![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Prosinac 01/08 Ne Izdanje Notesa yet. http://java.sun.com/javase/downloads/index.jsp Dobre vijesti. Ona stara verzija uklanja automatski. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Dobro da se uklanja stara verzija ipak. My System: To je sve moje ...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odlučio sam da bi bilo dobro vrijeme za nadogradnju iz verzije 7 i lol. Oh dobro. Moj stari kaže, ako nije razbila, ne pokušavajte to popraviti. Hmmm, to se nije ukloniti Update 7 za mene. Had to učiniti ručno.
|
| |||
| |||
| Mislim da će samo 10 od ukloniti verzija koja je najnovija. |
|
| |||
| |||
| Mislim da to možete učiniti bilo statički instalaciju, koja će ostaviti sve prethodne verzije (idealno za administratori) ili ona treba prebrisati prethodnu verziju, uz pretpostavku da je v10. Ja sam čuo nekoliko narodnih kažu da neće ništa deinstalirati prije v10. |
|
| |||
| |||
| Ja ću potvrditi da - v11 automatski uklonjena / updated v10. |
|
| |||
| |||
| Sam vidio nekoliko izvješća da ne maknuti išta pod v6u10 tako da ako imate nešto ranije onda to moraš ručno deinstalirati. Ili koristite JavaRA. Preuzimanje JavaRa
|
|
| |||
| |||
| Nedjelja izdali ogroman popis propusta u starim verzijama. Ako niste ažurirali u dok će vjerojatno biti dobra ideja da to učine sada. Nedjelja Ažuriranja na nekoliko pitanja Kritična Java Slabe točke | TrendLabs | štetni sadržaji Blog - po Trend Micro |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nedjelja Java Runtime Environment 6 Update 13 | evilfantasy | Općenito Software Chat | 7 | 26. ožujak 2009 12:22 |
| Nedjelja Java Runtime Environment 6 Update 12 | evilfantasy | Općenito Software Chat | 8 | 7. veljača 2009 11:24 |
| Microsoft Live Search Toolbar / Java Runtime Environment | evilfantasy | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 11. studeni 2008 10:50 |
| Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10 konačnog | evilfantasy | Općenito Software Chat | 7 | 21. listopad 2008 19:18 |
| Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 5 | evilfantasy | Virus, Spyware i sigurnost | 5 | 5. ožujak 2008 12:16 |
| Thread Tools | |
| |