![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Декември 01/08
Не изданието отбелязва, все още. http://java.sun.com/javase/downloads/index.jsp Добра новина. Той премахна старата версия автоматично.
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Цитат:
Добре, че тя премахва старата версия все пак. Моята система: Всичко това е мое ...
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Реших, че ще е добре да ъпгрейдвате от версия 7, както и LOL.
О добре. Моят стар човек казва, ако не се счупи, не се опитвам да се поправя. Hmmm, тя не се отстрани Update 7 за мен. Трябваше да го направя ръчно.
|
|
|||
|
|||
|
Мисля, че тя само ще премахне версия 10, тъй като това беше най-новите.
|
|
|
|||
|
|||
|
Мисля, че можеш да направиш или статични инсталирате, което ще остави всички предишни версии (идеален за администраторите) или тя трябва да замени предишната версия, ако се приеме, че е v10.
Аз бях чул няколко фолклорни казват, че няма да деинсталирате нещо преди v10. |
|
|
|||
|
|||
|
Ще се уверите, че - v11 автоматично премахнати / обновени v10.
|
|
|
|||
|
|||
|
Виждал съм няколко съобщения, че тя не премахва нищо по v6u10 така че ако имате нещо рано тогава, че ти трябва ръчно да деинсталирате. Или използвайте JavaRA.
Изтеглям JavaRa
|
|
|
|||
|
|||
|
Неделя публикува огромния списък от уязвимости в старите версии. Ако не сте обновили от време на време тя вероятно ще бъде добра идея да го направите сега.
Неделя Проблеми Актуализации на няколко критични Java Пропуски | TrendLabs | Блог злонамерен софтуер - с Тренд Микро |