![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Δεκ. 01/08 Δεν Σημειώσεις ακόμα. http://java.sun.com/javase/downloads/index.jsp Καλά νέα. Θα καταργηθούν τα παλαιά έκδοση αυτόματα. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Καλή πως καταργεί την παλιά έκδοση όμως. Το σύστημά μου: Είναι όλος δικός μου ...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αποφάσισα ότι θα ήταν μια καλή στιγμή για την αναβάθμιση από την έκδοση 7 και lol. Ω καλά. Μου λέει ο γέρος, αν δεν έσπασε, μην προσπαθήσετε να το διορθώσετε. Hmmm, δεν αφαίρεση 7 Ενημέρωση για μένα. Έπρεπε να το κάνει χειροκίνητα.
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι θα αρθούν μόνο, έκδοση 10, δεδομένου ότι αυτή ήταν η πιο πρόσφατη. |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι μπορείτε να το κάνετε είτε στατική εγκατάσταση, η οποία θα αφήσει τις προηγούμενες εκδόσεις (ιδανικό για Admins) ή θα πρέπει να αντικαταστήσετε την προηγούμενη έκδοση, θεωρώντας ότι ήταν V10. Έχω ακούσει μερικά λαϊκά δεν θα πω τίποτα πριν από την απεγκατάσταση V10. |
|
| |||
| |||
| Θα επιβεβαιώσει ότι - v11 αυτόματα αφαιρεθεί / ενημέρωση V10. |
|
| |||
| |||
| Έχω δει μερικές εκθέσεις ότι δεν αφαίρεση υπό v6u10 τίποτα οπότε αν έχετε τίποτα νωρίτερα τότε ότι θα πρέπει να απεγκαταστήσετε το χέρι. Ή χρήση JavaRA. Λήψη JavaRa
|
|
| |||
| |||
| Sun κυκλοφόρησε ένα τεράστιο κατάλογο των τρωτών σημείων σε παλιότερες εκδόσεις. Αν δεν έχετε ενημέρωση σε λίγο θα ήταν ίσως να είναι καλή ιδέα να το κάνει τώρα. Κυριακή Θέματα Ενημέρωση επί πολλά κρίσιμα Java Αδυναμίες | TrendLabs | Malware Blog - από την Trend Micro |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Sun Java Runtime Environment 6 Update 13 | evilfantasy | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 26 Μαρ 2009 12:22 |
| Sun Java Runtime Environment 6 Update 12 | evilfantasy | Γενικά Λογισμικό Chat | 8 | 7 Φεβ 2009 11:24 |
| Microsoft Live Search Toolbar / Java Runtime Environment | evilfantasy | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 3 | 11 Νοε 2008 10:50 |
| Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10 τελικό | evilfantasy | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 21 Οκτ 2008 19:18 |
| Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 5 | evilfantasy | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 5 | 5 Μαρ 2008 12:16 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |