zalman 92mm
ASUS Yönlendirici / VirginMedia
Monitör (ler):
LGL226WQ 22 "Widescreen
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro SP3
Old 21 Ekim 2008, 14:48
Moderatör Grubu

Ben de benim soru tahmin ... nasıl eski sürümleri birçok kaldırmak olacak? Sadece en son veya tüm eski sürümleri için tarayacak?

Ben yükleyerek bir kaç tur geçti / bir zaman nasıl / kullanıcılar Google toolbar yüklemeniz istenir edildi soruşturma Java kaldırma. Ben tekrar şu anda yapıyor don't feel like

Old 21 Ekim 2008, 19:18
Moderatör Grubu

Ben sadece bir Vista sürümü 6u10 yüklü ve sürümü 6u6 kaldırmak vermedi. Değil Bence eski sürümleri henüz kaldırılır inanıyorum gidiyorum eminim.

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından