менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10 остаточних

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 жовтня 2008, 17:55
Модератор групи

Java SE завантаження

Перейдіть в Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10

Після встановлення нового оновлення JavaRA використовувати, щоб повністю видалити стару версію (и)

Завантаження JavaRa
  • Разархівіруйте файл і відкрити JavaRa.exe
  • Натисніть Видалити старі версії
  • JavaRa буде здійснювати пошук і видаліть застарілу версію Java і видалити все, що знаходять.
  • Натисніть Додаткові завдання
  • Встановіть прапорець поруч із Видалити файли даремний JRE та натисніть Йти
  • Вихід JavaRa
  • Видалити JavaRa файлів з робочого столу

Old 20 жовтня 2008, 16:01
Модератор групи

Я читала, що починаючи з цієї версії Java тепер буде перезаписати стару версію.

Old 20 жовтня 2008, 16:04
Адміністратор групи

Цитата:
Спочатку Написав evilfantasy View Post
Я читала, що починаючи з цієї версії Java тепер буде перезаписати стару версію.
Про час вони це зробили.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 20 жовтня 2008, 16:08
Модератор групи

Був фактично кількох причин, що він не до цих пір. Цікаво, що вони зробили, щоб обійти ці проблеми? Може бути, нова версія має зворотну сумісність, так би мовити.

Цитата:
НД питань програмне забезпечення Java для розробників додатків (SDK Series) і додатків кінцевих користувачів (JRE серії). Там були справедливими кількість потоків на JRE оновлення / Non-безладдя на видаленні BBR форумах протягом останніх кількох років.

Як я розумію речей, не всі версії Java обов'язково працювати аналогічним чином у відношенні деяких з своїх процедур і закликає ... настільки повна версія-сумісність версій можуть не існують для всіх особливостей. Це означає, що програми, написані з конкретної версії Java не може добре грати з іншими наступних версій Java. Програми Java можуть варіюватися від розваг (ігри, і т.д.) аж до складних технічних програм (молекулярного моделювання, математичної фільтрації, хімії і т.д.). Багато з цих додатків призначені для роботи в основному на серверах в интранете параметр, який може ніколи не пов'язані з безпосереднім контактом Інтернеті (і ризиків для безпеки), інші призначені для використання з інтернет-Aware корпоративної мережі, а третій написані для використання сайту.

В результаті, нд вибрала не автоматично видалити стару версію Java JRE при встановленні нової версії ... то вони мають право існувати пліч-о-пліч на комп'ютер, щоб зберегти доступ користувачів до прикладним програмним забезпеченням, які можуть бути письмові навколо унікального поведінки до більш старої версії Java. Business Focus Сонця служить розробникам через продукти SDK (і, сподіваюся, для ЗС, робочих станцій Сонця) ... JREs надаються безкоштовно, для підвищення простоти використання продуктів розробника. Щоб автоматично видалити старі JREs під час установки нової версії JRE буде підірвана розробників (НД реальних клієнтів), які можуть мати письмову і продав Служби навколо старого JREs і окремих операцій Унікальністю цих старих версій. Тобто: Сонце не хоче автоматичного перерви Служби своїх платоспроможних клієнтів.

Більшість з нас у цих форумах (і домашні комп'ютери користувачів у цілому) Перегляд Java JRE як просто рідко використовуваним інструментом для доступу до певних неясною Інтернеті веб-сайту на декількох (якщо такі є) сайтів - якщо у нас навіть є розуміння на Java все. Але наш погляд, обмежується тільки однієї маленької межі Всесвіту Java. У цьому контексті, не дивуйтеся, що ВС вирішує в основному ігнорують наслідки для безпеки не автоматично видалити старі JREs Java від індивідуальних користувачів ПК, як і ми на користь чого вони там так, щоб не створити версію сумісність хаос для своїх платоспроможних клієнтів - і ті клієнти клієнтів. І я відверто не очікує, що ВС будуть постійно авто-uninstallers для JREs з цієї причини.

Те, що я хотів би сподіватися, по крайней мере, бачимо, застерігають етикетки на сторінках завантаження JRE, який попереджає користувачів про те, що дорослі зазвичай виконують JREs вразливостей і повинно бути віддалено від Інтернету перед машинами. Але навіть це може призвести до потенційної плутанини з точки зору ПС, оскільки комерційні Java-додатків користувачі також відвідати JRE завантаження сторінки часом для отримання нових версій для нещодавно придбав Apps, і можуть бути змушені видалити дорослих JREs з їх системою, яка, як і раніше необхідні для дорослих додатків працюють на своїх мережах.

Врешті-решт, я думаю, що єдине, що може бути зроблено в усіх практичність тримати оповіщення користувачів форуму (і наших домашніх користувачів знайомих), що абсолютно необхідно для видалення всіх літніх JREs коли вони завантажити нові оновлення JRE. Існує мало, якщо що-небудь на домашній машині, яка буде поставлена під загрозу в результаті поховання старих версій ... і певних шкідливих імунітету, які будуть отримані.

http://www.dslreports.com/forum/r19594880-

Old 20 жовтня 2008, 18:09
MJM
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Дейв Гібридні View Post
Про час вони це зробили.
Я хотів підтримки старих версій. Дозволяє мені працювати більш випробувань сумісності з додатками Java моя.

Моя система: Toshiba Satellite A200-28P

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo T8100
Материнська плата:
Mobile Intel PM965 Express для мобільних ПК
ОЗУ:
1024 + 2048MB DDR2 667
Графічна карта (и):
ATI HD 2600 XT
Звукова карта:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Жорсткий диск (и):
200GB 5400rpm
Оптичний привід (и):
DVD Super Multi
Діло / PSU:
Satellite A200 серії
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Intel 4965AGN
Монітор (и):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Операційна система (и):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 21 жовтня 2008, 13:42
Група шкідливих програм

Це добре, але це також залежить від того, наскільки далеко назад ваші старі версії Go - нічого від V5 року має бути ОК. Всі дорослі певну загрозу безпеки і повинні бути видалені.

Моя система: Це все моє ...

Процесор (и):
C2D E6750 2.66Ghz
Материнська плата:
Gigabyte P35C-DS3R
ОЗУ:
2 X 1GB Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Графічна карта (и):
GeForce 8600GT
Звукова карта:
Creative X-Fi
Жорсткий диск (и):
Maxtor 320Gb
Оптичний привід (и):
Pioneer DVD-RW
Діло / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Охолодження:
Різні Antec + Zalman 92мм
Мережі / Інтернет:
Маршрутизатор ASUS / VirginMedia
Монітор (и):
LGL226WQ 22-дюймові
Операційна система (и):
XP Pro SP3
Old 21 жовтня 2008, 14:48
Модератор групи

Я думаю, моє питання буде ... Скільки старих версій буде його видалити? Тільки самі недавні чи це буде сканувати всі старі версії?

Я пройшов через декілька раундів установці / видаленні Java раз при розслідуванні як / коли користувачам було запропоновано встановити панель інструментів Google. Мені не хочеться робити, що знову зараз

Old 21 жовтня 2008, 19:18
Модератор групи

Я тільки що встановлена версія 6u10 на Vista і вона не видалити версію 6u6. Чи не впевнений, що я буду вважати, що старі версії будуть видалені ще.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.