![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Java SE Downloads Scroll down Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10 Tamamen eski sürümünü (lar kaldırmak için JavaRA yeni güncelleme kullanmak yüklemeden) sonra Indirmek JavaRa
|
|
| |||
| |||
| Okudum, Java şimdi eski sürümü üzerine bu sürümü ile başlayan. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Aslında birden fazla nedenleri vardır değil bugüne kadar oldu. Ben bu sorunlara geçici bir çözüm bulmak için ne yaptın acaba? Belki yeni sürümü geriye sanki uyumludur. Alıntı:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben eski sürümlerini tutmak gibi. Bana Java uygulamaları ile daha fazla uyumluluk testleri çalıştırmak sağlar.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu güzel ama aynı zamanda bağlıdır ne kadar eski sürümleri git - Bir şey v5 itibaren Tamam gerektiğini geri. Her şey büyük bir güvenlik riski olan ve kaldırılması gerektiğini.
| |||
| |||
| Ben de benim soru tahmin ... nasıl eski sürümleri birçok kaldırmak olacak? Sadece en son veya tüm eski sürümleri için tarayacak? Ben yükleyerek bir kaç tur geçti / bir zaman nasıl / kullanıcılar Google toolbar yüklemeniz istenir edildi soruşturma Java kaldırma. Ben tekrar şu anda yapıyor don't feel like |
|
| |||
| |||
| Ben sadece bir Vista sürümü 6u10 yüklü ve sürümü 6u6 kaldırmak vermedi. Değil Bence eski sürümleri henüz kaldırılır inanıyorum gidiyorum eminim. |