Був фактично кількох причин, що він не до цих пір. Цікаво, що вони зробили, щоб обійти ці проблеми? Може бути, нова версія має зворотну сумісність, так би мовити. Цитата:
НД питань програмне забезпечення Java для розробників додатків (SDK Series) і додатків кінцевих користувачів (JRE серії). Там були справедливими кількість потоків на JRE оновлення / Non-безладдя на видаленні BBR форумах протягом останніх кількох років.
Як я розумію речей, не всі версії Java обов'язково працювати аналогічним чином у відношенні деяких з своїх процедур і закликає ... настільки повна версія-сумісність версій можуть не існують для всіх особливостей. Це означає, що програми, написані з конкретної версії Java не може добре грати з іншими наступних версій Java. Програми Java можуть варіюватися від розваг (ігри, і т.д.) аж до складних технічних програм (молекулярного моделювання, математичної фільтрації, хімії і т.д.). Багато з цих додатків призначені для роботи в основному на серверах в интранете параметр, який може ніколи не пов'язані з безпосереднім контактом Інтернеті (і ризиків для безпеки), інші призначені для використання з інтернет-Aware корпоративної мережі, а третій написані для використання сайту.
В результаті, нд вибрала не автоматично видалити стару версію Java JRE при встановленні нової версії ... то вони мають право існувати пліч-о-пліч на комп'ютер, щоб зберегти доступ користувачів до прикладним програмним забезпеченням, які можуть бути письмові навколо унікального поведінки до більш старої версії Java. Business Focus Сонця служить розробникам через продукти SDK (і, сподіваюся, для ЗС, робочих станцій Сонця) ... JREs надаються безкоштовно, для підвищення простоти використання продуктів розробника. Щоб автоматично видалити старі JREs під час установки нової версії JRE буде підірвана розробників (НД реальних клієнтів), які можуть мати письмову і продав Служби навколо старого JREs і окремих операцій Унікальністю цих старих версій. Тобто: Сонце не хоче автоматичного перерви Служби своїх платоспроможних клієнтів.
Більшість з нас у цих форумах (і домашні комп'ютери користувачів у цілому) Перегляд Java JRE як просто рідко використовуваним інструментом для доступу до певних неясною Інтернеті веб-сайту на декількох (якщо такі є) сайтів - якщо у нас навіть є розуміння на Java все. Але наш погляд, обмежується тільки однієї маленької межі Всесвіту Java. У цьому контексті, не дивуйтеся, що ВС вирішує в основному ігнорують наслідки для безпеки не автоматично видалити старі JREs Java від індивідуальних користувачів ПК, як і ми на користь чого вони там так, щоб не створити версію сумісність хаос для своїх платоспроможних клієнтів - і ті клієнти клієнтів. І я відверто не очікує, що ВС будуть постійно авто-uninstallers для JREs з цієї причини.
Те, що я хотів би сподіватися, по крайней мере, бачимо, застерігають етикетки на сторінках завантаження JRE, який попереджає користувачів про те, що дорослі зазвичай виконують JREs вразливостей і повинно бути віддалено від Інтернету перед машинами. Але навіть це може призвести до потенційної плутанини з точки зору ПС, оскільки комерційні Java-додатків користувачі також відвідати JRE завантаження сторінки часом для отримання нових версій для нещодавно придбав Apps, і можуть бути змушені видалити дорослих JREs з їх системою, яка, як і раніше необхідні для дорослих додатків працюють на своїх мережах.
Врешті-решт, я думаю, що єдине, що може бути зроблено в усіх практичність тримати оповіщення користувачів форуму (і наших домашніх користувачів знайомих), що абсолютно необхідно для видалення всіх літніх JREs коли вони завантажити нові оновлення JRE. Існує мало, якщо що-небудь на домашній машині, яка буде поставлена під загрозу в результаті поховання старих версій ... і певних шкідливих імунітету, які будуть отримані. http://www.dslreports.com/forum/r19594880- | |