![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Prosinec 01/08 Ne Poznámky dosud. http://java.sun.com/javase/downloads/index.jsp Dobré zprávy. Odstraní starou verzi automaticky. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Dobrý, že odstraňuje staré verze ačkoli. Můj systém: Je to moje ...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rozhodla jsem se, že by bylo dobrý čas na upgrade z verze 7 a lol. Ach tak. Můj starý člověk říká, zda není na mizině, nepokoušejte se ji opravit. Hmmm, to neodstranila Update 7 pro mě. Musel udělat ručně.
|
| |||
| |||
| Myslím, že to bude pouze odstranit verze 10, protože to byl poslední. |
|
| |||
| |||
| Myslím, že můžete udělat buď statické instalaci, která bude opustit kteroukoli předchozí verzí (ideální pro Admins) nebo je třeba přepsat předchozí verze, za předpokladu, že byl V10. Slyšel jsem několik lidových říkají, že nebude nic odinstalovat před V10. |
|
| |||
| |||
| Potvrzuji, že jsem si - V11 automaticky odstraněny / aktualizováno V10. |
|
| |||
| |||
| Já jsem viděl několik zpráv, že neodebere nic za v6u10 takže pokud máte něco dříve pak, že budete muset ručně odinstalovat. Nebo použijte JavaRA. Stáhnout JavaRa
|
|
| |||
| |||
| Neděle uvolní obrovský seznam zranitelnosti staré verze. Pokud jste neaktualizovali ve chvíli by mohlo být dobré tak učinit nyní. Neděle Otázky Updaty na několika kritických Java Chyby zabezpečení | TrendLabs | Malware Blog - od Trend Micro |